Výklad z tarotových karet na duben: Panny si užijí pracovní kolektiv, váhy budou úspěšné a rybám se bude dařit v práci

Výklad z tarotových karet na duben: Panny si užijí pracovní kolektiv, váhy budou úspěšné a rybám se bude dařit v práci
Jakou předpověď si pro Vás připravily tarotové karty na měsíc duben? Budete si užívat krásné jarní dny, nebo naopak musíte být ostražití a dát si pozor? 

Duben je krásným jarním měsícem, který nám nabízí mnohé příležitosti k oslavám a krásným chvílím strávených v probouzející se přírodě. Vybízí k rodinným procházkám a venkovním radovánkám. Stejně tak, jako je proměnlivé aprílové počasí, může si s námi zahrávat i osud a přinést nám do života nepříjemné komplikace. Všemu se dá ale s trochou odvahy a snahy čelit. Nemějte proto strach a směle čtěte následující řádky, na kterých se dozvíte, jaký osud tarotové karty předpovídají jednotlivým znamením na duben. 

Beran (21.3. - 20.4.) - Královna mečů 

V dubnu budete hodně přemýšlet nad tím, kdo vlastně jste a co k životu opravdu potřebuje. Můžete se tak stát, že se rozhodnete rozvázat kontakty s lidmi, kteří se do tohoto nového schématu příliš nehodí a kteří Vám více berou, než dávají. 

Býk (21.4. - 21.5.) - Dvojka pentaklů 

Dejte si v dubnu velký pozor, abyste nezanedbali věci, které jsou pro Váš život velmi zásadní. Můžete mít totiž sklony k lehkomyslnosti. Unáhlená nebo nedbalá řešení by mohla mít negativní vliv na Váš vztah a také práci. 

Blíženec (22.5. - 21.6.) - Páže pohárů 

V dubnu se můžete těšit především na pracovní úspěchy. V práci se Vám totiž bude skvěle dařit a Vy využijete své dosavadní zkušenosti. To ocení nejen Vaši nadřízení, ale také Vaši kolegové, kteří si Vás budou za Vaši odbornost Vážit a obdivovat Vás. 

Rak (22.6. - 22.7.) - Sedmička holí 

Dejte si pozor na člověka, který se Vám bude snažit škodit. Obezřetní máte být nejen v oblasti pracovní, ale také v oblasti lásky. Tento zákeřný člověk použije intriky a pomluvy k tomu, aby si ukořistil Vaše štěstí pro sebe. 

Lev (23.7. - 22.8.) - Císařovna 

V dubnu budete spoléhat především sami na sebe. Budete si plně důvěřovat a uvědomovat si své kvality. Využijete ve svůj prospěch nejen své dosavadní zkušenosti, ale také intuici a schopnost naslouchat druhým. 

věřte sami v sebe
Lvi, věřte sami v sebe | Zdroj: Constantin Stanciu/ Shutterstock

Panna (23.8. - 22.9.) - Desítka pohárů 

V dubnu si budete velmi užívat své vztahy. Nemusí jít nutně o vztahy partnerské. Skvěle se Vám totiž bude dařit především s kolegy z práce, se kterými si užijete mnoho krásných chvil i mimo Vaše pracoviště. 

Váha (23.9. -23.10.) - Devítka pohárů 

Tento měsíc pro Vás bude velmi úspěšný. Podaří se Vám dokončit plány, na kterých již delší dobu pracujete. Nyní si budete moci konečně zase odpočinout a užít si zasloužený klid obohacený vůní úspěchu. Užijete si ale kromě odpočinky také oslavu se svými nejbližšími. 

Štír (24.10. - 22.11.) - Desítka mečů

Duben pro Vás bude velmi náročným měsícem. Pozor si dejte především na vyčerpání. To se dotkne nejen Vašeho těla ale také psychiky. Eliminujte své povinnosti a udělejte jen to, co je opravdu nezbytně nutné. Zbytek času věnujte odpočinku, relaxaci a příjemným aktivitám, které Vám vrátí energii a chuť do života. 

Střelec (23.11.- 21.12.) - Čtverka pohárů 

Dejte si v dubnu pozor na nepříjemné pocity apatie a nudy. Máte pocit, že se Vám nic nedaří a nic není tak, jak jste si vysnili. To ale není. Kvůli své negativní náladě ale přehlížíte nádherné věci, které se Vám v životě odehrávají. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.) - Dvojka pohárů 

Ve Vašem případě to v dubnu vypadá na velmi slibné spojení s novým člověkem, který se ve Vašem životě objeví. Pro někoho mlže jít o novou lásku a pro někoho jiného také o nove obchodní spojení s člověkem, který Vám může do života přinést velký finanční úspěch. 

Vodnář (21.1. - 20.2.) - Smrt 

Čeká na Vás velká změna. Něco, co bylo pro Vás velmi důležité, bude ukončeno. Bude to bolet, ale na druhou stranu je to to nejlepší, co se mohlo stát. Díky této ztrátě totiž zapracujete na sobě a tato snaha již brzo přinese ovoce. 

Ryby (21.2. - 20.3.) - Trojka holí 

Duben pro Vás bude příjemný nejen na poli lásky, ale dařit se Vám bude také po pracovní stránce. Budete velmi ctižádostiví a podnikaví a rozhodnete se použít nové metody, jak dosáhnout úspěchu. 

Zdroj článku:
  • Autorský text