Váhy: Andělský horoskop na leden archanděla Jofiela

Váhy: Andělský horoskop na leden archanděla Jofiela
Vidět ve všem krásu je privilegiem Vah, které si zároveň krásné věci rády dopřávají. Všeho moc však škodí, a tak pro vás lednové procitnutí může znamenat tak trochu šok.

Váš strážný archanděl Jofiel ovšem dokáže vnímaní krásy usměrňovat, a tak se díky němu hned na začátku roku některé věci vyřeší, nebo se dokonce podaří předejít vaší osobní pohromě.

Jak dokáže Jofiel v lednu 2022 pomoci

Být ,,andělem krásy“ není zrovna jednoduchým úkolem, neboť v některých věcech se krása hledá jen velmi těžce. Pro Váhy, pro které je krása dominující vlastností naprosto u všeho, může být nový kalendářní rok těžkou zkouškou. Uvědomění si chyb a vzpomínání na špatné chvíle, jež proběhli v loňském roce, mohou mysl Vah plnou pozitivních obrazů pěkně zamotat.

Jofiel je však v rozmotávání zbloudilých myšlenek zběhlý, a pokud se mu bude zdát, že jeho ,,svěřenec“ začíná měnit krásu za skepsi, nebude váhat zakročit. Nenaplněné cíle a frustrace koncem roku můžou v lednu zavést Váhy k utichající atraktivitě partnera, tu však lze díky Jofielovi zase velmi rychle obnovit.

,,Když se vám bude v lednu zdát, že vás vaše nadprůměrné vnímaní krásy zcela opustilo, nechte Jofiela, aby vám ukázal, že vedle vnější krásy je tu také ta vnitřní.“ 

 

Naslouchejte i svému partnerovi, Zdroj: Look Studio / shutterstock

Stejně jako však budete naslouchat svému andělskému patronovi, naslouchejte i svému partnerovi. Díky tomu se vám podaří ustát první hádku v novém kalendářním roce a vyříkáte si tak s partnerem určité nesrovnalosti, které jste si přenesli z roku minulého. Co by vás mohlo trochu ohrozit je záliba v nakupování věcí, kvůli které máte v lednu takříkajíc hluboko do kapsy. Jofiel pro vás však má řešení v podobě nabídky nového pracovního místa, které pro vás bude jako dělané. Je však potřeba mu jít trochu naproti, a pokud je pro vás změna zaměstnání hned z kraje roku 2022 aktuálním tématem, nebojte se projít inzeráty ve vašem okolí. Jofiel vám dá znamení, který z nich je ten pravý pro vás a vaši budoucí kariéru. 

Jak poznat lednové signály Jofiela

Jofiel se zpravidla projevuje skrze všechno krásné, jestliže vás tedy svou krásou něco nadmíru zaujme, váš patron se vám snaží něco naznačit. V lednu 2022 také nepodceňujte nahlížení do zrcadla, i tak s vámi totiž Jofiel dokáže komunikovat.

Ne že by se vám zjevil, to ne, ale bude vás upozorňovat na určité znaky na vašem těle, které vám budou ukazovat, že je na čase něco změnit. Ať už to budou kruhy pod očima nebo cokoli jiného, Jofiel se snaží vás nasměřovat k lepším stravovacím návykům i kvalitnímu pohybu a odpočinku, neboť ty jste v prosinci mírně zanedbávali. Je to však velmi důležité pro vaše zdraví, tak Jofielovi věřte, jedná totiž pouze tak, aby vám pomohl a chránil vás.

Naskytne-li se vám tedy příležitost vyzkoušet nový sport nebo zajímavou pohybovou aktivitu, směle do toho. Mimo lepší zdravotní stav si tím totiž můžete získat nová přátelství či dokonce novou lásku, kterou díky Jofielovým znamením rozhodně nepřehlédnete. Na co byste ještě měli dát v lednu pozor, je hledání kompromisů. Často můžete mít pocit, že vaše pravda je ta jediná správná. Jak vám však mnohokrát Jofiel ukáže, i pravda je jen relativní a váš názor může být stejně pravdivý, jako naprosto odlišný názor druhého. Dejte si na to na začátku roku 2022 pozor. Usnadní vám to fungování v práci i v rodinném kruhu.

Andělský horoskop a koho Jofiel opatruje

Horoskop skrze vašeho andělského strážce je velmi úzce propojen s tím astrologickým. Zatím co vám dle zvěrokruhu jsou předurčeny vzorce chování či různé objektivní okolnosti, andělský horoskop vám mimo to říká, jakým způsobem vám v těchto oblastech bude archanděl nápomocen. Patříte-li datem narození do období mezi 23. zářím a 23. říjnem, pak jste jako Váhy svěřen do rukou Jofiela, který stejně jako vy obdivuje všechno krásné. A pokud váš obdiv začne v lednu 2022 mizet, Jofiel vám ho se vší láskou a pokorou zase vrátí. 

 

Zdroje: