Nejšťastnější den v týdnu podle horoskopu: Zjistěte, jaký den se vám bude nejvíce dařit

Nejšťastnější den v týdnu podle horoskopu: Zjistěte, jaký den se vám bude nejvíce dařit
Zajímá vás, který den tohoto týdne bude pro vás nejšťastnější? Podle astrologů se naše štěstí může lišit podle znamení a polohy planet. Přečtěte si náš horoskop a zjistěte, kdy můžete očekávat štěstí a dobré příležitosti.

Planety se neustále pohybují a mohou mít vliv na naše životy. Některé dny jsou příznivé pro některá znamení zvěrokruhu, zatímco jiné mohou být více významné pro jiná. Podle astrologů se některé dny mohou vyznačovat harmonickými aspekty planet, které mohou přinést štěstí a příležitosti. Zde je horoskop pro nejšťastnější den tohoto týdne pro každé znamení.

Beran (21. 3. - 19. 4.)

Nejšťastnější den tohoto týdne pro Berany bude středa. Bude to dobrý čas pro řešení problémů a setkání s novými lidmi, kteří by vám mohli pomoci v oblasti kariéry.

Býk (20. 4. - 20. 5.)

Nejlepší den tohoto týdne pro Býky bude čtvrtek. Bude to příležitost pro získání finančních výhod a zlepšení vztahů s rodinou.

Blíženci (21. 5. - 20. 6.)

Váš nejšťastnější den bude středa. Bude to ideální den pro komunikaci s ostatními a pro získání nových příležitostí. Vydejte se ven a navážete nová přátelství.

Rak (21. 6. - 22. 7.)

Vaše nejšťastnější období přichází na konec týdne. V pátek a sobotu se budete cítit plní energie a kreativity. Udělejte si čas na věci, které vás baví a na ty, které vám pomohou uvolnit se od stresu.

Lev (23.7. - 22.8.)

Nejšťastnější den tohoto týdne pro Lvy bude středa. Bude se vám dařit při komunikaci s ostatními a budete mít šanci uplatnit své vůdcovské schopnosti.

Panny, v sobotu si užijete zasloužený relax
Panny, v sobotu si užijete zasloužený relax | Zdroj: Alliance Images / Shutterstock

Panna (23.8. - 22.9.)

Nejšťastnější den tohoto týdne pro Panny bude sobota. Můžete se těšit na odpočinek a relaxaci, což vám pomůže zbavit se stresu a napětí. Zkuste si udělat den jen pro sebe a věnovat se svým potřebám a koníčkům.

Váhy (23. 9. - 22. 10.)

V pondělí se můžete cítit více než obvykle produktivní, což může být pro vás příležitost dokončit některé projekty. Ve středu se může objevit romantická atmosféra, takže využijte této příležitosti k tomu, abyste si užili čas s těmi, které máte rádi.

Štír (23. 10. - 21. 11.)

Ve středu se můžete cítit více než obvykle emotivní, takže se snažte být v kontaktu s vašimi pocitovými potřebami a potřebami těch kolem vás. V pátek může být příležitostí pro vás najít nové způsoby, jak vyjádřit svou kreativitu.

Ryby, v pondělí máte šanci poznat nové lidi
Ryby, pondělí bude plné šancí k seznámení s lidmi, co vám mohou být inspirací | Zdroj: Rawpixel.com / Shutterstock

Střelec (23.11. - 21.12.)

Nejšťastnější den tohoto týdne pro Střelce bude pondělí. Bude to dobrý čas na to, abyste se soustředili na své cíle a plány, protože vám to pomůže překonat překážky, které se vám postaví do cesty.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Nejšťastnější den tohoto týdne pro Kozorohy bude pátek. Budete mít možnost využít své kreativní schopnosti, což vám pomůže najít nové a inovativní řešení pro vaše problémy.

Vodnář (20.1. - 18.2.)

Nejšťastnější den tohoto týdne pro Vodnáře bude sobota. Budete se cítit velmi kreativní a vaše myšlenky se budou rozvíjet do nových směrů. Může to vést k objevům a novým příležitostem v oblasti vašeho koníčku nebo práce. Bude to také skvělý čas pro trávení času s rodinou nebo přáteli.

Ryby (19.2. - 20.3.)

Nejšťastnější den tohoto týdne pro Ryby bude pondělí. Budete mít mnoho příležitostí k setkání s novými lidmi, kteří by mohli být pro vás inspirací a motivací.

Snad, že vám tyto horoskopy pomohou najít nejšťastnější den tohoto týdne. Pamatujte si však, že hvězdy nám mohou poskytnout inspiraci a usměrňovat nás, ale konečné rozhodnutí je vždy v našich rukou.

Zdroje článku:
  • "The Only Astrology Book You'll Ever Need" od Joanne Martine Woolfolk,
  • "Astrology for the Soul" od Jan Spiller,
  • "The Secret Language of Birthdays" od Garyho Goldschneidera a Joost Elffersa,
  • "The Astrology Bible: The Definitive Guide to the Zodiac" od Judy Hall