Páry zvěrokruhu, které mají nejkomplikovanější vztah. Proč tomu tak je a co s tím mohou dělat?

Páry zvěrokruhu, které mají nejkomplikovanější vztah. Proč tomu tak je a co s tím mohou dělat?
Někdo se k sobě zkrátka hodí a hvězdy to většinou mohou jen potvrdit. Vztahy jsou ale komplikovanou záležitostí a někdo takové štěstí nemá. Těchto 5 párů mívá hodně problémů, které se jen těžko překonávají, přestože ze začátku to vypadalo na funkční vztah plný lásky a pochopení.

Blíženci a Býk

Tato dvě znamení by od sebe snad nemohla být více vzdálená, ale i tak si k sobě často najdou cestu a ze začátku je jejich vzájemné protiklady přitahují. Mají ale i společnou optimistickou stránku, rádi si užívají života a vychutnávají si ho plnými doušky. Dělají to ale každý po svém – a v tom se nejvíce projevují jejich rozdíly.

Blíženci jsou společenští, komunikativní a k zábavě potřebují být kolem lidí, nejlépe v rušném a hlučném prostředí. Navíc mají rádi volnost a svobodu, a tak se neradi k něčemu zavazují. Dlouho tedy váhají, jestli do vztahu vůbec vstupovat a na usazovaní a založení rodiny nemají často ani pomyšlení nebo tuto myšlenku co nejdéle odkládají.

Býci jsou naopak spíše introvertní a mnohem zdrženlivější. Mají rádi přírodu, klid a kladou velký důraz na jistotu a spolehlivost. Tu jim však přelétaví Blíženci dát nemohou. Své vztahy berou vážně a to, že Blíženci by na to raději šli zlehka, jim rve srdce.

Býci jsou za každou cenu věrní a loajality a stálosti si proto velmi cení. Blíženci je tedy mohou snadno zklamat, nejen tím, že jim nevěnují dostatek času, ale také svou proměnlivostí a neustálými změnami názorů a nálad. Blíženci by si zase přáli, aby se Býci občas trochu více povznesli nad věc a nebrali vše tak vážně, ale to prostě není v jejich povaze.

Tato dvě znamení spolu tedy budou muset čelit mnoha problémům, ale pokud se jim podaří své rozdíly přijmout, mohou si spolu užít spoustu zábavy. Právě na to by se měli soustředit při utužování svého vztahu. Oba si totiž vychutnávají to nejlepší, co život nabízí, a mají skvělý vkus. I když se Blíženci tedy nechtějí vrhat do vážného vztahu, luxusní večeří si je Býci dokážou získat na svou stranu.

Beran a Panna

Když se dá dohromady ohnivé a zemské znamení, nemůže z toho vzniknout nic dobrého. Tyto dva živly jsou totiž naprosto odlišné a jejich znamení nebudou schopna navzájem pochopit své chování a přístup.

Stejně to je i s Beranem a Pannou. Ano, protiklady se přitahují, ale přestože Panny obdivují sebevědomí a odvahu Beranů a Beranům se líbí jejich bezchybnost a schopnost řešit problémy, nikdy z toho nebude bezproblémový a harmonický vztah.

Panny mají největší problém s tím, jak Berani bezmyšlenkovitě riskují. Nemohou to snést, protože samy před rozhodnutím pečlivě promýšlí každou možnost tak, aby vše bylo perfektní. Nikdy by do ničeho neskočili jen tak po hlavě, ale pro Berany je to na denním pořádku. Berani naopak nemohou vystát jejich perfekcionismus a neustálou organizaci. Ve vztahu potřebují také trochu volnosti a spontánnosti, ale toho se od Pann nedočkají.

Pokud se tedy oba dostanou do špatné nálady a strhne se mezi nimi hádka, je možné, že bude natolik ošklivá, že se tím jejich vztah ukončí a už ho nebude možné zachránit.

Lev a Střelec

Obě tato znamení jsou silné osobnosti, které vědí, jak si užívat a umí oslňovat všechny kolem. Na každého umí udělat dojem, Lev svým charismatem a sebevědomím a Střelec svým nenahraditelným smyslem pro humor. Není tedy těžké si domyslet, jak se dají dohromady. Vlastně v sobě totiž vidí sami sebe.

Co je na tomto vztahu ale od začátku komplikované, je to, že obě jeho strany jsou dominantní. Lev potřebuje zářit a být středem pozornosti, ale Střelci jim to nebudou chtít dovolit, protože si také rádi užijí svůj čas v záři reflektorů. Nespokojí se s tím být jen jejich bezvýznamným doprovodem.

Jsou hodně nezávislí, a když se Lvi naštvou, budou je poučovat a snažit se je změnit, Střelci s nimi nebudou chtít ztrácet čas a energii. Nejsou zrovna utěšovací typ a neradi řeší vztahové problémy. Aby si je Lvi zase získali na svou stranu, museli by pro ně vymyslet něco zábavného a dobrodružného.

Umí si spolu užít hodně zábavy, a tak by z nich byli dobří přátelé, ale dlouhodobý vztah jim většinou nevydrží. Pokud se tedy rozejdou, měli by spolu pořád udržovat kontakt, protože si spolu mohou vytvořit silné pouto, jen ne v romantickém směru.

Ryby a Kozoroh

Kozorozi jsou oproti Rybám mnohem praktičtější a realističtější. Ryby jsou obrovští snílci a rády tráví čas přemýšlením a pobýváním ve své rozsáhlé představivosti. Navíc mohou být tajnůstkářské a mazané, což se Kozorohům moc nelíbí.

Uznávají totiž upřímnost a poctivost a jejich tajemné chování je může mrzet. Ryby se také nechají mnohem snáze ovlivnit, čehož Kozorozi mohou využívat, když se jim vztah už vymkne z rukou.

Mají tedy naprosto rozdílný pohled na svět a ve společném vztahu se mohou oba zranit a projít si nepříjemnými chvílemi. Nejlepší pro ně tedy je vztah ukončit, protože jinak se může zvrhnout jen v podvádění a využívání.

Býk a Štír

Na první pohled by se mohlo zdát, že Býk a Štír spolu budou skvěle ladit. Oba jsou smyslní a požitkářští a podobně založení. Jsou rezervovaní, dávají si pozor, komu věří, ale jsou i vášniví. Jediným problémem je to, že jsou oba extrémně žárliví. Je pro ně důležitá věrnost a důvěra, a pokud je někdo zradí, neberou to vůbec dobře.

Právě kvůli tomu se jejich vztah snadno může zvrtnout v toxickou záležitost. Zvlášť Štíři totiž žárlivost dohání do úplných extrémů. Jejich touze po pomstě tedy Býci jen těžko porozumí a povede to ještě k větším sporům.

Mohou se tedy navzájem snadno zranit a mimo ložnici jim to pravděpodobně dlouhodobě fungovat nebude.

Zdroje článku: