Tato znamení zvěrokruhu pláčou, aby vyhrála hádku s partnerem

Tato znamení zvěrokruhu pláčou, aby vyhrála hádku s partnerem
Falešné slzy a psychologické intriky nejsou nic hezkého nikdy, ale o to horší jsou, pokud tyto skryté zbraně použijeme proti partnerovi. Přesto se to však děje a většinu lidí donutí se zamyslet, že všechno je jejich chyba. Patříte mezi falešné oběti hádky i vy? Zkontrolujte si, zda se vaše znamení nenachází na tomto seznamu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Není to tak, že byste potřebovali plakat, kdykoliv se schyluje k hádce. Problém je někde jinde, a sice ve vašem drahocenném čase. Pokud hádka trvá pouze krátkodobě, je z vás silná osobnost.

Jakmile se však rozhodnete, že hádkou zbytečně trávíte čas, který byste mohli věnovat jiným a mnohem smysluplnějším aktivitám, rozpláčete se, abyste ukončili hádku prohlášením, že váš partner je na vás zlý. K tomuto se uchylujete pouze v případě, že chladné a logické ukončení hádky či alespoň snaha o usmíření, již nefunguje. Pokud se uchýlíte k slzám, jste ochotni partnerovi vyčíst vše, co vám kdy zhatil.

Lev (23. července – 22. srpna)

Nejste to vy, pokud nedokážete, že musíte mít ve všem pravdu. Pokud se vám v hádce nedaří vyhrávat, uchýlíte se k tomuto poníženému způsobu, jak z hádky s partnerem odejít s vítězstvím. Nechcete slyšet o tom, že byste se mohli mýlit, a pokud si myslíte, že se přímo k tomuto schyluje, použijete svou tajnou zbraň – své slzy.

Ty donutí partnera si myslet, že to svými slovy již opravdu přehnal, a začne se vám omlouvat, což způsobí váš pocit již uvedeného vítězství. Je pravděpodobné, že váš partner vás začne zahrnovat sladkými slovy a vyznávat vám činy svou nehynoucí lásku, což si náramně užíváte. Jako omluvu za jednání svého partnera mu přinesete velký seznam požadavků, které by měl za zbytek dne splnit.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Stejně jako Lev, také vy nesnesete fakt, že byste neměli pravdu. Vše se musí točit převážně kolem vás. Abyste toho docílili, klidně zraníte svého partnera svými slzami. Víte, že vaše slzy vám pomohou dosáhnout vašeho cíle, poněvadž jste mistry v manipulaci a víte, co na kterého člověka platí. Znáte slabosti svého partnera a víte, že pláč je ta nejúčinnější zbraň, kterou proti němu můžete použít.

Vybíráte si partnery, kteří jsou opravdu citliví, a proto víte, že se vám podaří svého milovaného svými slzami přimět začít plnit všechna vaše přání. Této vaší povahy využíváte hlavně v případě, že se nevinná hádka mění v něco mnohem intenzivnějšího, popřípadě pokud váš partner řekne něco, na co nemůžete logicky odpovědět. Váš partner mnohdy končí pln sebeobviňování, že se k vám nezachoval správně, a vy ho v této myšlence ještě podporujete.

Zdroj článku: