Typy Blíženců, o kterých byste měli vědět

Typy Blíženců, o kterých byste měli vědět
Jako Blíženci se označují lidé narození mezi 21. květnem a 21. červnem. Ačkoliv všichni jsou nerozhodní a společenští, najdou se mezi nimi patřičné rozdíly. Zde si můžete přečíst o třech typech Blíženců, které můžete ve svém životě potkat. A pokud jste Blíženec, můžete se v jednom z těchto tří typů najít.

Včelí královna

Pokud patříte k tomuto typu Blíženců, vyznačujete se svou nadměrně společenskou a zvídavou povahou. Jste přítomni ve všech zákoutích vašeho společenství a o všech víte všechno. Včelí královna také ví, kde jsou její včelky a co dělají.

Víte, co ostatní dělají a jak se cítí, když jim něco nevyjde. Přitahujete k sobě lidi a také znáte jejich tajemství, neboť před vámi je téměř nemožné nějaké tajemství udržet. Jste nejpřizpůsobivější ze všech Blíženců.

Váš smysl pro humor je opravdu vtipný, protože se vyznačujete vysokou inteligencí. Tu dokážete využívat nejen ve svých vyprávěních, čímž docílíte co nejzabarvenějšího příběhu, ale také při manipulaci s ostatními, pokud se snažíte někoho přijmout, aby přestoupil na vaši stranu.

Vyšetřovatel

Tento název mluví za vše. Jste ten typ Blížence, který pohlcuje co nejvíce informací. Pokud máte náhodou pocit, že jste neslyšeli plnou verzi příběhu, nebojíte se pídit po podrobnostech.

Člověk, který se vám přišel sám od sebe svěřit, se rázem stává terčem křížového výslechu, abyste se ujistili, že víte naprosto všechno. A jakmile už budete daného člověka vyslýchat, začnete se pídit i o informacích o dotyčném, které vám původně vůbec nepřišel sdělit. Na to však měl myslet dřív, než za vámi přišel, že je to tak?

Nicméně, pokud se na jednu věc ptáte stále dokola, vaše blízké a přátele (či dokonce náhodnou osobu, jíž jste potkali) to po chvilce již přestane bavit. Můžete si je svými činy na nějakou dobu rozhádat. Kdo vás však bere jako opravdového přítele, je na vaše vyšetřovatelské schopnosti již zvyklý.

Komediant

Narodili jste se, abyste bavili lidi. Jste rozený komediant a nestydíte se udělat vtip o komkoliv nebo čemkoliv, jen abyste pobavili lidi okolo sebe a slyšeli jejich smích.

Dalo by se říci, že jste závislí na rozveselování druhých a abyste toho docílili, nebojíte se zajít dál než ostatní a udělat si legraci sami ze sebe. S vámi se člověk nikdy nenudí, protože máte nevyčerpatelné nápady, jak se vyhnout nudě a zapůsobit na ostatní.

To smutné na vás je, že pokud vytváříte nadbytek vtipů, lidé se sice mohou dobře bavit a mohou s vámi strávit celý den, ovšem faktem zůstává, že nadměrným počtem vtipů pouze zakrýváte svůj smutek či bolest. Jediná útěcha a lék pro vás je, když ostatní rozesmějete. To se poté cítíte mnohem lépe i vy sami, tudíž se takto léčíte.

Zdroje článku: