Nejbezcitnější znamení zvěrokruhu, patříte mezi tyto 4 znamení i vy?

Nejbezcitnější znamení zvěrokruhu, patříte mezi tyto 4 znamení i vy?
Pokud se neztotožňujete s pocity tolik jako lidé okolo vás, dokážete se na situace dívat s větším nadhledem a objektivně posoudit věci, se kterými si ostatní neví rady. Která znamení jsou ta nejkrutější a jak se to projevuje?

Beran (20. březen – 20. duben)

Jedna z nejvýraznějších vlastností u berana je tvrdohlavost, což se projevuje hlavně tak, že si jdete tvrdě za svými cíli, někdy až takzvaně „přes mrtvoly“. Proto se můžete ostatním jevit jako bezcitní, ovšem berani tuto vlastnost zpravidla vnímají pozitivně.

Zatímco se totiž jiní trápí maličkostmi jako třeba ztracenou věcí, zpožděním vlaku nebo připálením jídla, vy se takovými věcmi nezabýváte. Zkrátka necháváte jen opravdové a důležité věci, aby se dotkly vašich emocí.

Když už se ale opravdu stane něco velkého jako třeba úmrtí blízké osoby nebo ošklivá nehoda, velmi pomalu a intenzivně se s tím vyrovnáváte. Jelikož ale tyto city nedáváte najevo, spousta lidí si myslí, že žádné ani nemáte.

Rak (21. červen – 22. červenec)

Dokážete být velmi logičtí a racionální, ovšem vnímat svoje pocity a emoce znamená trochu problém. Uvědomte si, že to je dáno i společností, ve které žijeme. Občas se totiž všichni ocitneme v situaci, kde bychom se nějak chtěli zachovat, ale není to příliš vhodné.

Zachovejte si v práci tuto profesionální úroveň komunikace. Potřebujete si ale vytvořit prostředí v rodině a s kamarády tak, abyste se dokázali opravdu otevřít a sdílet to, co cítíte. Potlačené emoce přináší pouze fyzické napětí a v horším případě vznik nemocí.

Dávejte najevo, jak se cítíte, i když by to někoho mohlo ranit. V první řadě totiž musíte vždy myslet sami na sebe a na svoje vlastní potřeby, proto poslouchejte své tělo, které dává jasné signály. S kým se cítíte příjemně a v bezpečí? A v přítomnosti jaké osoby se naopak chováte roztěkaně, nerozhodně a nejistě? Odpojením se od svých citů ničeho nedosáhnete a pouze si vytvoříte masku „ledové královny“.

zdroj: Rido / Shutterstock

Lev (22. červenec – 23. srpen)

Lvi jsou tak oblíbení a charismatičtí, že je těžké je nemilovat. Ale jak můžete být jako lvi oslniví a velicí, tak dokážete být i nebezpeční. Pokud se cítíte ohroženi, obrátíte se proti komukoliv a roztrháte je na kusy, samozřejmě metaforicky řečeno.

Lvi budou hrát špinavě a nebudou se držet zpátky, pokud budou mít v úmyslu vás zničit. Nikdy není dobrý nápad podvádět lva nebo být jakýmkoliv způsobem neloajální.

Ta koťata mají drápy, a když je vytáhnou, jsou krutá. Jestli patříte do znamení lva, jste velmi ambiciózní a kladete si vysoké nároky na sebe a na život celkově. Abyste dosáhli všech těchto cílů, neřešíte překážky, ale jdete odhodlaně kupředu. To může citlivým osobám ve vašem okolí ubližovat. 

Kozoroh (21. prosinec – 20. leden)

Kozorohové mívají temnou stránku, a když jdou na toto temné místo, zahazují všechna svá obvyklá pravidla a způsoby chování. Uchylují se ke krutosti, pokud jim to může pomoci v jejich kariéře nebo oplatit nepříteli.

Zdá se, že si užívají neštěstí jiných lidí a budou vesele vyprávět příběh, kdy někdo, kdo jim v minulosti ublížil, dostal svůj karmický trest. Když chybí empatie a užíváte si neštěstí někoho jiného, odeženete od sebe spoustu lidí, kteří vás milují, a je to přinejmenším bezcitný postoj.