6 nejfanatičtějších znamení zvěrokruhu, která tíhnou k posedlosti

6 nejfanatičtějších znamení zvěrokruhu, která tíhnou k posedlosti
Abyste mohli být fanatičtí, potřebujete pevnou vůli a přesvědčení, že to, kvůli čemu tak tvrdě pracujete a chcete toho dosáhnout, stojí za tu námahu. Některým lidem to jde o poznání lépe než jiným.

A pokud se předmětem posedlosti stane podnikání, je nemožné dotyčného člověka přesvědčit, aby si na chvilku odpočinul. Avšak ne všichni fanatici se zaměřují na svou práci. Patříte mezi těchto šest znamení?

Beran (21. března – 19. dubna)

Nespokojíte se s málem, pokud se o něco nebo někoho začnete zajímat. Musíte se o tom dozvědět každou malou podrobnost. Jste extrémně přilnaví ke své práci či svému novému koníčku a moc dobře víte, že pokud se o něco zajímáte, stále je co prozkoumávat. Baví vás zjišťovat si o vaší posedlosti všechny okolnosti i informace.

Rak (21. června – 22. července)

Vaše posedlost je váš domov. Alespoň to by o vás řekli lidé, kteří vás znají. Pravda však je taková, že doma dlouze přemýšlíte hlavně o oblečení, které si vzít na jakou událost, abyste vypadali dobře, ale ne podle očekávání. Přemýšlíte předlouho a své rozhodnutí neustále měníte. Ano, i vy, pánové – máte doma tolik obleků a kravat či pohodlného oblečení a chcete při výjimečné příležitosti pozitivně zapůsobit.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste fanaticky posedlí vším, co vám pomůže na cestě za úspěchem. Může to být věc nebo člověk, to vy dobře víte. Právě proto toho o ostatních lidech víte více než oni sami. Oni se diví, proč tomu tak je, avšak vy to dobře víte. Chcete vědět o ostatních všechno, nechcete přece, abyste potkali nového člověka a nevěděli o něm nic, poněvadž ten člověk může být ten, který vám pomůže uspět.

Váhy (23. září – 22. října)

Máte jeden koníček, jemuž se věnujete naplno, když chcete relaxovat. Tento koníček ve své mysli přiřazujete k něčemu, co vám jako jediné pomůže oddechnout si od stresových situací. Poté se může lehce stát, že se mu budete věnovat více než tři hodiny denně. Kdykoliv budete mít příležitost, budete dělat to, co v posedlosti označíte jako jedinou pozitivní věc v tomto krutém životě.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Musíte všechno vědět lépe než všichni ostatní, což by mohla být vaše největší posedlost. Pokud se rádi vžíváte do myslí neexistujících filmových či knižních postav, můžete být posedlí kostýmy, a dokonce si je sami vyrábět. Nezáleží na tom, do čeho svou posedlost investujete, jakmile něco začnete dělat ve velkém, již není úniku.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vaše posedlost spočívá ve vaší představivosti. Ať si to přejete, či nikoliv, často si představujete partnerský vztah s osobou, s níž vztah pravděpodobně mít nikdy nebudete. Všichni vaši imaginární partneři mají stejný osud – jsou slavní. Zjišťujete si o nich naprosto cokoliv. Všem svým přátelům sdělujete nejnovější drby o této slavné osobnosti hned po vydání oné zprávy.

Zdroj článku: