Co pro vás připravily hvězdy na 2. červnový týden? Raci budou komunikativní, Blíženci vylepší domov

Co pro vás připravily hvězdy na 2. červnový týden? Raci budou komunikativní, Blíženci vylepší domov
V úterý se Měsíc dostane pod vliv Panny, tudíž nás čeká trochu stresový týden – budeme se snažit, abychom něco dokončili na výbornou. Chyby nebudou přicházet v úvahu. Pokud vás zajímá, jaký bude váš druhý červnový týden, přečtěte si tento článek.

Beran (21. března – 19. dubna)

Musíte něco dokončit a cítíte se kvůli této situaci pod tlakem. Uvolněte se, neboť to je jediný osvědčený způsob, jak věci dokončit a nic nepokazit. Kvůli tomuto pocitu se můžete s někým pohádat. To bude platit po celý týden. O víkendu vás někdo, na kom vám záleží, může vytrhnout z vaší komfortní zóny.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše všední povinnosti vás již omrzely. Teď nastal ten správný čas otevřít se novým možnostem. Zjistíte, co vás baví, a co nikoliv, a projdete osobním rozvojem. Nic pro vás není nemožné. Měsíc v Panně vám pomůže jít tou správnou cestou.

Blíženci (21. května – 21. června)

Čeká vás naplnění projektu, který může zahrnovat váš domácí život. Díky vlivu Panny zjistíte, co vám chybí ke štěstí a jak toho dosáhnout. Pokud začnete pracovat již od začátku týdne, úspěch vás jistě nemine. Pokud o tom s někým budete mluvit, nebojte se říci všechny podrobnosti, pomůže to.

Rak (22. června – 22. července)

Tento týden budete nadměrně komunikativní. Můžete řešit nějaký spor ve vašem osobním životě. Nezapomeňte, že vaši skuteční přátelé tu jsou od toho, aby vám pomohli, kdykoliv budete potřebovat. Můžete navštívit skupinovou diskusi, pomůže vám k větší kreativitě.

Lev (23. července – 22. srpna)

Váš život se bude točit kolem práce. Pracovní prostředí vás bude většinou uklidňovat, avšak pokud získáte novou pracovní nabídku, myslete na to, že to nebude probíhat bez komplikací, ovšem ta finanční stabilita, jíž můžete získat, stojí za všechny vaše nervy.

Panna (23. srpna – 22. září)

Tento týden změníte hodně věcí ve vašem životě. Může jít o jakoukoliv životní oblast. Cítíte, že ne všechno, co zažíváte, chcete, aby se dělo. Získáte motivaci a začnete měnit svůj život. Jen dejte pozor, aby se změna směrovala k lepšímu.

Váhy (23. září – 23. října)

Trápí vás problém s vašimi vlastními pocity a tento týden to drsně pocítíte. Uvědomíte si, že i vy jste jen člověk a nemůžete jako robot bez ustání řešit problémy ostatních lidí. Dopřejte si odpočinek o samotě, to je jediný způsob, jak si udržet zdravou mysl.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Potkáte svého dlouholetého známého, jemuž důvěřujete, a rozpovídáte se s ním o vašem životě. Pozorně naslouchejte jeho slovům, poněvadž vám poskytnou cestu ke štěstí a spokojenosti. Nemusí vám poradit pouze jeden člověk, tudíž celý týden poslouchejte, co lidé ve vašem okolí říkají.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaše trpělivost bude testována, nebudete mít příliš dobrý týden. Setkáte se s člověkem, s nímž budete vše myslet dobře, ovšem místo vděku vám zcela zmizí ze života. Co se týče romantiky, nyní budete mít více práce, tudíž se vám budou tyto dvě oblasti prolínat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Chcete dosáhnout něčeho velkého, ale míváte noční můry, že se to nepovede. Nenechte vaše špatné myšlenky ovlivnit váš život. Cokoliv si přejete, aby se stalo, se stát může, musíte si ale projít všechny potřebné kroky, nikoliv pouze vizi budoucna.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Tento týden měli byste si vymezit den či dva na izolaci od širého okolí a přemýšlení o vašem životě. Od středy byste měli pomyslet na své kořeny a navštívit vaši rodinu, která vám také může pomoci vyřešit vaše problémy.

Ryby (19. února – 20. března)

Budete tlačeni neviditelnou silou pustit se do nějakého projektu. Nikdy byste neřekli, že v sobě máte tolik síly a odhodlanosti nějaký svůj projekt dokončit, ale berte na vědomí, že pokud tento týden začnete na něčem pracovat a dokončíte to, přinese vám to vysněné výsledky.

Zdroj článku: