Jaká znamení zvěrokruhu nemají ráda svátky?

Jaká znamení zvěrokruhu nemají ráda svátky?
Vánoce, Silvestr, Nový rok, Velikonoce. To jsou jen nějaké svátky z mnoha. Pro většinu z nás jsou časem odpočinku a spojení se s rodinou. Pro jiné jsou stresujícím obdobím, které by nejraději zaspali. Do jaké skupiny lidí patříte vy? V tomto článku se zaměříme na ty, kteří by byli nejraději, kdyby tyto svátky vůbec neexistovaly.

Beran (21. března – 19. dubna)

Rádi pracujete. Dokonce lze říci, že raději pracujete než odpočíváte. Doba svátků je ale čas, kdy se odpočívat má, poněvadž většina lidí o svátcích odpočívá. To není váš případ, ale nemůžete udělat nic, čím byste postoj ostatních lidí změnili. Rádi jste produktivní, tento čas si náramně užíváte. Pocit viny, kdy jste něco mohli udělat, ale v té době jste to neudělali, hlodá vaše svědomí téměř o celý rok později.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nemáte rádi ten shon, a hlavně kupování dárků. Bojíte se, že vaše dárky nebudou těmi nejlepšími, nebudou zkrátka dokonalé, proto z hloubi srdce nenávidíte hlavně Vánoce, kdy se rozdávání dárků očekává. Pokud byste zjistili, že váš dárek byl nepraktičtější než dárek někoho jiného, upadáte do hlubokých depresí, kde jediné, na co myslíte, je, jaký dárek koupit všem okolo následující rok. Tyto myšlenky na vás mají hodně negativní vliv, což ve vás probouzí velkou nechuť příští svátky prožít.

Váhy (23. září – 22. října)

Máte rádi klid. O svátcích, na to, že mají být klidné, ho nemáte. Rodina se sejde společně s vámi a vy nemáte svůj osobní prostor a čas o samotě. Tato situace vás přímo ničí. Potřebujete o své dovolené trávit čas o samotě, abyste se dostali do své pomyslné rovnováhy. Jakmile se spolu ostatní členové vaší rodiny začnou bavit, nastává pro vás nesnesitelný hluk. Svátky jsou hlučné, proto byste byli raději, kdyby vůbec neexistovaly. Nemáte rádi sváteční atmosféru.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Svátky si spojujete se lžemi všeho druhu, přičemž lži nenávidíte a mohou být sebemenší. Je to tím, že jste se vždy těšili, až vám Ježíšek nadělí dárky, jen proto, abyste mohli za pár let zjistit, že Ježíšek neexistuje a dárky vám pod stromeček naděluje rodič či jiná pověřená osoba, která se jen šla podívat, jestli Ježíšek už přišel... Chuť slavit Vánoce vás opustila již v dětství a na ostatní svátky také očekáváte přiznání někoho z blízkých o tom, že vám lhal.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nenávidíte kolem sebe velkou společnost a neradi jste v té menší. O svátcích se celá rodina sejde dohromady, což znamená jediné – vaše výhoda samoty a vytváření vlastních myšlenek je pryč. Přestože členové vaší rodiny si svátky bezpochyby opravdu užívají, vy se v duchu modlíte, aby už byl konec svátků a vy jste mohli kreativně přetvářet své myšlenky do reality.

Zdroj článku: