Andělský horoskop na čtvrtek: Ryby by měli nějaký čas věnovat sami sobě, Býkům andělé dodají pořádnou dávku energie

Andělský horoskop na čtvrtek: Ryby by měli nějaký čas věnovat sami sobě, Býkům andělé dodají pořádnou dávku energie
Pojďte společně s námi nahlédnout k andělům, kteří pro vás mají varování, i doporučení. Berani by rozhodně měli pokračovat v tom, co dělají, Býci se mohou těšit na příliv nové energie a Blíženci se raději stáhnou do ústraní, aby někomu neublížili! A co si andělé strážní připravili pro další znamení na tento čtvrtek?

Beran (21.3. – 20.4.)

I tento čtvrtek budete stát stále na pevných základech. Váš anděl vám předpovídá, že se vám bude dařit úplně ve všem a doporučuje vám, abyste pokračovali v tom, co jste začali, jdete správným směrem. Nakonec za dobře odvedenou práci budete odměněni nejen dobrým pocitem.

Býk (21.4. – 20.5.)

Váš anděl strážný vám dodá pořádnou dávku energie na celý čtvrtek. Zároveň vám dodá pocit, díky kterému se budete cítit velmi smyslní. Zkuste do svého vztahu přidat více vášně a temperamentu, váš partner to určitě ocení.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Ve čtvrtek se raději stáhněte do ústraní a buďte sami se sebou. Dobře si promyslete své následující kroky, odpočiňte si a dejte si od všeho a od všech menší přestávku. To vám vřele doporučuje váš anděl strážný. Teprve až sami uznáte za vhodné, se pusťte do další aktivity.

Anděl strážný
Blíženci dejte na Vašeho anděla strážného | Zdroj: Zwiebackesser / Shutterstock

Rak (22.6. – 23.7.)

Inspirace, nápady a tvořivost si k vám sami najdou cestu, a to právě tento čtvrtek! Váš anděl je velice činorodým a inspirativním andělem. Využijte tedy jeho potenciál naplno. Tento anděl s sebou přináší i dobré zprávy!

Lev (24.7. – 23.8.)

Andělé vám ve čtvrtek přinesou znamení, které znamenají majetek a finance. Peníze nejsou všechno, ale je pravda, že otevírají další dveře. Zkuste si promyslet, kde byste mohli ušetřit nebo jak si vydělat nějaké peníze navíc. Teprve poté se můžete začít věnovat dalším svým koníčkům a rozvíjet i svého ducha.

Panna (24.8. – 23.9.)

Zkuste zavřít oči a alespoň na malou chvíli se zasněte. Plánujte si svou budoucnost takovou, jakou ji chcete vy sami. Váš anděl odbourává hranici mezi skutečností a fantazií. Pokud vymyslíte plán, jak docílit toho, abyste byli skutečně šťastný, osud vám k tomu dopomůže.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Váš osobní anděl poukazuje na to, že byste měli docílit nějaké vyrovnanosti a harmonie. Buďte upřímní ke svým blízkým i sami k sobě. Omluvte se a ukončete všechny své spory. Radujte se z každé maličkosti. Teprve poté zjistíte, že jste opravdu šťastní!

Štír (24.10. – 22.11.)

Na tento čtvrtek vám andělé rozdají karty, které značí radost. Mějte radost z života, usmívejte se na lidi kolem sebe a k nikomu se neobracejte zády, naopak mu nabídněte pomocnou ruku. Někdo ve vašem okolí totiž bude potřebovat vaši pomoc.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Pohlídejte si, s kým se bavíte a komu opravdu důvěřujete. Váš anděl vás totiž varuje před zákeřností ze strany vašich nejbližších přátel, nebo dokonce i ze strany vašeho partnera. Pokud cítíte nějaký problém, vyříkejte si to a předejděte mu.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Co takhle udělat nějaké hezké gesto pro někoho druhého. Váš anděl je velice pečovatelský. Ukažte lidem ve vašem okolí, že vám na nich záleží a máte je rádi. Podnikněte spolu ve čtvrtek něco zajímavého, jděte na výlet nebo na večeři do pěkné restaurace.

Dejte najevo svým blízkým, že je máte rádi
Dejte najevo svým blízkým, že je máte rádi | Zdroj: Studio Romantic / Shutterstock

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Vaši andělé vás ve čtvrtek mohou spálit nebo naopak "nakopnout" a dodat vám příliv energie. Je jen na vás, jak je využijete. Pokud se vám naskytne možnost náhlého milostného vzplanutí, nechejte si zajít chuť. Právě v tomto případě byste se dost ošklivě popálili.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Andělé vám radí, že tento den byste měli nějaký čas věnovat sami sobě a svému duševnímu rozvoji. Zaměřte se na to, co je pro vás podstatné, co vás těší a přináší vám radost. Čtvrtek je pro tyto aktivity tím pravým dnem.

Zdroj článku:
  • autorský text