Klidné děti zvěrokruhu, které se začnou bavit až jako dospělí

Klidné děti zvěrokruhu, které se začnou bavit až jako dospělí
Většina dětí je jako z divokých vajec – mají tolik energie, že je sotva uhlídáme. Nicméně existují i extrémně klidné děti, které nijak nenaruší životy svých rodičů. Byli jste i vy jedním z klidných dětí, které vyrostly v energií poháněné dospělé? Přečtěte si náš článek.

Ryby (19. února – 20. března)

Jako malí byste se pro ostatní rozdali. Pokud vám rodiče koupili bonbony, vy jste si sáček neotevřeli bez přítomnosti svých spolužáků a jiných kamarádů. Starali jste se o svá přátelství o hodně více, než bylo zdrávo. Jako děti vás přátelé oslavovali, nicméně jak jste rostli, zjišťovali jste, že ne všichni kamarádi jsou dobří kamarádi, spousta z nich vás prachsprostě využívala.

Abyste se mohli bavit jako dospělí, tyto rádoby kamarády jste od sebe museli odehnat. Naučili jste se, že ne všichni si zaslouží vaši okamžitou důvěru. Nyní se snažíte stýkat se pouze s lidmi, kteří si času stráveného s vámi a vaší dobroty skutečně váží. Stále jste milí ke všem ostatním, ovšem jakmile léta plynou, dostáváte stále více a více životních zkušeností a dáváte si pozor, s kým trávíte kvalitní volný čas plný zábavy.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jako dítě jste byli klidní, ale nadměrně jste všem věřili. Žili jste v přesvědčení, že zlo neexistuje, a tudíž si nemusíte dávat pozor na to, s kým se stýkáte. Je dost možné, že jste se chytili hodně špatné party, která vás pěkně zkazila, poněvadž jste všem členům bezmezně věřili. Jak šly roky, zjistili jste, že ne všichni se k vám budou chovat tak mile jako vy k nim.

Přestali jste lidem důvěřovat a než jste se s někým začali přátelit, důkladně jste si ho proklepli. To vám zůstalo dodnes. Již nejste tak klidní jako dříve. Vaše klidné dětské zacházení k ostatním se změnilo v někdy náladového člověka, který se nebojí říci svůj názor. Když jste nyní projevili svůj názor, zjistili jste, že život je pro vás mnohem lepší a můžete ho opravdu prožít. O zábavu nemáte nouzi, pouze si vybíráte, s kým onu zábavu prožijete.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud vám rodiče dali kapesné, rozdělili jste se s ostatními a jednali jste s naprostým klidem. Životní zkušenosti však jsou to, co vás nejčastěji mění. Jakmile vám vaši přátelé přestali oplácet vaši laskavost, oddělili jste je od sebe a začali se naplno věnovat své vlastní zábavě.

Víte, že k zábavě potřebujete okolní lidi, ale nikdy to nemusí být vaši přátelé. Svůj život si od té doby užíváte naplno. Negativní zkušenosti ve vás sice mohou vyvolat pesimismus, ale vzpomínky na vaši zábavu v minulosti vás nutí se neohlížet za sebe a hledět si pouze přítomnosti, která je k vám mnohem mírnější než dospívající děti, s nimiž jste se kdysi bavili.

Zdroj článku: