Jak prožíváte neopětovanou lásku podle znamení zvěrokruhu?

Jak prožíváte neopětovanou lásku podle znamení zvěrokruhu?
Neopětovaná láska je nepříjemná pro každého z nás. Jak ji ale vnitřně prožívají jednotlivá znamení? Utápíte se v zármutku, nebo máte sklony nad tím mávnout rukou a jít dál? 

Beran (21. 3. 20. 4.) 

Odmítnutí ze strany milované osoby Vás sice samozřejmě mrzí a můžete být i smutní, ale nikdy se nevzdáváte. Jste bojovné a hrdé znamení a nemáte ve zvyku příliš často propadat smutku a depresím. Pokud cítíte ještě ze svého protějšku naději, umíte zabojovat. Taky ale moc dobře víte, kdy je dobré nechat druhého člověka jít.

Býk (21. 4. 21. 5.) 

Pro jedno kvítí slunce nesvítí. Přesně s touto větou souzníte. Možná jste z neopětované lásky smutní, ale jste si vědomi toho, že pokud člověk neumí ocenit Vaše kvality, není důvod, abyste spolu pokračovali na společné cestě životem.  

Blíženec (22. 5. 21. 6.) 

Smutek z nešťastné lásky nemáte ve zvyku dávat příliš najevo. Pokud se začnete vnitřně kvůli odmítnutí užírat, vyhledáte společnost přátel a nových lidí a je Vám potom mnohem lépe. Vůči osobě, která Vás odmítla, můžete mít tendence cítit zášť a chuť po drobné pomstě. 

Rak (22. 6. – 22. 7.) 

Neopětovaná láska a odmítnutí ze strany Vaší lásky je pro Vás jednou z nejnáročnějších událostí. K člověku rychle přilnete a pokud Vás odmítne, snažíte se pochopit, proč se tak stalo. Často v takových situacích propadáte depresím a nevíte, kudy kam.

Lev (23. 7. – 22. 8.) 

Milujete být středem pozornosti a být milováni. Pokud ale někdo Váš zájem neopětuje, dokáže Vás to pěkně rozhodit a zklamat. Ve většině případů je ale Vaše sebevědomí dostatečně silné, a Vy se tak z neopětované lásky rychle oklepete. 

Panna (23. 8. – 22. 9.) 

I když jste z neopětované lásky smutní, dokážete se z tohoto zklamání poměrně rychle dostat. Své city totiž držíte velmi často na uzdě a nenecháte je plně propuknout. Pokud se přece jen do této situace dostanete a cítíte se na dně, pomůže Vám nový plán, který Vám dodá pocit jistoty a bezpečí. 

Váha (23. 9. – 23. 10.) 

Toužíte po lásce, a když Vás někdo, do koho jste zamilovali odmítne, je to pro Vás velká rána. Máte tendence přemýšlet, kde jste udělali chybu. Přemýšlíte mnohdy do té doby, dokud Vás neokouzlí nová osoba, která si získá Vaše srdce a přízeň.

Štír (24. 10. – 22. 11.) 

Odmítla Vás osoba, kterou milujete? S největší pravděpodobností je to pro Vás velká rána, která se ale často neprojevuje jen smutkem, ale také naštváním. V hlavě se Vám mnohdy začnou honit myšlenky alespoň na malou pomstu, která by Vám pomohla získat pocit, že jste ze situace odešli jako vítěz.

Zdroj: Antonio Guillem/ Shutterstock

Střelec (23. 11. – 21. 12.) 

Neopětovaná láska je pro Vás velkým zklamáním a přináší Vám obrovské vlny smutku, přemýšlení a výčitek. Snažíte se přemýšlet, proč Vás Vaše láska odmítla a snažíte se zjistit, jakou chybu jste mohli udělat. Na lásku ale nezanevřete ani po odmítnutí. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) 

Vztahy dokážete brát poměrně racionálně a chladněji. Pokud Vás odmítla osoba, kterou máte rádi, snažíte se to přijmout jako fakt a jít dál. Věříte, že její důvody pro odmítnutí jsou významné a respektujete to. Cítíte sice smutek, ale snažíte se brát situaci takovou, jaká je. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) 

Neopětovanou lásku často berete jako znamení, že na lásku není vhodný čas a Vy se máte věnovat především sobě. Velmi rychle si připomenete výhody, které single život přináší, a začnete spřádat dobrodružné plány, které byste ve vztahu jen těžko realizovali. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.) 

Jste snílek, který touží po velké lásce a již po pár chvílích si začínáte plánovat svou růžovou budoucnost. Pokud se ale tato budoucnost nenaplní a Vy zůstanete odmítnutí, nesete to ze začátku velmi špatně a můžete mít sklony propadat také alkoholu. Toto období naštěstí netrvá většinou dlouho a Vy si brzo najdete nového člověka, kterého můžete zahrnout do svých plánů na budoucnost. 

Zdroj článku:
  • Autorský text