Co vám partner nejspíše nikdy neřekne podle jeho znamení

Co vám partner nejspíše nikdy neřekne podle jeho znamení
Nehledě na to, jak hodně si v duchu slibujeme, že k partnerovi budeme naprosto upřímní, v každém z nás se najde něco, kvůli čemu tento slib porušíme. Vy to víte stejně jako my. Pokud jste někdy přemýšleli nad tím, jaké tajemství má před vámi váš partner, astrologie vám může pomoci s odpovědí.

Beran (21. března – 19. dubna)

Často o sobě pochybuje a v důsledku toho váhá. Váhání se změní v nejistotu, která zařídí, že nad ničím nevydrží příliš dlouho. Rád by vás požádal o pomoc, ale na to je na sebe příliš pyšný.

Býk (20. dubna – 20. května)

Myslí si, že vždy bude v životě bojovat, a ví, že pokud se dostaví jeho rozdavačná nálada, stav jeho bankovního účtu se hodně zmenší. Protože ale chce působit psychicky stabilně, nezmíní se o tom.

Blíženci (21. května – 21. června)

Chce být vnímán jako člověk, kterého mají všichni rádi, a proto se soustavně mění. Postupem času se bojí, že ztrácí sebe sama jako člověka, kterým původně býval.

Rak (22. června – 22. července)

Tento partner je tak hodně zaměřený na svou vlastní rodinu, že se doslova stydí, pokud žije svůj vlastní život. Myslí si, že dělá něco špatně a svou rodinu podvede, pokud se odstěhuje.

Lev (23. července – 22. srpna)

Je extrémně nejistý, přestože se vás a všechny okolo snaží přesvědčit o opaku. Není si jistý věcmi, které dělá, a vždy se bojí požádat o radu. Je pln obav, že bude odmítnut.

Panna (23. srpna – 22. září)

Tento partner vidí sám sebe jako pana Dokonalého nebo paní Dokonalou. Nikdy vás nepožádá o pomoc, protože si myslí, že by byl považován za slabého jedince.

Váhy (23. září – 23. října)

Neví, jak si má nastavit své hranice mezi ochotou a uzavřením. Vždy se s tímto rozhodnutím v duchu pere, ale vám to nikdy nepřizná, poněvadž chce být tím, kdo je v dokonalé rovnováze.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Musel si projít temnými časy, aby byl tak úspěšný, jako je dnes. Ovšem vám se o tom nikdy nezmíní, poněvadž chce, abyste si mysleli, že tvrdá práce vede k bezproblémovému úspěchu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Bojí se zavázat k jednomu vztahu. Přímo ho to děsí. Ale byli byste s ním, pokud byste to věděli? Nejspíše ne. To si on uvědomuje, proto o tomto tématu nikdy nemluví.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pracovitý Kozoroh se neustále věnuje své práci. Nikdy vám však neřekne důvod. Pokud by nešel za úspěchem jen na jednu hodinu, myslel by si, že nesnesitelně zlenivěl.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jednou za čas si přeje být sobecký a myslet pouze na sebe, neboť vždy pomáhá druhým lidem. Vina mu to ale nedovolí, a tak tato myšlenka zůstává v jeho nitru.

Ryby (19. února – 20. března)

Tento člověk má velký problém s asertivitou. Nedokáže říci ne. To mu v životě způsobilo již mnoho problémů, proto se bojí o tom s někým mluvit.

Zdroj článku: