Ravenův horoskop na červen 2022: Koho čekají dny plné chmurů a koho zase ty šťastnější?

Ravenův horoskop na červen 2022: Koho čekají dny plné chmurů a koho zase ty šťastnější?
Zajímá vás, jak si povedete v měsíci červnu? Tak jako každý měsíc, tak i tento měsíc astrolog Raven Argoni, známý český astrolog, vydal svůj horoskop. Pojďte do jeho předpovědi nakouknout, abyste věděli, komu se vyhnout a čemu jít naproti.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Jupiter a Mars jsou v tomto měsíci Beranům výrazně nakloněni. Co to znamená? Berani se mohou těšit na příval štěstí a síly. To ocení zejména ti, kteří se potýkají s různými zdravotními komplikacemi. Jestliže vás zajímá pracovní sféra, můžete být v klidu, žádné velké změny vás nečekají, důležitý je pro vás pravidelný příjem.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci, máte to štěstí, že za vámi stojí planety Merkur, Venuše a Uran, zástupci dobré komunikace, vřelých vztahů a životních rozhodnutí. Díky nim tak lépe zvládnete komunikovat a rozhodovat se.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci se mohou radovat. Půl rok smůly a nečekaných zlých událostí je za nimi. V červnu vchází do znamení Blíženců Slunce a Merkur. Hlavu vzhůru, nastal ten správný čas pro lepší pracovní příležitosti, finanční přilepšení. Hvězdy jsou také nakloněny těm, kteří se rozhodnou podnikat. Dbejte na svou fyzičku, je ideální čas se na ni zaměřit.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

I u raků se vše zlé v dobré obrátí, a to zejména proto, že se během první poloviny června zbaví obávané Černé Luny, kterou v té druhé polovině zastoupí Slunce. Pamatujte, že vytrvalost vám přinese kýžené výsledky.

Lev (23.7. – 22. 8.)

Pokud budete od Lvů očekávat jejich dravost, kterou jsou Lvi tak známí, zklameme vás, protože měsíc červen se u Lvů ponese ve znamení únavy a lenosti. To se projeví zejména v práci, kdy Lvi nebudou stíhat plnit své úkoly. Hnacím motorem by se mohla stát motivace, ovšem díky Měsíci, který přechází do tohoto znamení, od nich žádnou “velkou akci” neočekávejte.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Červen dá Pannám hodně zabrat. Za všechno může planeta Neptun, která je donutí přemýšlet i nad tou sebemenší zbytečností. A právě z tohoto důvodu si mohou proti sobě poštvat osoby kolem sebe. Jestliže patříte mezi toto znamení, doporučujeme více odpočívat, ubrat v práci, zapřemýšlet nad dovolenou, rozhodně se nepouštějte do nějakých silných debat.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Téměř každé znamení se dělí na dvě skupiny. Ne jinak tomu bude i v červnu u Váh. První skupina je nerozhodná, stále váhající a učinit velké kroky jsou pro tyto Váhy spíše snem než skutečností. Na druhou stranu tu máme i skupinu druhou, tu odvážnější, která se byť malými krůčky, ale přeci, dočká změn díky své aktivitě.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Pokud jste se narodili ve znamení Štíra, rozhodně byste se tento měsíc měli obrovským obloukem vyhnout kdejakým půjčkám, hypotékám a leasingům. Měsíc červen větším finančním transakcím není nakloněn. Místo toho by se svobodní Štíři měli zaměřit na hledání své polovičky, právě nyní je ta ideální doba.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci, nenechávejte všechno na poslední chvíli a buďte obezřetní. Možná se vám zdá, že jde všechno jako po másle, ale z minuty na minutu se může všechno obrátit. Pamatujte také na to, že ne vše je tak černé, jak se zdá.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Pro Kozorohy je červen docela obyčejným měsícem, kdy se žádná velká dramata konat nebudou. Ovšem dejte si pozor na to, koho si k sobě připustíte blíže, protože budete přitahovat lidi, kteří mají nutkání vám povědět o svým problémech. Je jen už na vás, jestli si chcete zatěžovat hlavu starostmi jiných.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři by se měli mít na pozoru, a to kvůli Saturnu, která je obdaruje mocí, díky níž budete mít potřebu radit lidem. Červen je měsícem, kdy se kolem vás začnou rozpadat vztahy, možná to bude zrovna ten váš nebo ten, u kterého byste to očekávali nejméně. Měli byste své rady a moudra druhým držet více na uzdě.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Pro znamení Ryby je červen příznivým měsícem, protože je pod vlivem planety Neptun. Ryby, chopte se svých snů, začněte je realizovat. Pustit se můžete také do různých projektů. Není lepší doba než právě teď.

Zdroje článku: