Horoskop pro zamilované na prosinec: Raci zatouží po experimentech, Berani budou mít chuť vystoupit z komfortní zóny

Horoskop pro zamilované na prosinec: Raci zatouží po experimentech, Berani budou mít chuť vystoupit z komfortní zóny
Hledáte horoskop lásky na prosinec 2022? Zajímá vás, co vás čeká v milostném životě? Protože podle našich hvězdných znamení zvěrokruhu můžeme všichni prožít zimu plnou lásky.

Konec roku 2022 by vám mohl v ložnici přinést více sebereflexe, protože Mars, planeta akce a sexu, bude od 30. října do 12. ledna 2023 retrográdní v intelektuálním vzdušném znamení Blíženců. V tomto období se můžete setkat s tím, že mluvení a přemýšlení o vašich touhách bude mít přednost před podnikáním zásadních kroků k jejich naplnění.

Beran (21. března – 19. dubna)

Budete mít chuť vystoupit z komfortní zóny a osvojit si nové dovednosti. Vyzkoušejte nové sexuální hračky, polohy nebo si s partnerem naplánujte výlet. Uvědomíte si, že je čas, abyste se cítili partnerem skutečně viděni a pochopeni nejen po citové stránce.

Býk (20. dubna – 20. května)

Zamyslete se nad tím, jak byste mohli ve svém současném nebo ideálním vztahu ještě trochu zamíchat kartami. Možná si uvědomujete, že rozšiřování obzorů prostřednictvím vzdělávání by vás mohlo citově uspokojit a vést k pocitu většího romantického naplnění. 

Blíženci (21. května – 20. června)

Pokud se cítíte nepříjemně ve vztahu, je čas získat zpět svou moc. Upřednostňování svého uzdravení je během tohoto tranzitu vaší superschopností. Toto období by mohlo znamenat obzvláště intenzivní vztah, a to díky tomu, jak ohniví, vášniví a magnetičtí budete.

Rak (21. června – 22. července)

Nyní je čas experimentovat s exhibicionismem, erotickou masáží, svazováním provazem nebo čímkoli, co vám otevře oči, bude vás vzrušovat a bude pro vás nové. Možná se budete cítit zranitelní a nervózní z toho, že se chcete vyjádřit jinak nebo s někým novým, ale tento okamžik je především o tom, že se naučíte, jak zásadní je vlastnit svůj hlas.

Raci zatouží po experimentech, dobrou zkušeností může být erotická masáž. Zdroj: Ground Picture/ Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

V tomto měsíci se posílí vaše schopnost zkoumat své sexuální touhy, fantazie a to, co vám dělá největší radost ve vašich nejbližších vztazích. Pokud jste se snažili položit základy pro bezpečnější, útulnější a méně stresující budoucnost se svým současným nebo budoucím partnerem, tento měsíc je pro to vhodný.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste-li nezadaní, tato období by vám mohla dát prostor k setkání s někým, kdo je z hlediska své budoucí romantické vize velmi naladěn na stejnou vlnu. A pokud jste vázáni, budete se svým miláčkem posilovat své pouto, možná budete mluvit o společném bydlení nebo o závazcích na hlubší úrovni.

Váhy (23. září – 22. října)

Pokud jste vázáni, mohli byste se s partnerem ještě více sladit ve společných dlouhodobých cílech, a pokud jste nezadaní, prosinec by vám měl poskytnout spoustu příležitostí k seznámení s někým podobně smýšlejícím, s kým byste mohli vytvořit naplňující budoucnost. 

Štír (23. října – 21. listopadu)

Pokud jste nezadaní, váš seznamovací život brzy exploduje. Skutečně si budete moci vybírat z protějšků. Někteří z nich jsou tu jen pro zábavu, ale potenciálně se najde i hrstka těch, kteří by vás mohli provázet dlouhou a naplňující dobu. A pokud jste zadaní, připravte se na to, že si se svým partnerem užijete ještě více chemie a spontánnosti.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pravděpodobně jste si již všimli, že tento měsíc pro vás bude rokem velkých změn, a to možná ještě více než v jiných oblastech vašeho života v oblasti lásky a sexu. Pokud máte pocit, že jste se chtěli zavázat na hlubší úrovni při setkání s potenciálními partnery, nyní je ten správný čas. 

Kozoroh (22. prosince – 20. ledna)

Nyní bude pro vás štěstím zůstat v blízkosti domova. Zachumlat se na gauč se svou drahou polovičkou by vám mohlo připadat úžasné. Pokud již ve vztahu jste, tento tranzit do něj může vnést ještě více hravosti a dobrodružství. A pokud jste nezadaní, budete si moci vybírat z potenciálních partnerů.

Vodnář (21. ledna – 18. února)

Vaše snaha se dostane na zcela novou úroveň, a to také znamená, že se budete muset obzvlášť pečlivě starat o sebe v osobní rovině. V těchto chvílích si uvědomíte, že je čas upřednostnit práci na sobě a řešit stará citová zranění, abyste našli co největší naplnění ve svých intimních vztazích. 

Ryby (19. února – 20. března)

V prosinci budete moci jít za jakýmkoli velkým cílem s mnohem menšími překážkami. A ano, to se rozhodně týká i přání souvisejících s vaším milostným životem. Pokud jste nezadaní, mohli byste potkat někoho, kdo bude vaše spřízněná duše, a pokud jste ve vztahu, mohli byste se svým protějškem v tomto roce dosáhnout významného milníku a prohloubit svůj závazek. 

Zdroje článku: