Co vám brání v uskutečnění vašich snů?

Co vám brání v uskutečnění vašich snů?
Každý z nás má nějaký sen. Často se nám ale stává, že i přes veškerou snahu si tyto sny uskutečnit, se nám nedaří a realizace snů vázne. Co vám brání k uskutečnění těchto vašich snů? 

Beran  

Máte krásné sny a přání, ale jste v nich trochu sólista. V jejich uskutečnění vám proto trochu brání vaše rodina a rodinné zázemí. Zkuste vymyslet nějaký kompromis. Například i cestovat se dá s rodinou.  

Býk 

V uskutečnění vašich snů si bráníte vy sami. Máte v hlavně své falešné a mylné představy a očekávání a tím si bráníte k sestavení konkrétního postupu, který vás dovede k vašim cílům. Myslete realisticky.  

Blíženec  

Pořádně se rozhlédněte kolem sebe a buďte opravdu obezřetní. Máte vedle sebe nějakého člověka, který se může sice tvářit mile, ale ve skutečnosti je vaším nepřítelem a brání vám na cestě k vašemu štěstí.  

Rak  

Myslíte více na svou drahou polovičku než na svá přání. Snažíte se jí splnit všechna její přání, ale na ta svá velmi často zapomínáte. Věnujte se více sobě a svým touhám. Pouze pokud budete šťastní vy, můžete dělat šťastnými i své nejbližší.  

Lev  

Občas se neumíte rozhodnout. A cesta ke splněným přáním je mnohdy plná rozhodování a rizik. Nebojte se občas riskovat a důvěřujte si. Zapracujte na svých rozhodovacích schopnostech a odhoďte zbytečný strach. 

Panna  

Často jste velmi spoutaní a bojíte se vystoupit ze své vlastní bubliny. Přestaňte přemýšlet nad tím, co si o vás pomyslí ostatní a jděte si za svým. Za své štěstí jste zodpovědní vy sami a záleží jen na vás, zda se vaše přání splní.  

Váhy  

Nepropadejte depresím a smutku. Pokud se vaše přání neplní hned po prvním pokusu, nevzdávejte se, nesmutněte a začněte znovu. Na to nejlepší si občas musíme chvilku počkat. Smutek vás nikam ale neposune.  

Štír  

Máte tendence čekat, že Vám všechno štěstí spadne samo do klína. Tak to ale bohužel nefunguje a Vy musíte začít být aktivnější. Začněte se více snažit a aktivně vyhledávat způsoby, jak si svá přání splnit. Vyplatí se to.  

Střelec  

Ke splnění svých snů a přání potřebujete také určitou dávku vzdělávání a studia. A na to občas máte tendence zapomínat. Nastudujte si vše potřebné a vymyslete si podrobný plán, jak si svá přání splnit.  Investovaný čas se vrátí.  

Kozoroh  

Naučte se využívat drobné a nečekané radosti a pomoci ve svůj prospěch. Buďte optimisty a soustřeďte se na drobné pomoci, které vám osud posílá. Využijte vše ve svůj prospěch a brzo se vám vaše přání začnou plnit.  

Vodnář  

Ve splnění vašich snů a přání vám brání občas až chorobná touha a orientace na výsledek. Zkuste se chvíli méně zaměřovat na cíl a místo toho si užívejte už samotnou cestu a radujte se z každého krůčku.  

Ryba  

Velmi toužíte splnit si všechna svá přání a sny. Ale ve většině případů jen velmi silně toužíte a nic pro jejich splnění neděláte. Nečekejte, že k vám váš sen přijde sám a začněte na svém štěstí pracovat. Mnohdy stačí opravdu málo.  

Zdroj článku:
  • Autorský text