Partnerský horoskop na 2. červnový týden: Kozorozi budou hraví, Panny budou na pochybách

Partnerský horoskop na 2. červnový týden: Kozorozi budou hraví, Panny budou na pochybách
Tento týden se budeme snažit, aby vše bylo perfektní, a to díky vlivu Panny na Měsíc, který v úterý dosáhne jedné čtvrtiny svého růstu. Co vás čeká v partnerství podle astrologie? Čtěte a dozvíte se to.

Beran (21. března – 19. dubna)

Ve vztahu vás potká to, čeho chcete dosáhnout. Pokud jste ve vztahu spokojení, bude tomu tak i nadále, ovšem pokud chcete váš vztah s partnerem prohloubit, pro dosažení požadovaného výsledku byste měli partnerovi více naslouchat a zpomalit své tempo, na nějž jste zvyklí.

Býk (20. dubna – 20. května)

Je čas proměnit vaše nejhlubší sny ve skutečnost. Ve vztahu vám něco chybí a nyní je čas to doplnit. Váš vztah se posune na další úroveň a mezery mezi vaším vztahem a vaším štěstím se konečně vyplní. V průběhu týdne se uchýlíte k věcem, k nimž jste se dosud neuchýlili. Povede to k upevnění vztahu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Chcete lepší vztah, pouze je vám nejasné, jak toho docílit. Nebojte se a vstupte do světa své fantazie, nacházejí se tam odpovědi na všechny vaše otázky. Najdete tam řešení, jak upevnit váš již upadající vztah. Stačí jen naslouchat vaše podvědomí. O víkendu již budete mít ve všem jasno.

Rak (22. června – 22. července)

Problémy neřešte s partnerem v soukromí, vaši přátelé vám mohou do značné míry pomoci vyřešit veškeré spory s partnerem. Pouze se ujistěte, že váš partner bude u toho, až budete váš vztah rozebírat. O víkendu očekávejte průlom ve vztahu, může to vést k horšímu, ale také k lepšímu.

Lev (23. července – 22. srpna)

Tento týden byste měli pracovat společně se svým partnerem, prohloubí to váš vztah s ním. Budete si bližší než kdykoliv dříve. O víkendu si však dejte pozor, můžete se s partnerem pohádat kvůli vašim názorům. Mějte na paměti, že všechny neshody se dají vyřešit.

Panna (23. srpna – 22. září)

Začnete přemýšlet, zda se váš partner opravdu hodí k Vašim kvalitám. Můžete uvažovat o změně, můžete si zkoušet najít někoho lepšího, ovšem než to uděláte, myslete na to, jestli nynější partner není lepší než ten budoucí. Myslete na to dobré, nikdo není dokonalý.

Váhy (23. září – 23. října)

Již dlouho jste chtěli svému partnerovi říci něco důležitého, ale nenašli jste k tomu odvahu. S tím je tento týden konec, poněvadž si řeknete, že nyní si dupnete pro změnu vy. Vaše skrytá touha po změně ve vztahu se nyní dere na povrch a váš partner pozná Vaše pravé potřeby. O víkendu se do svého partnera opět zamilujete.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Toužíte po partnerovi více než obvykle. Nedočkavě ho vyhlížíte, až přijde z práce. Pokud ještě nejste svoji, tento týden můžete pocítit silnou touhu sňatek uzavřít. Hlavně o víkendu se budete chtít se svým partnerem více sblížit.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Budete se cítit nuceni starat se více o svého partnera, ovšem ne vaším partnerem, ale vaší intuicí. Uvědomujete si důležitost vašeho partnera ve vašem životě. Poznáte, že váš partner stojí za tu námahu, protože vám vaše skutky vrací.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ve vztahu budete po celý týden nadměrně hraví, budete chtít okořenit váš vztah. Své nápady na zlepšení sdělte svému partnerovi – buď s nimi bude souhlasit, nebo nebude, nic mezi tím není. Určitě vaši píli ocení a uvědomí si, že hrát si v posteli je naprosto přirozené a zlepšuje vztah.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Měli byste strávit nějaký čas o samotě, abyste se o víkendu mohli vrátit ke svému partnerovi a vylepšit Váš vztah. Samota vám pomůže se zamyslet nad vztahem a vyřešit všechny nejasnosti mezi vámi a vaším partnerem.

Ryby (19. února – 20. března)

Ve vztahu nyní budete více otevření než kdy dříve. Nyní je ten pravý čas s partnerem komunikovat, ovšem dávejte si pozor na význam slov, jež vypouštíte. Jakým směrem se bude upínat váš vztah, záleží pouze na nich.

Zdroj článku: