Na jakou oblast života se máte právě teď zaměřit?

Na jakou oblast života se máte právě teď zaměřit?
Máte pocit, že stojíte na místě? Chcete se v životě začít zase někam posouvat, ale nevíte, na jakou oblast života se máte právě teď zaměřit? Zeptejme se karet, jakou radu pro nás ukrývají. 

Beran    

Zaměřte se na cestování. Cestování není jen o ležení na pláži a koupání se v moři, ale především o poznávání nových kultur, lidí, jídla a zvyků. A především můžete na cestách získat mnoho zážitků a zkušeností, které zužitkujete ve svém životě.  

Býk    

Začněte pracovat na svých komunikačních dovednostech. Naučte se jasněji formulovat své myšlenky a vyjadřovat se kultivovaně, s úctou, ale zároveň důrazně. Efektivní způsob komunikace vás ochrání nejen před mnoha hádkami, ale stane se také vašim velkým benefitem.  

Blíženec    

Meditujte, odpočívejte a poslouchejte svůj vnitřní hlas. Zaměřte se v těchto dnech na harmonii a rovnováhu. Chaosu už bylo ve vašem životě dost, nyní je čas zapracovat na vašem vnitřním klidu. Ušetříte si tak hodně starostí a zdravotních obtíží.  

Rak    

Soustřeďte se na své zdraví. Zdraví je totiž nejdůležitější a vy na to své poslední dobou zapomínáte. Dodržujte termíny preventivních prohlídek, kontrolujte si, co jíte, omezte alkohol a dostatečně odpočívejte.  

Lev    

Osud vám přihrál do cesty hned několik překážek. Často děláte, že je nevidíte, a strkáte hlavu do písku. To není ale zrovna nejlepší nápad. Zaměřte se teď na odstranění těchto problémů a začněte je řešit jeden po druhém.  

Panna    

Nyní je vhodný čas, abyste se začali více soustředit na svou práci. Přehodnoťte, zda se ve vašem současném zaměstnání cítíte dobře, nebo jestli chcete raději volit něco jiného. Zaměřte se na stabilitu a seberealizaci.  

Váhy    

Právě teď je pro vás velmi důležitá oblast financí a je třeba, abyste na ní pořádně zapracovali. Udělejte si pořádek ve vašich financích a úsporách a udělejte si dobrý plán, jak ušetřit nebo vydělat více.  

  

Štír    

Zaměřit se teď musíte jen a pouze na sebe. Přemýšlejte o tom, co od života čekáte, co vám dělá radost, jaké máte sny, cíle a přání. Až budete znát tyto odpovědi, začněte konstruktivně přemýšlet nad tím, jak toho dosáhnout.  

Střelec    

Cítíte, že ve svém životě potřebujete změnu. Nevíte úplně přesně jakou změnu a kde, jen máte pocit, že dlouhodobě stagnujete a neposouváte se dál. Popřemýšlejte, které oblasti života už vám nepřináší radost a je na čase je změnit. 

Kozoroh    

Potřebujete načerpat energii a získat zpět svou sílu, energii a chuť do života. Začněte se soustředit na to, jak tohoto cíle dosáhnout. Co vám dělá radost? Co vás doopravdy naplňuje? Začněte hledat cestu, která vás dovede k vašemu cíli.  

  

Vodnář    

Je nutné, abyste si nastavili své vlastní hranice. Jste velmi hodný a ochotný člověk, ale občas zapomínáte na sebe. Nastavte si své hranice, za které nejste ochotni nikoho pustit. Nejedná se o sobectví, ale o ochranu sebe a své duše.  

Ryby    

Zaměřte se na své vlastní hnízdečko. Může jít o vlastní bydlení a o vaši rodinu. Věnujte se svojí rodině, povídejte si o společných plánech do budoucna a můžete také začít plánovat cestu, kterou se k těmto cílům dostanete.  

Zdroj článku:
  • Autorský text