Tato 4 znamení nikdy neprojeví bolest z odloučení a raději předstírají, že jste jim naprosto ukradení

Tato 4 znamení nikdy neprojeví bolest z odloučení a raději předstírají, že jste jim naprosto ukradení
Bolest z odloučení je krutá. Každý na ni reaguje po svém. Stalo se Vám někdy, že jste někoho postrádali a přáli jste si vědět, jestli on cítí totéž? Pokud Vás měl opravdu rád, věřte, že i on cítí to samé. Pokud se ale narodil v jednom z následujících čtyř znamení, ve společnosti ostatních lidí předstírá, že jste mu ukradení.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nejenže ve společnosti svých přátel předstírá, že jste mu naprosto ukradení a ke svému životu Vás nepotřebuje, on se o tom snaží přesvědčit i sám sebe. Nemá rád ve svém životě negativní emoce jako smutek nebo pocit, že bez Vás není celý, a proto se i samotným myšlenkám na tyto pocity snaží všelijak vyhnout. Vymyslí si plán na celý den, aby se zabavil a přestal na Vás myslet. Nelíbí se mu pocit, že někdo je pro něho opravdu důležitý, chce si svůj život vést sám bez toho, aby v něm někoho potřeboval.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nedůvěra v ostatní lidi je hlavní důvod, proč tento člověk předstírá, že mu nechybíte a nikdy jste mu nechyběli, poněvadž tato nedůvěra mu dává pocit, že pokud by se o tom někomu zmínil, mohlo by to být použito proti němu jakýmkoliv způsobem. Pokud Vás Štír postrádá, ostatní lidé poznají, že něco není v jeho životě v pořádku, ale nikdy se nedozvědí, co se mu stalo. Má rád, pokud k němu ostatní chovají respekt, chce, aby si všichni mysleli, že nemá ani jednu slabinu, a proto předstírá, že Vás nepostrádá, přestože uvnitř jeho nitra ho bolí, že Vás již nevidí.

I nedůvěra patří k vašemu znamení
I nedůvěra v ostatní patří k vašemu znamení | Zdroj: Asier Romero/ Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Na tomto světě existuje spousta věcí, o nichž se Panna nikdy nezmiňuje, protože nenachází jediný význam, proč by to měla dělat. Její skutečné pocity a hlavně pocit, že jí někdo chybí, tam patří také. Tudíž pokud jí chybíte, ve svém nitru na tom bude špatně, ale nic nedá najevo, hlavně na veřejnosti. Pokud by s někým měla mluvit o tom, jak hodně Vás postrádá a proč, akorát by se jí psychicky přitížilo a nebyla by tak produktivní, jak by chtěla. Nehledě na to, že by podobnou konverzací pouze ztrácela svůj drahocenný čas, což ona nechce. Raději si své starosti nechá pro sebe jde dělat něco užitečnějšího.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vodnář má velký problém s vyjadřováním svých emocí a nechce je sdílet s nikým, pokud si nemyslí, že nastala vhodná chvíle. Stane se neklidným, pokud mu začnete chybět, ale vždy, když se ho někdo zeptá, co ho tak rozesmutnilo, začne s ním komunikovat na jakékoliv jiné téma. Co se týče jeho emocí, zastává názor, že do toho nikomu nic není, dokonce ani rodičům či přátelům. Raději se s nimi vypořádává sám a v naprosté tichosti, s nikým o nich nekomunikuje.

Zdroj článku: