Co Vám přinese období štíra podle řecké mytologie: Raci se budou orientovat na věci spojené s láskou, Vodnáře překvapí nečekané výdaje

Co Vám přinese období štíra podle řecké mytologie: Raci se budou orientovat na věci spojené s láskou, Vodnáře překvapí nečekané výdaje
Období štíra začíná od 24. listopadu a končí 22. listopadu. Co vám toto pochmurné a silné období přinese? Čeká vás prozkoumání nitra a jeho proměna. Pomůže vám v této proměně blahodárná podzimní energie, nebo vás naopak potrápí a budete muset zatnout zuby? 

Kozoroh (22. 12. –⁠ 20. 1.)

Milí kozorozi, v tomto období na Vás čeká poznání nové lásky, pozor ale, ať se nedostanete pod velký tlak. Pokud se tak stane, nebojte se, postupně se bude vše stabilizovat. V oblasti zdraví můžete pocítit drobnou únavu a vyčerpanost.

Energie vám může chybět a nemusí to být zrovna příjemné, proto dbejte na odpočinek jak pro tělo, tak i duši. V kariéře se nejspíš nijak neposunete a ani se nic zajímavého dít nebude. Ovšem pokud si budete chtít něco prosadit, zřejmě to projde i přes nesouhlas spolupracovníků. 

Vodnář (21. 1. –⁠ 20. 2.)

Toto období vaší peněžence vůbec neprospěje. Mohou vás překvapit nečekané výdaje, proto je dobré zamyslet se nad tím, za co peníze utratíte, později by se totiž mohly hodit více. Nebo si najděte aktivitu, která vám přinese finance. Hvězdy totiž naznačují, že by se vám v tom mělo dařit. 

Zdraví vám bude sloužit dobře. Nemáte si na co stěžovat, dočkáte se přílivu energie, která může souviset s vašimi partnerskými vztahy. Nebudete mít ani vztahové problémy, přestože se můžete setkat s vyhrocenými emocemi. Na vině bude to, že se se svým protějškem jenom nepochopíte, zachovejte proto klidnou hlavu. V práci budete mít plnou hlavu nápadu a inspirací. Pokud nastanou nějaké problémy, budete právě vy ten člověk, který je dokáže vyřešit. 

Vodnáři se dočkají přívalu energie v partnerských vztazích. Zdroj: Vulp/ Shutterstock

Ryby (21. 2. –⁠ 20. 3.)

Vás, milé Ryby, čeká vyjasňování si rolí jak v práci, tak ve vztazích (pozor, tyto problémy se můžou i prolínat). Proto dbejte na jasnou, vstřícnou a otevřenou komunikaci. Udržte si své zdraví pod kontrolou. Energie budete mít dostatek, budou se vám úročit zdraví prospěšné aktivity. Budete se dostávat do řešení sporů ohledně pohlaví. Odpovědi však budete hledat nejspíš jen obtížně. Můžete se těšit na profesní či kariérní možnosti, které se vám budou otvírat. V této oblasti se vás bude štěstí držet. 

Beran (21. 3. –⁠ 20. 4.)

Zkoušek, kterých se nyní můžete dočkat, bude zřejmě více. A aby toho nebylo málo, budete pociťovat méně energie, než na jakou jste obvykle zvyklí. Potýkat se můžete s nějakými zdravotními komplikacemi. Možná budete více cítit záda a klouby. Bylo by dobré zamyslet se nad tím, zda se nepřetěžujete. Ve vztahu si budete moct uvědomit, co vlastně chcete. Díky tomu si nastavíte věci tak, aby jste byli spokojeni. Přestože by se vám v profesi mělo dařit, je možné, že zkoušek bude více, než byste si představovali.

Býk (21. 4. –⁠ 21. 5.)

Charakterizovat vás bude klid, stabilita a předvídatelnost. Věci tak nejspíš budete mít srovnané a konat podle toho, jak budete chtít vy. Pokud jste tedy zdraví, měli byste být i nadále. Pokud ne, tak na nějaké změny k horšímu to nevypadá. K lepšímu však docela ano. Do vašich vztahů může vstoupit nová láska nebo alespoň nějaká milostná pokušení. Nebudete mít chuť na budování kariéry, nicméně rutinní věci by měly jet samospádem. Takže vlastně by vše mělo být OK.

Blíženci (22. 5. –⁠ 21. 6.)

Neklid, který budete pociťovat, vás stále může podněcovat k různým aktivitám. Vstřícně pak můžete reagovat na nejrůznější seznámení, což by mohlo vyústit až k nevěře. Nelze jet stále na doraz, uvědomíte si, že si také potřebujete odpočinout. Můžete se dočkat nespecifických potíží, ale taky jistého nárůstu energie. Možná se vrhnete na cvičení, upravíte si stravu nebo tak podobně. Možná potkáte někoho, kdo se vám bude líbit, možná se budete někomu líbit vy. Vše je možné. V kariéře se vám bude dařit. Pomáhat vám bude vaše moudrost. Možné jsou nové nápady a projekty. 

Rak (22. 6. –⁠ 22. 7.)

Orientovat se budete na věci spojené s láskou. Je možné, že proto budete ignorovat věci praktičtějšího charakteru. Díky tomu se mohou vyskytnout i komplikace ve financích. Můžete se cítit unaveně. Nebude to tím, že by vám něco bylo, ale můžete se potýkat s menší odolností organismu. Těšit se můžete na zamilovanost a intenzivní prožívání sexuality. Vše může přijít jako blesk z čistého nebe. Setkáte se s nějakou zajímavou pracovní nabídkou. Možná to bude povýšení nebo zásadní změna k lepšímu. 

Lev (23. 7. –⁠ 22. 8.)

Lidé z okolí vás budou nějakým způsobem obtěžovat a štvát. To ve vás může vyvolávat podrážděnost a rozčilování. Najdete si proto nějaké odreagování. V investici se nebudete bát jít do rizika, což se vám vyplatí. Budete pociťovat akčnost a bojovnost. Do všeho budete dávat emoce. Vztahové záležitosti nemusí být optimální. Pro své okolí můžete být až moc akční, nebudou stačit vašemu tempu. A to je stejně jako vás může rozčilovat. Budete se vyhřívat na pracovním výslunní a ani pro to nebudete muset moc dělat. Budete tím, kdo ví. 

Panna (23. 8. –⁠ 22. 9.)

Dbejte o zvýšení péče sami o sebe. Ve financích pozor na negativní myšlenky. V rámci zdraví si nebudete mít nač stěžovat, tedy ti z vás, kteří se o sebe starají a péči o své tělo nepodceňují. Ve vztazích to muže zaskřípat, ale budete to vy, kdo bude rozumět tomu, co dělat, a navrhnete možné řešení problému. V kariéře se moc věcí dít nebude. Pojedete v zaběhlých kolejích, pokud budete chtít něco měnit, půjde to ztuha. Nakonec ale vše zvládnete. 

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Potýkat se budete s přetvářkou mezi svými blízkými, to může přinést komplikace. Nesnažte se být lepšími, než je realita, naopak se snažte o upřímnost. Pokud máte chuť udělat něco, kde bude potřeba velké množství energie, běžte do toho, mělo by to vyjít. Budete pociťovat nárůst energie, nicméně také můžete řešit nějaké zdravotní komplikace. Čekat můžete nadějné vylepšení vašich vztahů. Možná se vám konečně podaří najít toho pravého partnera. Profesní záležitosti moc lehké nebudou. Ale jelikož energie vám chybět nebude, zvládnete to hravě vyřešit. 

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Máte naději, že se něco pohne v rámci nejasných milostných vztazích kupředu. Podobně tomu může být i v rámci pracovních aktivit. Naskytne se i možnost cestování. Pro ostatní však nebudete těmi, koho by vyhledávali, chtělo by to proto více otevřenosti. Zdravotně se budete cítit velmi dobře, respektive ve svém živlu. Pokud by nastala nějaká komplikace, nebude problém ji rychle vyřešit. Všimnete si větší vstřícnosti vašich spolupracovníků. Budete hýřit nápady, které budou vylepšovat Vaše postavení. 

Štírům se naskytne možnost cestovat. Zdroj: Jacob Lund/ Shutterstock

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Jednoduché to mít nebudete. Na obzoru jsou milostné problémy. Pokud se něco takového objeví, nic neřešte s horkou hlavou. Vyskytnout se mohou nějaké zdravotní komplikace, které nebudete chtít vnímat. Naštěstí je vaše odolnost velká. Dávejte na sebe pozor. Ve vztazích to může skřípat, protože si v zápalu nadšení půjdete za něčím, s čím Váš protějšek nemusí souhlasit. V kariérní oblasti se toho moc dít nebude. Věci plynou zavedeným tempem a nikdo nebude nic chtít měnit (ani vy). Ovšem nějaké zmatky se objevit mohou. 

Zdroje článku: