Velký novoroční horoskop pro zamilované: Býci, vaše partnerské štěstí bude ohroženo, Blížence čeká dlouhá cesta

Velký novoroční horoskop pro zamilované: Býci, vaše partnerské štěstí bude ohroženo, Blížence čeká dlouhá cesta
Co si pro vás zamilované připravily nadcházející dny? Bude váš vztah rozkvétat, nebo ho poznamenají drobné rány a trhliny? Na co se mají jednotlivá znamení připravit? 

I když svoji polovičku milujete sebevíc, občas se může stát, že se ve vztahu objeví drobné mráčky. Někdy dokonce i bouřková mračna. Co čeká na váš vztah v lednu? Na co si dát pozor a na co se naopak více zaměřit? Pojďme se podívat, co váš vztah čeká v lednu.

Beran (21. 3. – 20. 4.) 

Dejte si pozor, abyste v novém roce nestrkali hlavu do písku a nebyli slepí vůči problémům, které se ve vašem vztahu mohou objevit. Postavte se raději těmto problémům čelem a řešte je ihned. Díky tomu se vyhnete dlouhodobým komplikacím a negativním následkům. 

Býk (21. 4. – 21. 5.) 

Na nový rok se ve vztahu nebudete cítit příliš příjemně. Vaše partnerské štěstí bude ohroženo a vy budete v bojovné náladě. Budete mít pocit, že jste na všechno sami. Nebuďte příliš vztahovační a raději využijte volný čas pro seberozvoj. 

Blíženec (22. 5. – 21. 6.) 

S vaší láskou vás v novém roce čeká velká cesta. Možná vás to bude stát hodně sil a společného úsilí, ale díky tomuto boji se posunete o velký kus vpřed, a nakonec se dočkáte velmi příjemných změn. Váš vztah to posilní a vaše pouto bude ještě silnější. 

Rak (22. 6. – 22. 7.) 

Na začátku roku si uvědomíte, že vaše láska vám nedává to, co si opravdu přejete. Budete se snažit předstírat, že je všechno v naprostém pořádku, ale ve skutečnosti budete ze vztahu podvědomě utíkat pryč. Buďte upřímní k sobě a také ke své polovičce. Pokud váš vztah nefunguje, raději ho ukončete. 

Lev (23. 7. – 22. 8.) 

V novém roce se vám konečně podaří najít balanc mezi láskou a kamarády. Uspořádáte si čas tak, abyste stíhali vše, co vás v životě naplňuje. Díky tomu budete opravdu šťastní a zlepší se nejen vaše mezilidské vztahy, ale také ten partnerský. 

Panna (23. 8. – 22. 9.) 

Nový rok pro vás bude ve znamení srovnávání myšlenek a velké cesty. Na této cestě najdete své ztracené sebevědomí a víru v sebe. Na nějakou dobu se kvůli tomu možná vzdálíte od své lásky, ale všechny tyto kroky nakonec povedou k upevnění vztahu a vaší sebejistotě. 

Váha (23. 9. – 23. 10.) 

V lásce se vám možná poslední dobou příliš nedařilo. Mnozí z vás si dokonce prožili neopětovanou lásku. To se ale brzo změní. Očistěte svou mysl a srdce od negativních pocitů a urovnejte si své myšlenky a priority. Díky tomu začne láska opět proudit do vašeho srdce. 

Štír (24. 10. – 22. 11.) 

Jste zamilovaní, ale přesto se cítíte dost sami. Dejte si čas a zapracujte na sobě. Uvědomte si svou vlastní hodnotu a začněte pracovat na vztahu k sobě. Je důležité, abyste nejdříve měli rádi sami sebe. Potom vás může začít milovat i vaše okolí. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.) 

Nový rok si pro vás a vaši lásku připravuje krásné chvíle. Budete se vznášet hlavou v oblacích a se svým partnerem/partnerkou budete plánovat krásnou budoucnost. Dejte si ale pozor, abyste stále stáli také nohama na zemi. Přehnaná a nereálná očekávání vám mohou přinést také nepříjemné zklamání. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) 

Nový rok vám do cesty může postavit opravdu velké pokušení a vášeň. Může se jednat o novou osobu, která vás naprosto poblázní. Nebude se ale jednat o pravou lásku, pouze o flirt. Dejte si pozor, abyste kvůli této osobě nepřišli o člověka, který vás opravdu miluje. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) 

V lásce na vás čeká velký zlom. Ukončíte něco starého, co do vašeho života už nepatří. Osvobodíte se od minulosti a uvolníte místo ve svém srdci pro opravdovou lásku. Zasadíte také semínko novému vztahu. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.) 

V novém roce se můžete cítit osamělí a nebudete mít příliš náladu na svůj protějšek. Nenuťte se do ničeho, co vám je nepříjemné, a raději si srovnejte vlastní myšlenky, priority a přání. 

Zdroj článku:
  • Autorský text