Patříte podle horoskopu k lidem, kteří si raději čtou? Anebo si raději pustíte film?

Patříte podle horoskopu k lidem, kteří si raději čtou? Anebo si raději pustíte film?
Co Vám vyhovuje více, film nebo kniha? Pokud jste odpověděli film, je to nejspíše proto, že je pro Vás záživnější sledovat očima bez toho, abyste museli vynaložit velké množství fantazie. Naopak fantazii hojně využíváte, pokud Vám přijde příjemnější četba knihy. Jak si vede Vaše znamení?

Beran (21. března – 19. dubna)

Raději sledujete film a u toho jíte sladkosti. Inspirujete se spíše, když inspiraci vidíte, než abyste ji hledali mezi řádky. Ve filmu hledáte možnost, jak učinit svět lepším místem.

Býk (20. dubna – 20. května)

Preferujete knihy, obzvláště ty, které Vás mohou něco naučit, berete to jako určitou formu vzdělání. Navíc si u čtení knihy odpočinete, knihu můžete zavřít a vrátit se k ní později, pokud Váš mozek zrovna vstřebal mnoho informací.

Blíženci (21. května – 20. června)

Rádi se díváte ve svém volném čase na filmy, ovšem pokud toužíte se zdokonalit ve finanční oblasti, vyhledáte poučnou knihu a čtete si v ní, abyste našli odpovědi.

Rak (21. června – 22. července)

Upřednostňujete filmy. U romantických filmů se můžete vžít do role hlavní postavy, abyste uvolnili emoční napětí, zatímco u fantasy a akčních filmů udržíte svou pozornost.

Lev (23. července – 22. srpna)

Máte rádi knihy i filmy. Filmy máte raději v případě, že potřebujete dostatečně zaměstnat svou mysl, zatímco knihy volíte, když se potřebujete uklidnit, když Vás něco rozrušilo.

Panna: Kdybyste mohli, čtete od rána do večera. Zdroj: Dean Drobot / Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Nevadí Vám dívat se na film, ale pokud byste si měli vybrat mezi filmem a knihou, ponořili byste se do příběhu knihy. Čtete za účelem získat znalosti. Kdybyste mohli, čtete od rána do večera.

Váhy (23. září – 22. října)

Čas od času se rozhodnete přečíst si knihu, ovšem po pár stránkách čtení necháváte na další den. Mnohem raději sledujete film, poněvadž u toho se můžete bavit s přáteli.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Filmy pravděpodobně vůbec nemáte rádi. Knihy jsou Vaše výplň volného času, poněvadž věříte, že jedině čtením a důkladným zpracováním informací se můžete naučit něco nového.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Rádi udržujete svou mysl neustále fungující. Knihy Vaši mysl unaví, lepší řešení je pro Vás tudíž sledovat film, pokud možno akční.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Stejně jako Štír, i Vy upřednostňujete čtení knih za účelem sebezdokonalování. Jen málo knih ve Vaší knihovně není o domácím kutilství a různých pracovních postupech.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Filmy sledujete běžně a máte je rádi. Častokrát zvete své přátele na filmové večery u Vás doma. Nezřídka kdy se stane, že na tyto večery přizvete i svou rodinu.

Ryby (19. února – 20. března)

Čtete knihy, obzvláště romantické a fantasy, kde můžete uniknout z reality. Rozvíjení představivosti je to, proč knihy čtete, což u sledování filmu příliš nefunguje.

Zdroj článku: