Novoroční andělský horoskop pro jednotlivá znamení: Štíři, zaměřte se na svá předsevzetí, Rakům se začne dařit v lásce

Novoroční andělský horoskop pro jednotlivá znamení: Štíři, zaměřte se na svá předsevzetí, Rakům se začne dařit v lásce
Nový rok se často nese ve znamení předsevzetí a plánování změn ve vlastním životě. Jaké pocity, emoce a situace si Nový rok připravuje pro jednotlivá znamení? 

Nový rok je pro mnohé z nás dnem, kdy hodnotíme uplynulý rok a sníme o roce novém. Plánujeme, co ve svém životě chceme změnit a co od něj očekáváme. Která znamení vstoupí do nového roku s pocitem štěstí a s pořádným elánem? A která znamení naopak potrápí negativní pocity? Nemusíte mít strach, vypadá to, že letos budeme mít všichni štěstí ve vlastních rukou a bude záležet jen na nás, jak využijeme to, co nám andělé nabízí.

Beran (21. 3. – 20. 4.) 

Nový rok si pro vás připravuje velkou zkoušku vaší důvěry. Nepůjde ale o důvěru vůči ostatním lidem, ale o sebedůvěru a víru ve vlastní schopnosti. Pokud budete sami sobě opravdu věřit a budete naslouchat své intuici, můžete se velmi brzo dočkat velké finanční hojnosti. 

Býk (21. 4. – 21. 5.) 

Na Nový rok se můžete dostat do sporů a drobných konfliktů. Vyvarujte se ale rychlým soudům a nepodložené kritice. Zjistěte si raději více informací o této situaci a vydejte se na cestu mírumilovných řešení a konstruktivní komunikaci. Vyhnete se zbytečným hádkám. 

Blíženec (22. 5. – 21. 6.) 

Již nějakou dobu se vám v hlavě honí nápady na novoroční předsevzetí. Jedno z nich je pro vás opravdu důležité a vy moc dobře víte, že tuto změnu musíte podstoupit. Máte ale strach, zda jste na tuto změnu připraveni. Hoďte obavy za hlavu. Máte kolem sebe hodné lidi, kteří vám ve vaší nové cestě pomohou. 

Rak (22. 6. – 22. 7.) 

Nový rok vám otevře také novou cestu k lásce. V té se vám totiž začne opravdu dařit. Může se vám zlepšit současný vztah, ale na mnohé z vás tady čeká láska nová, která pro vás bude velkým tématem právě v roce 2023. A kdo ví, třeba ji potkáte právě na Nový rok. 

Lev (23. 7. – 22. 8.) 

Na Nový rok budete hodně přemýšlet o tom, zda cesta, na kterou jste se vydali, je ta pravá. A možná dokonce zjistíte, že jste se v zásadních otázkách měli rozhodnout trochu jinak. Nesmutněte, a hlavně se nevzdávejte. Nic není ztraceno a máte stále ještě čas svou životní cestu ke štěstí změnit. 

Panna (23. 8. – 22. 9.) 

Mohou vás potrápit pocity, že do nového roku nevstupujete s takovým elánem a štěstím, jaké jste si představovali. Nebojte se. Možná to teď sice není růžové, ale do pár měsíců se vaše situace začne zlepšovat a vám se začne dařit ve všech oblastech vašeho života

Váha (23. 9. – 23. 10.) 

Od nového roku očekáváte, že bude lepší než ten předchozí. A tak to také bude. Ale neočekávejte pozitivní změny hned 1. 1. Všechno má svůj čas a situace potřebuje k pozitivnímu zakončení ještě chvíli dozrát. Buďte trpěliví a do pár týdnů se dočkáte pozitivních změn. 

Štír (24. 10. – 22. 11.) 

Na Nový rok se zaměřte na svá předsevzetí. Váš život se poslední dobou neubíral směrem, který vás těší. A teď bude ten správný čas svůj životní směr změnit a začít žít život svých snů. Nebojte se změn a buďte asertivní. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.) 

Nenechejte na sebe působit negativní nálady a emoce. Myslete pozitivně a zaměřte se více na sebe a své sny a přání. Utřídit myšlenky vám může pomoci také meditace a pobyt v přírodě. Díky tomu se vám bude dařit mnohem lépe. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) 

Již brzy se zlepší vaše fyzické a psychické zdraví. Nebude to ale zadarmo. Bude to vyžadovat vaše úsilí a svědomitost. Zaměřte se na zdravý životní styl a duševní hygienu. Ze začátku se do toho možná budete muset nutit, ale nakonec budete za své nové návyky velmi vděční. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) 

Na Nový rok na vás čeká rozhodování, zda jdete správným směrem. Po něčem velmi toužíte, ale zjistíte, že to vlastně není to pravé ořechové a způsob, kterým si svůj sen snažíte splnit není také vhodný. Zaměřte se kompromisy a uvědomte si, co od života opravdu chcete. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.) 

Máte pocit, že nežijete život, jaký žít chcete. Změna je ale pouze na vás. Buďte k sobě upřímní a zjistěte, jaký život doopravdy žít chcete, a začněte pro to něco dělat. Andělé vás v tom nenechají samotné a postaví vám do cestu skvělou příležitost. 

Zdroj článku:
  • Autorský text