Na co si máte dát v nejbližší době pozor podle znamení zvěrokruhu?

Na co si máte dát v nejbližší době pozor podle znamení zvěrokruhu?
Každému z nás se někdy zajisté stalo, že se dostal do situace, ve které si řekl, že kdyby věděl, co se stane, lépe by se na to připravil. A na jaké nepříjemnosti se máte připravit právě vy? 

Beran    

Často zapomínáte, jak moc je důležitý odpočinek. Hodně pracujete, jste aktivní, sportujete a také vás hodně trápí stres. Naučte se pravidelně a efektivně odpočívat. Vyhnete se tak mnohým komplikacím, například ve formě zdravotních problémů.  

Býk    

Nepouštějte se do žádných riskantních obchodů, které vypadají až podezřele lákavě. Vyhněte se také úvěrům a celkově vytváření dluhů. Mohlo by vám to způsobit opravdu velké finanční potíže.  

Blíženec    

Dejte si pozor na staršího muže, který vám nabízí pomocnou ruku. Sice se tváří, že vám chce opravdu pomoci a chce pro vás jen to nejlepší, ale pravda je někde úplně jinde. Dejte jen na vlastní pocit a úsudek.  

Rak    

Máte vedle sebe ženu, která se tváří velmi inteligentně a rozdává nevyžádané rady. Dejte si na ni ale pozor. Její rady vyplývající ze zkušeností jsou smyšlené a poslouchání této zákeřné ženy by se vám mohlo šeredně vymstít.  

Lev    

Mohou vás potkat situace, které pro vás budou velmi náročné a stresující. Budete mít nutkání strčit hlavu do písku a předstírat, že se nic neděje. To ale nedělejte. Postavte se problémům čelem a řešte je včas.  

Panna    

Dejte si pozor na přehnané užití síly. Nemusí jít jen o pěsti a rány. Vyhněte se také chování, kdy si snažíte prosadit svůj názor silou a verbální agresí. Umírněnost a laskavost je mnohdy mnohem efektivnější cesta.  

Váhy    

Příliš přemýšlíte, jak se máte rozhodnout a jak máte postupovat dál. Když už je rozhodnutí na obzoru, začnete znova přemýšlet a vše přehodnocovat. To není ten správný směr. Začněte méně přemýšlet a více jednat.  

Štír    

Příliš se soustředíte na svou minulost. Díváte se na vše špatné, co se vám stalo, a taky na to krásné, co už se nikdy nevrátí. Ulpíváte v minulosti a kvůli tomu nevnímáte ty krásné šance a nabídky, které pro vás má přítomnost.  

Střelec    

Máte velké množství cílů, které nejsou zrovna malé. Jste velmi ambiciózní a cílevědomí. Ale když přijde na věc a vy máte začít jednat ve prospěch svého cíle, začnete couvat a raději se uvelebíte v pohodlí domova. Dejte si na to pozor. Škodíte sami době.  

Kozoroh   

Dejte si pozor na stagnaci. Nacházíte se v situaci, u které si nejste jistí, zda je dobré pokračovat, nebo ji nechat jít. Je v pořádku si vše dobře promyslet, ale nezůstávejte stát na jednom místě příliš dlouho. Dlouhé setrvávání ve stagnaci této situaci nepomůže.   

Vodnář    

Dejte si pozor, aby vás vaše rodina příliš neomezovala. Rodinné tradice jsou sice velmi důležité, ale neměli by vám bránit v rozletu a vlastním štěstí. Vytyčte si své hranice a vyžadujte jejich respektování i ve vaší rodině.  

Ryby    

Často vzpomínáte na to, jak jste byli v minulosti šťastní a veselí. Tráva byla zelenější, nebe modřejší. Kvůli tomu se ale připravujete o krásy, které vám nabízí současnost. Přestaňte žít ve vzpomínkách a užívejte si současný okamžik.  

Zdroj článku:
  • Autorský text