Horoskop na 4. říjnový týden: Štíři se budou vzdělávat, Váhy se zaměří na finance

Horoskop na 4. říjnový týden: Štíři se budou vzdělávat, Váhy se zaměří na finance
Od pondělí do pátku můžeme pocítit silnou zvědavost, za níž bude moci úterní nov ve Štíru, avšak bude-li to pokračovat o víkendu, páteční Jupiter v Rybách ani nedělní Mars v Blížencích nám nedopřejí odpočinkový čas. Místo toho můžeme vyvolávat hádky. Co vás tento týden čeká?

Beran (21. března – 19. dubna)

Na začátku týdne Vás čeká odhalení něčího temného tajemství. Psychika ostatních a způsob jejich jednání Vás bude zajímat až do čtvrtka. Pokud se nemůžete s něčím rozhodnout, počkejte do pátku, kdy můžete věřit své intuici. V sobotu opět začnete odhalovat tajemství, kdežto v neděli byste se neměli s nikým hádat.

Býk (20. dubna – 20. května)

Tento týden budete myslet převážně romanticky a budete mít silný smysl pro partnerství. Pokud partnera nemáte, buďte sami sebou a do čtvrtka si nějakého najdete. Také sobota je skvělý čas na poznání někoho nového, nezadařilo-li se Vám předchozí dny. Pátek strávíte s přáteli, zatímco v neděli se plně ponoříte do své práce.

Blíženci (21. května – 20. června)

Již v pondělí se budete věnovat redukci stresové hladiny. Možná začnete cvičit, možná si najdete nový koníček. Největší snahu o to vyvinete v úterý a v sobotu. V pátek však můžete na jeden den ztratit veškerou motivaci. To Vám hrozí také v neděli, ale tento den zvolníte a zjistíte, proč se tak cítíte.

Rak (21. června – 22. července)

Tento týden možná zjistíte, že máte talent na umění, a největší vodítko k tomu dostanete v úterý a v sobotu. Můžete se pokusit vytvořit nějaké umění do čtvrtka. V pátek Vám bude připadat, že se všechny Vaše plány bortí v základu. V neděli budete mít na všechny vztek.

Lev (23. července – 22. srpna)

Máte-li silné nutkání zlepšit vztahy s Vaší rodinou či zlepšit své životní prostředí, tento týden je nejlepší začít, nejlépe v úterý nebo v sobotu. V pátek můžete zjistit, že se u Vás rozvinula schopnost přesvědčování, odvrátíte katastrofu. Pouze v neděli budete hádaví, dejte si pozor na slova.

Panna (23. srpna – 22. září)

Začátkem týdne si můžete naplánovat výlet a také se něco přiučit. Také se budete cítit inteligentněji než doposud. V pátek se zaměříte na svého partnera, nemáte-li ho, pokusíte se někoho najít. V sobotu budete příliš zvědaví, což se Vám nemusí vyplatit. V neděli čekejte problém s autoritou.

Váhy (23. září – 22. října)

Již v pondělí začnete přemýšlet, jak vydělat velké peníze. Napadne Vás projekt, který začnete realizovat v úterý, a již tento den se Vám bude hodně dařit. Budete ho pilovat do čtvrtka. V pátek uvidíte první výsledky a stres z Vás opadne. V neděli budete mít pocit, že nemáte potřebné znalosti.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Váš mozek bude od pondělí do čtvrtka a v sobotu hodně pracovat. Pokud se chcete vzdělávat, tyto dny jsou nejlepší volbou času. V pátek si zauvažujete o lásce, o jejím procítění i o její bolesti. V neděli budete hodně závistiví, avšak Vaše chování Vám pomůže se závisti zbavit.

zdroj: Katy Hutchinson / Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Většinu z tohoto týdne budete mít posílenou intuici, což se nejvíce projeví v úterý a v sobotu. Abyste lépe pochopili své chyby z minulosti, musíte o nich začít mluvit s ostatními. V pátek se zaměříte převážně na Vaši rodinu či domov, avšak v neděli se s někým ošklivě pohádáte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

S přáteli jste se dlouho nepobavili, nyní je čas to změnit. Pocítíte silnou touhu vyjít si někam s přáteli a bavit se skoro po celý týden až do soboty. V pátek je však čas na pauzu, měli byste dobrat energii na vzdáleném místě. V neděli Vám hrozí nepřiměřené množství stresu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Myslíte-li na kariéru, na začátku týdne a v sobotu Vám budou poskytnuta důležitá vodítka k tomu, co udělat, abyste byli úspěšnější. V průběhu týdne vyhovíte v něčem své rodině. V pátek budete hodně prosperitní, peníze k Vám potečou. V neděli budete plni hněvu, s nikým se raději nestýkejte.

Ryby (19. února – 20. března)

Tento týden budete mít pocit, jako by u Vás poletoval anděl strážný a našeptával Vašemu podvědomí, co máte dělat. Vše se Vám bude dařit. V pátek se dozvíte, jaká Vás čeká budoucnost, díky různým nepatrným náznakům, kterých si tento den všimnete. Je-li ve Vaší rodině někdo, s kým si příliš nenotujete, dojde v neděli k hádce.

Zdroj článku: