Jaký bude nejnešťastnější měsíc roku 2022 pro jednotlivá znamení zvěrokruhu

Jaký bude nejnešťastnější měsíc roku 2022 pro jednotlivá znamení zvěrokruhu
Když se podíváme na předpovědi horoskopu 2022, okamžitě si uvědomíme, že nový rok bude pozitivní pro téměř všechna znamení. Nicméně, rok má určitě své vzestupy a pády, takže zjistěte, který měsíc bude nejhorším měsícem pro vaše znamení zvěrokruhu.

Rok 2022 budete všichni prožívat velmi intenzivně. Rok to bude plný krásných překvapení a uspokojení. Mnoho z vás dostane konečně odvahu si splnit své sny. Každého však potká minimálně jeden měsíc, který prověří váš charakter. Buďte připraveni.

Jaký bude nejhorší měsíc pro jednotlivá znamení zvěrokruhu v roce 2022?

Pamatujte, že tyto předpovědi nutně neznamenají, že budete muset žít ve strachu, ale spíše vás připravují na to, že budete mít složitější období.

Beran (21.3.-20.4.)

kritický měsíc: září

Když se jedno z nejkrásnějších období v roce bude chýlit ke konci, září bude pro narozené ve znamení Berana bezpochyby rušným měsícem. Hlavně v první polovině měsíce nebude nic jednoduché. Zkrátka napětí a konflikty budou stále častější. Kroťte svůj temperament.

Býk (21.4.-20.5.)

kritický měsíc: červen

V červnu se všechno pokazí, hlavně na profesionální úrovni. Stres bude narůstat a dělat správná rozhodnutí bude složitější, než předpokládáte.

Blíženci (21.5.-20.6.)

kritický měsíc: leden

První měsíc v roce bude pro Blížence doslova příšerný. Nic nebude vycházet, jak má a myšlenka na to, že je to snad boží trest, bude na místě. Nebojujte s tím, po bouřce vyjde slunce.

Rak (21.6.-22.7.)

kritický měsíc: květen

Ať už jste singl, nebo žijete ve vztahu, budete muset čelit mnoha nedorozuměním s opačným pohlavím. Trpělivost, komunikace a upřímnost budou vašimi vítěznými zbraněmi.

Lev (23.7.-23.8.)

kritický měsíc: červenec

Vaše trpělivost je velká, ale v červenci vám dojde. Budete těžce zkoušeni a můžete se cítit přemoženi vztekem. Zachovejte nervy v klidu a neříkejte žádná slova, kterých byste mohli litovat. Pro mnohé se tento měsíc bude shodovat s jejich narozeninami, nebojte se, ještě není vše ztraceno a možná už vaše narozeninová oslava bude znamením k obratu k lepšímu. 

Panna (24.8.-23.9.)

kritický měsíc: srpen

Typický letní měsíc bude vaším nejhorším měsícem. Všechny vaše plány půjdou „do háje“ a skončí to pocitem frustrace a sklíčenosti.

Váhy (24.9.-23.10.)

kritický měsíc: srpen

Přítomnost a vliv Uranu i Pluta na vás bude mít destabilizující účinek. Nečekané nepříjemné události se znásobí a můžete mít i finanční problémy.

Štír (24.10.-22.11.)

kritický měsíc: červenec

I když je to měsíc, který oficiálně zahajuje nejžhavější a nejkrásnější období roku, bohužel vy nebudete mít co slavit. A jako by toho nebylo dost, ani v rodině a mezi přáteli se nebudete cítit doceněni a pochopeni.

Střelec (23.11.-21.12)

kritický měsíc: říjen

V průběhu měsíce října budete stát před komplikovaným rozhodnutím jak v milostném životě, tak v práci. Problém je, že nebudete vůbec vědět, co dělat. Řídit se hlavou nebo srdcem?

Kozoroh (22.12.-20.1.)

kritický měsíc: červenec

V červenci můžete mít několik velkých problémů se správou svých výdajů. Pozor na neplánované nákupy, budete se muset vypořádat s více než jednou finanční krizí. Máte dost času se na to připravit.

Vodnář (21.1.-19.2.)

kritický měsíc: červenec

Ať už jste dlouhodobě v páru nebo jste právě začali s někým chodit, měsíc, který otevírá léto, mezi vámi vytvoří větší napětí a riskujete, že zničíte měsíce úsilí, které jste do vztahu investovali.

Ryby (20.2.-20.3.)

kritický měsíc: říjen

Říjen bude pro Ryby velmi komplikovaným měsícem. Je těžké, ne-li nemožné neztratit nervy. Nebojte se, další rok přinese klid a krásná překvapení.

zdroj:

https://astrocenter.it/