Horoskop na leden 2023 pro nezadané. Čeká na vás láska?

Horoskop na leden 2023 pro nezadané. Čeká na vás láska?
Jste nezadaní a zajímává vás, co vás čeká první měsíc v roce 2023? Zaměříte se spíše na sebe a práci, nebo vás čekají krásné dny plné romantiky a motýlků v břiše? 

Užívat si můžeme ve vztahu, ale i když jsme single. Přesto nám ale občas chybí kontakt s člověkem, který nás má rád a kterého máme rádi také my. Jaký bude leden právě pro vaše znamení? Dočkáte se krásných zamilovaných pohledů a bušení srdce

Beran (21. 3. – 20. 4.) 

Leden si budete užívat především ve společnosti kamarádů a rodiny. Čekají na vás krásné dny plné smíchu a radosti. Spoustu legrace si můžete užít například při zimních sportech, výletech nebo dovolené na horách. A kdoví, mezi novými lidmi můžete třeba potkat člověka, který vás zaujme. 

Býk (21. 4. 21. 5.) 

V lednu na vás nová láska sice nečeká, ale to neznamená, že si tento měsíc nemůžete užít i bez ní. Zahoďte smutek a dělejte všechno, co vás baví. Využijte volný čas a věnujte se sobě a svým koníčkům. Zaměřit se můžete také na práci, a dočkat se tak milé odměny. 

Blíženec (22. 5. 21. 6.) 

Hned začátek ledna vám nabídne příjemné seznámení s člověkem, který vám bude velmi sympatický. A sympatie budou vzájemné. Nespěchejte a zvolte cestu pozvolného seznamování. Pokud postavíte pevné základy, mohl by se z této známosti vyvinout krásný vztah. 

Rak (22. 6. 22. 7.) 

Leden pro vás bude měsícem příležitostí. Ty k vám budou přicházet z více stran. Může se jednat nejen o nabídku na dovolenou nebo výlet, ale také o nabídku nové práce. Seznámit se můžete také se svou osudovou láskou. Mějte proto své srdce a oči otevřené a pozorně se dívejte. 

Lev (23. 7. 22. 8.) 

V lednu vás čekají nádherné dny plné romantiky a motýlků v břiše. Možná toho člověka již znáte a začnete se na něj dívat úplně jinak. Pro mnohé se ale jedná o osobu novou, která vás naprosto okouzlí. Budete překvapení, kolik toho spolu máte společného. 

Panna (23. 8. 22. 9.) 

Svou lásku už máte nejspíš vedle sebe. Nebojte se vztahu a skočte do něj po hlavě. Tento člověk vás opravdu miluje a čeká pouze na to, až budete na vztah s ním připraveni. Nemáte se opravdu čeho bát. 

Váha (23. 9. 23. 10.) 

V lednu lásku sice nepotkáte, ale vadit vám to příliš nebude. Budete mít práce nad hlavu, a tak volný čas oceníte. Nezapomínejte ale na dostatečný odpočinek a naplánujte si třeba relaxační víkend s kamarádkou. Pokud nebudete odpočívat, mohlo by vás potrápit zdraví. 

Štír (24. 10.  22. 11.) 

V lednu máte velkou šanci na začátek nového vztahu, který vám do života přinese přesně to, co potřebujete. Pokud budete otevření a zahodíte zbytečné obavy, prožijete nádherné dny. Nebude se jednat jen o obyčejný flirt. Toto seznámení se může rozvinout ve stabilní vztah a životní lásku. 

Střelec (23. 11. 21. 12.) 

Po lásce toužíte a přejete si ji opravdu moc. Ta ale stále nepřichází a vy nechápete proč. Nejinak tomu bude i v lednu. Využijte leden k tomu, abyste uzdravili svoji psychiku. Urovnejte si myšlenky a odpoutejte se od minulosti. Ta vás totiž od opravdové lásky brzdí. 

Kozoroh (22. 12. 20. 1.) 

V lednu můžete potkat hned několik nových lidí, kteří vám budou velmi sympatičtí. S chutí se pustíte do flirtování a poznávání se s těmito lidmi. Dejte si ale velký pozor, abyste kvůli přehnanému flirtování s více lidmi nepřišli o tu jednu osobu, která by se mohla stát vaší láskou. 

Vodnář (21. 1. 20. 2.) 

V lednu se zaměříte raději na sebe. Na lásku sice nezanevřete, ale budete mít chuť se věnovat především práci a svým koníčkům a kamarádům. A to vám opravdu prospěje. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.) 

Leden se ponese ve znamení lásky. Můžete potkat někoho nového, ale také možná už tohoto člověka znáte například z okruhu svých spolupracovníků nebo kamarádů. A máte se v lednu opravdu na co těšit. Budete konečně zase šťastní. Jen si dejte pozor na růžové brýle.

Zdroj článku:
  • Autorský text