6 znamení zvěrokruhu, u kterých je nejmenší pravděpodobnost, že budou bohatá

6 znamení zvěrokruhu, u kterých je nejmenší pravděpodobnost, že budou bohatá
To, že každý může zbohatnout, ještě neznamená, že každý zbohatne. Některým znamením to holt nejde. My se na 6 takových znamení podíváme. Patříte mezi ně i vy?

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Zda se stanete bohatými, nebo ne, to bude záviset na směru, kterým se vydáte. Jste schopni zbohatnout tím, že vymyslíte něco užitečného a podmanivého. Váš problém je v tom, že jste velmi odvázaní a jen těžko důvěřujete ostatním. Možná jste vytvořili nejlepší produkt na světě, ale budete muset důvěřovat profesionálnímu obchodníkovi, aby jej dostal. Máte spoustu úžasných nápadů, ale máte i tendenci si vše nechávat pro sebe, což vám paradoxně nepomáhá s výdělkem peněz. 

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

S největší pravděpodobností nezbohatnete. Jste vysoce kreativní, jste nadšení pro své výtvory a máte několik fantastických nápadů, které vám mohou vydělat peníze. Jste však typ, který nechce, aby vám někdo pomáhal, a nechcete se vázat na ostatní, pokud jde o peníze. To vám brání ve větším výdělku peněz.

Rak (22. června – 22. července)

Důvod, proč pravděpodobně nezbohatnete, je ten, že nenávidíte opuštění své komfortní zóny. Jste averzní k riziku a jste skeptičtí k jakémukoliv typu obchodní příležitosti, která se vám nabízí. Když se vám něco nabídne, nepřijmete to, protože setrváváte ve své zóně pohodlí. Musíte vystoupit ze své komfortní zóny a počítat s riziky. Vaše přísná komfortní zóna omezuje váš růst jako osoby, což odráží ve vašem příjmu.

Bohatství, Zdroj: Roman Samborskyi / Shutterstock

Ryby (19. února – 20. března)

Máte touhu zbohatnout, avšak strach vám to nedovoluje. Možnosti rychlých přivýdělků vás lákají nejvíce, a proto mnohdy naletíte podvodníkům. Chcete být bohatí a úspěšní, ale máte tendenci jít špatnými cestami. Musíte tvrdě pracovat a najít způsob, jak vystoupit ze své komfortní zóny a nenechat se zadržet strachem.

Váhy (23. září – 23. října)

Máte přirozenou tendenci milovat peníze (a také být dobří ve správě peněz). Ale je tu jedna věc, která stojí mezi vámi a veškerým bohatstvím světa – vy sami.

Bojíte se dělat rozhodnutí. Chybí vám také přesvědčení, že byste se mohli stát úspěšnými.

Hluboko uvnitř si nejste jisti tím, co vlastně chcete. Z těchto důvodů nenajdete směr, který by vás motivoval k vydělávání peněz. Možná jste na sebe také příliš tvrdí, že nevíte, co dělat. Nemyslíte si, že byste zvládli odpovědnost za vydělávání peněz sami. Vaše vlastní myšlenky stojí v cestě vašeho úspěchu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Jste roztěkaní a bojíte se dělat závazky. Musíte být soustředění, rozhodní a odhodlaní stát se úspěšnými. Nemůžete jen strávit půl hodiny prací na něčem a okamžitě přejít na něco jiného, protože se nudíte. Nedostatek soustředění, důslednosti a schopnosti angažovat se jsou důvodem, proč jste se dostali na tento seznam jako jedno ze znamení, u kterých je nejméně pravděpodobné, že najdou bohatství.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • 6 Zodiac Signs That Are Least Likely To Be Rich -- According to Astrology