Tato znamení zvěrokruhu ruinují budoucí vztahy svého ex

Tato znamení zvěrokruhu ruinují budoucí vztahy svého ex
Pokud se s námi partner rozejde nebo my s ním, může se nás to psychicky dotknout natolik, že začneme uvažovat, jak mu co nejvíce zničit život. Někteří jsou na partnera tolik psychicky vázáni, že ničí jeho budoucí vztahy, snad proto, aby se k nim partner vrátil. Jste na tom podobně? Přečtěte si tento článek a zjistěte to.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Váš partner se stane vaším ex partnerem buď na základě svého rozhodnutí nebo kvůli jeho prohřešku, který zničil váš vztah, nejčastěji se jedná o nevěru. Jakmile je vztah u konce, hrozíte vašemu bývalému partnerovi, že pokud si někoho najde, vy se postaráte o to, aby tento vztah co nejdříve skončil.

Nejčastěji vyhrožujete, že si najdete jeho budoucího partnera a sdělíte mu všechny temné podrobnosti vašeho ukončeného vztahu. Opravdu jste schopni toto udělat, tudíž váš ex partner se musí odstěhovat někam daleko, pokud chce mít klid.

Ryby (19. února – 20. března)

Pokud váš vztah skončí, dlouhou dobu se přes to nemůžete přenést. Topíte se ve své vlastní bolesti a svého bývalého miláčka sledujete. Často ho konfrontujete s tím, že se bez něho trápíte, což si on zřejmě neuvědomuje, poněvadž se přes váš vztah již dávno přenesl.

Svůj proslov nezapomenete okořenit slovními urážkami. Vaše slova mohou znít až nenávistně, hlavně pokud si váš ex partner již někoho našel. Nezapomeňte, že nejlepší je se přes bolest přenést, ať je již sebehorší.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nechcete, aby se s vámi váš partner rozešel, proto, jakmile si všimnete prvních varovných signálů, že něco není v pořádku, ukončíte vztah sami.

Bohužel nezapomenete na tu bolest, jíž jste si museli projít, abyste tento vztah ukončili. Ke svému bývalému partnerovi stále cítíte hodně lásky, proto si ho vyhledáte a začnete mu vyhrožovat, že pokud si dovolí najít si nějakého nového partnera a vytvořit s ním vztah, vy si ho najdete a všechny budoucí vztahy mu zničíte tím, že ho ukážete v tom nejhorším světle, jakmile si je získáte na svou stranu svým optimismem.

Rak (22. června – 22. července)

Nikomu nepřejete nic strašného, ale jste ke svým partnerům přilnaví. Jakmile vztah skončí, máte obrovský problém si uvědomit, že váš partner k vám již nic necítí, a proto odešel. Vy však nic nenecháte jen tak, poněvadž jste od doby rozchodu strašně náladoví. Ze všech nálad převažuje sebelítost.

Proto si bez vědomí vašeho bývalého partnera najdete člověka, s nímž je váš ex partner ve vztahu nyní, a začnete mu líčit svou současnou situaci v naději, že vašeho milovaného člověka opustí a nechá vás se k němu vrátit.

Zdroj článku: