Co předpovídají hvězdopravecké karty na rok 2023? Panny překonají minulost a Ryby budou zářit

Co předpovídají hvězdopravecké karty na rok 2023? Panny překonají minulost a Ryby budou zářit
Zajímá vás, jestli bude rok 2023 úspěšný, ať už v kariéře, vztazích nebo osobním rozvoji? Chcete se vyvarovat možnému nebezpečí a umět lépe poznat signály z vesmíru? Přečtěte si předpověď hvězdopraveckých karet, které napoví hodně potřebných informací. Vstoupíte tak do nového roku klidnější. 

Beran (21.3. - 20.4.)

Na začátku roku čekejte hodně situací, kdy se budete muset rozhodnout. Pamatujte, že pokud nevíte, co je správně, nejspíš zní odpověď ,,ne“. Pokud se naopak u vás objeví obrovské nadšení, když dostanete nějakou příležitost, určitě do toho běžte. Na začátku roku 2023 si tak určíte směr pro následující měsíce, proto opravdu jednejte podle srdce a ne podle rozumu.

Býk (21.4. - 21.5.)

Kdy jste si naposled uklidili? A tím je myšleno cokoliv materiálního tedy skříně s oblečením nebo dílna s nářadím. Zkuste se na začátku roku zaměřit na přeorganizování některých věcí, které vlastníte a budete překvapeni, jelikož tím dost očistíte i svoji duši. Zároveň si uvědomíte, co všechno máte a přestanete se srovnávat s druhými. Léto čekejte pracovní, odpočinete si až ke konci roku. 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

V roce 2023 budete muset přehodnotit některou ze svých životních rutin a zvyklostí. Možná jste nikdy nesnídali, ale konečně začnete? Nebo zapřemýšlíte nad domácí saunou, zvířátkem nebo kvalitnějším krémem na obličej? Zkrátka se začnete více zajímat o své bytí, budete se cítit spokojeně a budete hledat  způsoby, jak toho docílit. V létě očekávejte nečekaný příval peněz. V druhé polovině roku spíše šetřete a neutrácejte za něco, co nepotřebujete. 

Rak (22.6. - 22.7.)

Na začátku roku 2023 se kolem vás bude motat osoba, která vás bude chtít využít, nebo  vám dokonce bude chtít ublížit. Věřte své intuici a střežte si své soukromí. V květnu naopak poznáte někoho, kdo vám pomůže v profesním růstu nebo získání peněz. Celý rok byste měli pečovat o své zdraví a především si dopřávat kvalitní spánek, čímž se budete cítit mnohem lépe. Na podzim si odpočinete, ať už na dovolené nebo na prodlouženém víkendu s přáteli nebo rodinou. 

Poslouchejte svou intuici - svůj vnitřní hlas, Zdroj: marekuliasz/ Shutterstock

Lev (23.7. - 22.8.)

Každý člověk hledá komunitu lidí, kteří se zajímají o stejná témata. V roce 2023 si uvědomíte, že všechny vaše problémy nevyřeší nejlepší kamarád, přítel ani sourozenec, ale že potřebujete jít do společnosti a poznávat nové tváře. Zajímá vás spiritualita? Zajděte si na víkendový meditativní pobyt. Chcete se dozvědět více o jídle a sdílet s někým tuto vášeň? Zajděte si na kurz vaření. Zkrátka se vám v tomto roce povede rozbít svoji bublinu, ve které žijete a pocítíte tak větší svobodu. 

Panna (23.8. - 22.9.)

V posledních pěti letech jste zažili nějaké větší trauma, o kterém nejspíš neví úplně každý. Tento rok bude zlomový a konečně se dokážete z této problematiky posunout dál. Poznáte totiž spoustu nových lidí, kteří si prošli podobnými situacemi jako vy a najdete porozumění. Začnete se proto dívat více do budoucnosti a oživovat své sny a ambice, kterým jste přestali věřit. V září se dostanete na zajímavé místo, kde se budete cítit jako doma, i když tam budete poprvé. Měli byste na sobě co nejvíce pracovat, abyste se tam mohli vracet. 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Rok 2023 pro vás bude ve smyslu zastavení se. Zkuste v každém dni zpomalit a jakmile se přestanete hnát nebo dělat věci, které jsou úplně zbytečné, uvidíte realitu mnohem objektivněji a jasněji. Přemýšleli jste někdy nad meditací nebo jógou? Skvělé taky může být číst si knihu před spaním namísto toho, abyste se dívali na televizi. Vaše duše je velmi čistá a všichni okolo to vidí, jenom vy ne. Proto vás často lidé vysávají nebo zneužívají. Zpomalením také přijde nový zdroj financí, což vám značně usnadní život, splatíte splátku předčasně nebo si koupíte dlouho vytouženou věc. 

Štír (24.10. - 22.11.)

Potřebujete dělat věci nejlépe, jak umíte. Opravdu se v roce 2023 snažte, jelikož si svým způsobem budete budovat svoji reputaci. Važte svých slov, protože cokoliv vyslovíte, zůstane lidem v paměti. Proto bude lepší, když budete konat namísto mluvení. To platí v práci, ale i v mezilidských vztazích. Vyhněte se co nejvíce pomluvám a pokud se v blízkosti objeví jakákoliv negativní osoba, tak jí nevěnujte pozornost. I když si pomluvami,  někdy zvedáte sebevědomí, nakonec to škodí psychicky hlavně vám,  nikdy nevíte, co se doopravdy v životě daného člověka děje, přestaňte proto kohokoliv soudit. 

Štíři - pusu na zámek nebo si svá slova předem rozmyslete, Zdroj: RealPeopleStudio/ Shutterstock

Střelec (23.11. - 21.12.)

V roce 2023 si užijete spoustu významných událostí. Ať už půjde o narozeninové oslavy, svatby nebo nejrůznější důležité události, neváhejte a vyrazte.  Tím, že se ukážete často ve společnosti, naberete od lidí inspiraci, a také můžete získat lukrativní pracovní nabídku. Také byste měli přehodnotit váš spánkový režim, možná si to neuvědomujete, ale vaši celkovou pohodu velice ovlivňuje i způsob, jakým usínáte nebo doba, kterou strávíte ještě ráno v posteli, když se probudíte. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

 Na začátku roku se vám budou dít nepříjemnosti, ale ty budou pramenit pouze z nedostatku informací. Pokud vás cokoliv tíží, zkuste si o této problematice více načíst z relevantních zdrojů. Od března se objeví nová osoba ve vašem životě, může to být partner nebo kamarád, něco jako spřízněná duše. Nedávejte ale své nadšení hned najevo, druhá osoba to totiž může cítit méně intenzivně než vy. V létě se začnete věnovat novému koníčku, což vám vydrží a budete se jen zdokonalovat. 

Vodnář (21.1. - 20.2.)

V roce 2023 se vám splní velké přání, po kterém toužíte celý život. Možná už jste na to i zapomněli. Ale otevřete své srdce a přijímejte tento dar s pokorou a vděkem, protože si to opravdu zasloužíte. V posledních letech jste šířili dobro kolem sebe, čímž se velmi očistila i karma. V druhé polovině roku přijde nečekaná událost v rodině, ale jste dostatečně silní, takže budete oporou pro všechny kolem. 

Ryby (21.2. - 20.3.)

I když možná často sedíte v roli diváka, v roce 2023 se připravte na to, že budete hlavně na jevišti! Samozřejmě obrazně řečeno, ale opravdu se často dostanete do role, kdy bude potřeba, abyste řekli nahlas váš názor nebo ukázali více lidem, co dokážete. Skrýváte v sobě totiž něco velmi cenného. Nezapomínejte ale na pokoru a určitý stupeň studu, nikdo totiž nemá rád nafoukané nebo přehnaně sebevědomé lidi.