Jaká je energie vašeho jména? Jak se energie ve jménu schová?

Jaká je energie vašeho jména? Jak se energie ve jménu schová?
Pokud byste se rádi dozvěděli něco víc o vaší osobnosti a životní energii, neexistuje nic jednoduššího, než se pustit do zkoumání životní energie podle jména. Je-li vaše jméno nabito energií, pak vás v životě čekají velké úspěchy a zajímavé zážitky.

Jak se energie ve jménu schová?

Jakékoliv jméno na světě má v sobě zakotvenu určitou energii, kterou pak působí na svého nositele. Zní to sice překvapivě, ale vaše jméno podvědomě ovlivňuje vaše jednání. Určitě se vám někdy v životě stalo, že jste se ocitli v situaci, kdy vám vlastní jméno přišlo trochu zvláštní nebo jiné než obvykle. Dalším klasickým příkladem energie a citlivosti jména je zkomolené oslovení. Asi každý z vás má nějakou variantu svého křestního jména, kterou nemá rád nebo ji dokonce nesnáší. Jakmile jste tímto způsobem osloveni, okamžitě se vás to dotkne.

Základem je energie písmen

Klíčem ke zjištění energie vašeho jména je numerologie. Obor, který je některými milován a jinými zase zatracován. Díky jednoduchému kódovacímu klíči si každý z vás může vypočítat takzvané Číslo osobnosti nebo Číslo jména. Není na tom nic těžkého, protože vezmete vaše křestní jméno a podle předem definované tabulky vypočtete konkrétní číselnou hodnotu. Systém převodu písmen na čísla se řídí numerologickou abecedou, která vypadá následovně.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

 

 

Sami určitě vidíte, že numerologická abeceda není nic složitého, a pokud byste ji neměli zrovna u sebe, můžete si ji intuitivně během několika vteřin sestavit.

Jak spočítat číslo osobnosti?

Ke každému písmenu vašeho křestního jména přiřaďte číslo dle numerologické abecedy a následně proveďte celkový součet. Pokud je dvouciferný, pak jednotlivé cifry znovu sečtěte, aby výsledná hodnota byla v intervalu od 1 do 9. Jakmile jste provedli tyto kroky, zjistili jste osudové číslo vašeho jména, podle něhož následně dokážete odvodit celou řadu zajímavých vlastností a předpokladů.

Dejte si ovšem pozor na speciální kombinace součtu. Těmi jsou hodnoty 11, 22 a 33. Vyjde-li vám podle jména takovýto součet, můžete být spokojení, protože jste docílili něčeho hodně neobvyklého. Tato čísla osobnosti mají speciální výklad, protože představují trochu specifické osobnostní rysy, které nejsou v lidské společnosti tak často k vidění.

Numerologická abeceda není nic složitého, zdroj: Ollie The Designer / Shutterstock

Jak číslo osobnosti vyhodnotit?

Energii a vlastnosti vašeho jména pak budete hodnotit podle jednoduchého klíče, který je opět závislý na oboru numerologie.

1 = nezávislý průkopník, individualista, rozený vůdce

2 = spolupráce, schopnost se přizpůsobit, ohleduplnost k ostatním lidem

3 = skvělé vyjadřování, socializace, radost ze života

4 = důraz na osobní hodnoty, pořádkumilovný, neustálá touha se zlepšovat

5 = dobrodružství, volnomyšlenkářství, vizionářství

6 = odpovědnost, sympatie, ochrana ostatních

7 = touha po porozumění a poznání, tolerance

8 = praktické založení, touha po materiálních hodnotách, usilování o moc

9 = milování přírody, kreativní projev, soucit s ostatními lidmi

11 = intuice, idealista, snílek, nemá problém snít o čemkoliv

22 = touha po moci, vedení lidí, odhodlanost

Zkuste si vypočítat vaše číslo osobnosti a zaručeně se dozvíte něco víc o energii a vlastnostech, které vám vaše jméno předurčuje.

Zdroje článku: