Bezostyšná znamení zvěrokruhu, která finančně využívají své sourozence

Bezostyšná znamení zvěrokruhu, která finančně využívají své sourozence
„Půjč mi …“ je celkem běžná věta, pokud jde o sourozence. Víme, že sourozenci nás mají rádi, a tudíž nám vždy půjčí, pokud mohou. Ovšem někteří lidé si z této věty vytvoří zvyk a nezůstává jen u půjček, berou to častokrát jako dar. Patříte mezi tyto lidi? Pokud zde najdete své znamení, tíhnete k finančnímu využívání svých sourozenců.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pokud nemáte peníze, nejste ve své mysli někdo. Potřebujete peníze, abyste se cítili úspěšně. V kombinací s tím, že víte, jak si říci sourozencům o peníze, aby vám je i tentokrát půjčili, přestože jste jim poslední půjčku nemuseli vrátit.

Ani tu předchozí. Myslíte si o sobě, že jste ten nejhodnější ze všech sourozenců a zasloužíte si největší podíl peněz. To je problém zejména v dědickém řízení, kde nechcete nikomu kromě sebe zanechat nic. A pokud neuspějete jako jediný dědic, začnete své sourozence doslova obtěžovat žádostmi o půjčku.

Domníváte se, že nikdo kromě vás si být majetný nezaslouží. Sourozenci proto o vás mohou začít mít temné mínění, nicméně to vaši snahu o finanční využití sourozenců nezastaví.

Blíženci (21. května – 21. června)

Finančně zneužíváte pouze své starší sourozence, poněvadž víte, že oni cítí patřičnou zodpovědnost za vás jakožto za mladšího sourozence. Pokud vás některý z vašich starších sourozenců nechal si zvyknout na to, že za vás v dospělosti někdy zaplatí vaše dluhy nebo poplatky, vy jste schopni z toho záhy udělat samozřejmou věc.

Víte, že sourozenec vám neřekne ne, neboť pokud by to udělal, ztratil by člověka, s nímž byla celý život taková zábava. Doslova využíváte nejen svého bratra nebo sestru, ale také zneužíváte své milé a zábavné povahy, abyste dostali, co chcete, a ušetřili si pár peněz pro svou osobní potřebu.

půjčky často vedou k hádkám, zdroj: Rido / Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Máte hodně špatný přístup k penězům. Váš přístup by se dal doslova nazvat bezstarostným. Nehlídáte si svou peněženku a nevíte, že jste se ocitli ve velkém mínusu, dokud nezjistíte, že ve vaší peněžence nic kromě dokladů není a váš bankovní účet je vybílený vámi samotnými. První, na koho si vzpomenete, pokud se to stane, jsou vaši sourozenci nebo různé půjčky a zadlužování, ovšem nakonec se můžete ocitnout v exekuci, pokud nebudete řádně platit, což vás k vašim sourozencům stejně dovede.

Chcete po nich zaplatit měsíční splátku a slibujete jim, že jim peníze vrátíte, až se z dluhů vzpamatujete nebo až budete mít více peněz. Slibujete jim, že si už dáte pozor, že si své peníze budete šetřit, nicméně pokud vám pomohou, vy se stejně nezměníte.

Zdroj článku: