Andělský horoskop: Kozorozi, co pro vás chystá Archanděl Azrael na rok 2022?

Andělský horoskop: Kozorozi, co pro vás chystá Archanděl Azrael na rok 2022?
Člověk, kterého potká v roce 2022 velká změna, jíž bude v tu danou chvíli naprosto oddán, by měl pustit ke svému srdci i k mysli Azraela, aby mu ukázal, že pravda prostě je a nelze ji měnit, jen se s ní lze vyrovnat.

Ustát každou změnu, kterou život přinese, je výhradní vlastností Kozorohů, kteří jsou pod křídly archanděla Azraela. Ne nadarmo mu bylo v židovských textech říkanku „padlý anděl“. Ačkoli dnes pro něj nalézáme už jiné oslovení – „plán přechodů a změn“.

Rok 2022 bude pro některé z vás bohatý na změny a ne vždy budou zrovna příjemné. A proto nad vámi bude létat Azrael, který vám s vyrovnáním se pomůže. Ať už půjde o práci, vztah či rodinu, je důležité vědět, že všechno se děje z nějakého důvodu. Proto není potřeba polemizovat nad tím, proč se něco stalo, ale spíše být si vědom toho, že co se stalo už nezměníme a jediná cesta ven je vyrovnat se s tím.

Andělský horoskop na původ Azraela

Původ naší charakterové podstaty je v určité míře dán datem, kdy se narodíme. Stejně tak tomu je z pohledu předurčení možných osudů člověka. Astrologie v tomto dokáže být velmi přesná, totéž však lze ovšem tvrdit i o samotném Bohu. Neboť on nám přinesl na zem andělské ochránce, kteří perfektně sedí k danému znamení zvěrokruhu.

Azrael byl vždy chápán jako patron přesunu mezi dvěma světy. V těch nejzásadnější momentech jde o svět mezi námi a svět „po nás“. Jindy jde o mnohem míň, i přesto je však Azrael připraven zaskočit. A pokud je řeč o bílém světle, které přichází v naší hodině nejtemnější, je to přímo od něj.

Jak dokáže Azrael v roce 2022 pomoci 

Pomoc Azraela často přichází ve velmi nepříjemných chvílích, kdy vás ale dokáže přimět se zase zvednout z pomyslného dna a pokračovat dále. Azrael tady není jen pro ty, kterým někdo odešel nebo něco pominulo. Má na starost také ty, kteří si sami procházejí onou velkou změnou. Od Azraela čekejte vždy tolik podpory, kolik budete skutečně potřebovat. Ať už materiální nebo psychologickou, on najde řešení, jak z té šlamastiky rychle ven. Taktéž pokud vaše tvrdohlavá povaha nebude ochotna přijmout pravdu, která nepochází z vaší vlastní iniciativy.

Bude určitě na místě vyslechnout si druhou stranu před předsudky a zvážit i znamení, které nám dává sám Azrael. 

Oprostěte se od veškerého svého přesvědčení, že v určitou chvíli všechno ztrácí smysl. Azrael vám dá jasně najevo, že se mýlíte. A i když pravda někdy opravdu bolí, musíme jí být schopni čelit.

Které znamení zvěrokruhu Azrael opatruje

Vznešené znamení kozorohů si žádá zvlášť výjimečného patrona. Jestli jste kozoroh každým coulem, pak nám jistě dáte za pravdu, že Azrael je pro vás tím nejlepším andělem strážným, který vám mohl být přidělen. Jste totiž relativně stálí a vyrovnání lidé, pokud vás však něco rozhodí, je to mnohdy velká změna. A abyste dokázali velkou změnu, která pro vás v roce 2022 čeká, ustát, nesmíte se zaleknout.

Pokud se tak stane, vyřkněte jméno Azraela, vaše prosba i pomoc bude určitě vyslyšena. Nemusíte se omezovat pouze na (z objektivního hlediska) závazné životní velké změny. Takový stav věcí (tedy změna) je totiž hrozně subjektivní, a proto Azrael musí jednat také uváženě a pomalu.

 

Zdroje: