Patříte-li do jednoho z těchto znamení, máte předurčeno změnit svět

Patříte-li do jednoho z těchto znamení, máte předurčeno změnit svět
Na světě existují lidé, kterým je to, co se děje kolem nich, naprosto ukradené. Poté jsou tu tací, kteří se musejí míchat do všeho špatného, co zbystří. O lidech z druhé skupiny jsme sepsali článek. Máte předurčeno změnit svět i vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Cokoliv si zamanete, to okamžitě prosadíte. Máte vůdčí a komunikativní schopnosti, které ostatní přesvědčí o tom, že váš nápad je ten nejlepší, co kdy kdo měl. Máte předurčeno změnit svět od základů, lidé si totiž vyslechnou váš názor či námět, aniž by nad tím, zda skutečně chtějí, chvilku přemýšleli. Pokud se objeví překážka, vy jednoznačně neustoupíte.

Své sny jste schopni plnit, máte potřebnou vytrvalost, co se týče vašeho přesvědčení. Důvod, proč jste tak úspěšní, je ten, že dokážete rozlišovat situace, které vás ve výsledku posunou dopředu, a těmi, které vám zabrání v osobním vývoji. Vzhledem k tomuto všemu máte velký předpoklad změnit svět, pokud se zaměříte na problémy, které táhnou lidstvo dozadu.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vaše největší zbraň je váš vlastní mozek. Dokážete přemýšlet o všech situacích jako nikdo ve vašem okolí. Dokážete si vyvodit, co by se mohlo stát, pokud byste udělali to nebo tamto. Na všechny problémy dokážete najít správné řešení. Pokud by se tedy stalo, že by na vás záležel osud světa, vy byste měli tu sílu celý svět zachránit. Proč to tedy nezkusit? Malé pokroky jsou lepší než žádné a vy máte talent změnit celý svět. Nikdy totiž nejednáte, aniž byste si něco řádně promysleli.

Dokud nad problémem řádně nepřemýšlíte, neříkáte nahlas své návrhy. Máte výhodu v tom, že vidíte neviditelné problémy ve společnosti a máte touhu svět změnit. Může se jednat o životní prostředí či o něco jiného, vy se nezaleknete překážek a neustále hledáte vhodná řešení.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vaše schopnost přemýšlet jinak než ostatní lidi vám dává velkou výhodu. Máte rádi změny a lidé, kteří mají touhu se změnit k lepšímu, vás přímo fascinují. Vy sami totiž vyhledáváte ve svém životě jednu změnu za druhou. Milujete výzvy, co se týče změny světa k lepšímu.

Pokud se tak stane, stanete se šťastnými, protože něco, co nefunguje, zde již nebude existovat. Navrhujete vždy takové změny, které nechcete jen vždy sami, ale které osloví co největší množství lidí, kteří o těchto změnách budou usilovně přemýšlet. Pokud víte, že jste schopni něco změnit, jdete si pevně za svým. Nezáleží vám na to, zda jde o změnu celého světa či pouze jedné oblasti, vy budete šťastní, že vaším přičiněním bude velké množství lidí spokojeno.

Zdroj článku: