4 nejvybíravější jedlíci podle znamení zvěrokruhu

4 nejvybíravější jedlíci podle znamení zvěrokruhu
Někteří lidé jsou obtížní hosté, a to ne proto, že by nás obtěžovali, nýbrž proto, že nabídnout jim něco k snědku je nelehký úkol. Tohle nejí a tamto jim nechutná. U ostatních nás to štve, ale zaměřili jste se někdy na to, zda se takto chováte i Vy? Nejspíše ne, ale pokud jste se narodili v jednom z těchto znamení, můžete být v jídle vybíraví.

Beran (21. března – 19. dubna)

Chcete se udržet fit a o to, co jíte, se zajímáte již dlouho. Nechcete pozřít něco, co Vašemu tělu uškodí, a pokud jste pozvaní na jídlo od svých přátel, o nichž víte, jak nezdravě jedí, diskutujete s nimi dlouho o tom, co vlastně jíte a co ne. Někdy to zajde tak daleko, že si budete chtít přečíst výživové údaje na všech ingrediencích, které se do tohoto jídla použijí. Pokud něco neznáte, musíte si dobře promyslet, zda to opravdu chcete vyzkoušet. Nikde nejste tak nerozhodní jako v potravinářské oblasti. V konečném důsledku nejíte téměř nic, co jsou Vaši přátelé schopni uvařit.

Lev (23. července – 22. srpna)

Nemůžete mít jen tak něco, co si mohou dopřát všichni ostatní. Chcete mít vždy na stole luxusní jídlo. Pokud Vás někdo pozve na oběd či na večeři a není nejbohatší, nemáte problém říci, že se raději půjdete najíst do luxusní restaurace. Pochopitelně čím dražší jídlo, tím pro Vás lépe. Máte rádi exotická jídla, která jsou natolik drahá, že je člověk s průměrnou výplatou nikdy neochutná. Peníze Vám nevadí utratit, pokud dostanete dobré jídlo. Vaše chuťové pohárky si žádají stejnou pozornost jako Vy sami. Mnohem důležitější je pro Vás ale uspokojení Vašeho ega.

Lvi touží po dokonalém gastro zážitku
Lvi touží po dokonalém gastro zážitku | Zdroj: stockcreations/ Shutterstock

Váhy (23. září – 23. října)

Patříte mezi nejvybíravější jedlíky z dobrého důvodu – jste rádi, když je všechno stále stejné a klidné. Z tohoto důvodu, když Vás někdo pozve na jídlo, příliš se mu neodvděčíte, když kvůli Vám uvaří nevšední jídlo. Máte své oblíbené pokrmy, jejichž příprava je jednoduchá a jejichž ingredience si může dovolit každý, a jste šťastní pouze tehdy, pokud jíte tento druh pokrmů. Pokud jíte u známého, s nímž se neznáte hodně dlouho, ze slušnosti to jídlo sníte, ovšem pokud se znáte déle, můžete jídlo slušně odmítnout.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Faktem je, že milujete jídlo všeho druhu, hlavně to exotické, takže se nejspíše divíte, že je o Vás v tomto článku zmínka. Nezapomeňte však na své neustálé dotazy, z čeho a za jakých podmínek bylo jídlo uvařeno. Nehledě na to, pokud Vám zachutná nějaké exotické jídlo, jakmile se vrátíte, můžete odmítnout jíst tuzemský pokrm jen proto, že je podle Vás málo kořeněný a jeho chuť by se určitě měla vylepšit. Potom Vám trvá hodně dlouho, než si opět zvyknete na to, co máte doma k dispozici.

Zdroj článku: