Horoskop na 1. červnový víkend: Ryby se mohou špatně rozhodnout, Lvi se skvěle pobaví

Horoskop na 1. červnový víkend: Ryby se mohou špatně rozhodnout, Lvi se skvěle pobaví
Většina z nás bude hodně bezstarostná a odhodlaná dokázat cokoli. Nicméně ne vždy se nám to vyplatí. V sobotu totiž nastává úplněk a zároveň Měsíc bude pod vlivem hravého Střelce. Podívejte se, co vám hvězdy přichystaly tento víkend.

Beran (21. března – 19. dubna)

Zatoužíte po zábavě a dobrodružství. To vás může učinit mírně agresivními, pokud máte nějaké závazky vůči blízké osobě. Budete chtít nesplnit váš slib. Také se nadchnete pro něco, co vám v konečném důsledku může ublížit.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vyrazíte za zábavou. Pokud jste nezadaní, můžete si tam nějakého najít. Také zjistíte, že jste věřili něčemu, co vám pouze ubližovalo. Přehodnotíte své názory a otevřete se novým možnostem. Sice to bude trvat dlouho, ale nakonec budete spokojeni.

Blíženci (21. května – 21. června)

Budete příliš upovídaní. Vztah s někým vám blízkým se rapidně změní. Pokud spolu vycházíte, vaše pouto se upevní, ale v případě neshod se vztah nepěkně zhorší. Také vás bude pronásledovat špatná minulost, budete na ni soustavně myslet a tím zhoršíte svou pohodu.

Blíženci budete příliš upovídaní
Blíženci budete příliš upovídaní | Zdroj: Studio Romantic / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Snažte se dělat činnosti, které vás baví a naplňují. Tento víkend, obzvláště v sobotu, totiž můžete mít silný pocit úzkosti. Obklopte se přáteli, komunikujte s lidmi. Zaslechnete názory, které si vezmete k srdci a s jejichž pomocí se budete moci zdokonalovat.

Lev (23. července – 22. srpna)

Budete hodně zábavní. Zatoužíte se pobavit a rozesmát ostatní. Uspořádejte výlet se svými dobrými přáteli, vaše nápady budou oceněni a přátelé si čas strávený s vámi užijí naplno. Také vymyslíte změny ve vašem pracovním životě, jenže do budoucna se vám nemusejí vyplatit.

Panna (23. srpna – 22. září)

Zaměříte se na svůj domov a rodinu. Navštívíte své rodiče a doma provedete velký úklid. Budete mít radost z toho, jak jste to všechno stihli. Zamyslete se nad tím, co je pro vás nejdůležitější – právě o tomto zájmu se dozvíte novinku, která nemusí být příjemná.

Zaměřte se na svoji rodinu
Zaměřte se na svoji rodinu | Zdroj: NDAB Creativity/ Shutterstock

Váhy (23. září – 23. října)

Běžně jste vnímaví, ale tato schopnost zesílí v pátek večer a v sobotu již bude v plné síle. Budete pomáhat lidem, kteří si to podle vašeho názoru zaslouží. Také se zaměřte na své sny, řešíte-li problém vy sami, budou vám velmi nápomocné.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Bude pro vás obtížné zachovat vděčnost, obzvláště v oblasti kariéry. Budete mít nutkání si myslet, že za odvedenou práci nejste dostatečně oceňováni. V průběhu víkendu si popovídáte s člověkem, ke kterému máte blízko, a dozvíte se něco poučného.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Měli byste si dát pozor na to, jak mluvíte s ostatními lidmi. Pokud zvolíte správná slova, budete chváleni za vaši moudrost. Budete-li přehánět, můžete se lehce dostat do nepříjemné až trapné situace. Koncem víkendu si uvědomíte, že musíte něco změnit, abyste byli šťastnější.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Je čas zaměřit se na své nitro. Vaše myšlenky zůstanou nebezpečné, pokud se nebudete soustředit na jejich původ. Možná vás něco štve, ale vy to potlačujete. Také vás může trápit něco z minulosti. Budete mít chuť si promluvit s blízkým přítelem o partnerských vztazích.

Zaměřte se na své nitro
Zaměřte se na své nitro | Zdroj: file404 / Shutterstock

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Budete upovídaní a také budete chtít slyšet názory ostatních lidí. Jen se ujistěte, že mluvíte se správnými lidmi. Špatně smýšlející jedinci mohou vaše domněnky použít proti vám. Můžete se špatně vyjádřit o své rodině nebo finanční situaci.

Ryby (19. února – 20. března)

Své úspěchy můžete přehlížet a své neúspěchy zveličovat, hlavně co se týče vaší kariéry. Nebuďte na sebe tak krutí, každý má občas špatný den. Koncem týdne vám intuice řekne, co máte dělat, ale nemusí to úplně vyjít a naopak skvělý nápad můžete zcela zavrhnout.

Zdroj článku: