Víte, jaké je pro vás to nejhorší jídlo podle vašeho znamení zvěrokruhu?

Víte, jaké je pro vás to nejhorší jídlo podle vašeho znamení zvěrokruhu?
Čas od času dostaneme chuť na něco dobrého či nás napadne šílená kombinace surovin, kterou hned běžíme vyzkoušet. Jenže ne všechno je pro nás zdravé. Víte, jaké je pro vás to nejhorší jídlo, které můžete sníst, v závislosti na vašem znamení zvěrokruhu?

Beran (21. března – 19. dubna)

Myslíte si, že fast food je skvělou možností, jak ušetřit čas, abyste se mohli věnovat něčemu jinému. Jenže vám neposkytne potřebnou energii a vy se po něm nedokážete soustředit na svou práci, doslova vás unavuje.

Býk (20. dubna – 20. května)

Koláče, makarony nebo pizza. To vše je po náročném dni neuvěřitelně dobré, ale také plné rychlých cukrů a kalorií. Vzhledem k vaší „lenosti“ je jasné, jak se to na vašem těle podepíše.

Blíženci (21. května – 21. června)

Máte problém nerozhodnosti a neměli byste si kupovat jídla prodávaná venku, jsou rychlá a tučná. Hrozí u vás přejídání, poněvadž si obvykle vyberete od všeho trochu.

Rak (22. června – 22. července)

Cukroví je vaše zkáza. Trpíte výkyvy nálad, proto něco sladkého je pro vás ta nejrychlejší cesta, jak se uklidnit. Pokud po čase cukr nemáte, máte mizernou náladu – jste na cukru závislí.

Lev (23. července – 22. srpna)

Upřednostňujete jídla a nápoje s vysokým obsahem kofeinu, což vám spíše ubližuje, poněvadž si je dopřáváte každý den. Konzumujte kofein pouze v čaji, zlepší se vám pleť.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jíte rychlá jídla, ale ta jsou především ta nejhorší pro vás. Myslíte si, že vysoký obsah sacharidů vás zasytí, ale především vám v těle udělají nepořádek a zpomalí vás.

Váhy (23. září – 23. října)

Snažíte se jíst zdravě, ovšem posloucháte rady z internetu od různých lidí. Vyvarujte se potravinám, které jsou nízkokalorické a bez cukru, obsahují další neprospěšné látky.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud trpíte kožními či jinými problémy, může za to alkohol, který hojně pijete a také přidáváte do pokrmů. Má to negativní vliv na vaše zdraví.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jíte až příliš nezdravě. Buď jíte hodně, nebo nejíte vůbec, ovšem svačina se skládá z chipsů a dalších neprospěšných potravin. Jezte více zdravě, jinak se to na vás brzy negativně podepíše.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jíte pouze tradiční jídla, která vás skutečně zasytí, ovšem ne vždy jsou skutečně zdravá. Omáčky jsou na denním pořádku, také do všeho přidáváte máslo, ale to není zdravé jíst každý den.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jíte jídla, o nichž se říká, že jsou zdravá. Jenže většina „zdravých“ jídel není vůbec zdravá a vy si huntujete tělo. Těstoviny, bílá rýže… To vše obsahuje skryté cukry, o nichž nevíte.

Ryby (19. února – 20. března)

Máte sklon k tomu nejhoršímu – ke smaženému jídlu. Není to nic zdravého a jedná se o nejhorší jídlo, jaké můžete pozřít.

Zdroj článku: