4 znamení, která nerada odepisují, a budete si u nich muset na odpověď počkat. Nebo se jí možná ani nedočkáte

4 znamení, která nerada odepisují, a budete si u nich muset na odpověď počkat. Nebo se jí možná ani nedočkáte
Když vám někdo neodpovídá na zprávy, nikdy to není příjemný pocit. Začnete pochybovat sami nad sebou a dumat nad tím, co všechno jste mohli udělat špatně. Ne vždy jste ale důvodem vy. Tato 4 znamení se odepisování snaží většinou vyhnout nebo na něj zkrátka zapomínají. Patříte mezi ně?

Vodnář

Originální a nápadití Vodnáři se většinou nechtějí podřizovat. Platí to jak ve vztazích, tak i v plánování jejich času. Nechtějí být svazováni telefonem, ale ani žádnými jinými závazky. Potřebují svou svobodu, a proto zprávy často vůbec nekontrolují. Neberte si to nijak osobně, mají vás rádi a chtějí vám poradit, ale zkrátka mají v tu dobu na práci něco jiného.

Zprávy nejsou jejich prioritou, protože dávají přednost reálným vztahům a problémům, které pro ně mají mnohem větší význam.

Když už si vaši zprávu přečtou, nemají většinou čas okamžitě odepsat, protože jsou zabraní do nějaké jiné činnosti nebo projektu. Poté na vaši zprávu většinou zapomenou nebo už je na odpověď tak pozdě, že to přestanou řešit. Říkají si totiž, že kdyby to bylo něco důležitého, určitě byste zavolali.

Když od nich tedy něco neodkladně potřebujete, je lepší to řešit osobně, jinak byste se odpovědi nemuseli vůbec dočkat.

Ryby

Ryby jsou snílci a častěji jsou zabraní do svého vlastního imaginárního světa, než aby se věnovaly realitě. Může se proto stát, že několik hodin nezkontrolují mobil a vaší zprávy si všimnou až moc pozdě.

Navíc je pro ně odepisování opravdu stresující a snaží se mu za každou cenu vyhýbat. Hodně dlouho jim zabere jen analyzování vašich slov a hledání nějakého skrytého významu, který za zprávou vůbec není. Poté také přemýšlejí, co přesně by měly odepsat, stále to odkládají a po nějaké době to už prostě vzdají. Buďte na to tedy připravení. Nemůžete za to vy, Ryby toho zkrátka mají moc i ve své vlastní hlavě.

Mějte se ale na pozoru před jejich zprávami. Přestože ony tak nerady odepisují a na jejich odpověď můžete čekat i několik dní, ony začnou panikařit už po pěti minutách bez odpovědi na svou zprávu. 

Býk

O tvrdohlavých a rázných Býcích se říká, že jsou líní. A skutečně to není moc daleko od pravdy. Jsou to požitkáři, mají rádi své pohodlí a luxus. Neradi vystupují ze své komfortní zóny, a když tedy mají možnost se něčemu nepříjemnému vyhnout, okamžitě jí využijí.

Někdy pro ně tedy odepisování představuje až moc námahy a přemýšlení. Nečekejte tedy odpověď, pokud mají mobil na druhé straně pokoje. Budete si muset jednoduše počkat, než se jim bude chtít se zvednout z postele. A to se tedy načekáte.

Pokud si s nimi potřebujete promluvit, raději za nimi zajděte, nejlépe s nějakou jejich oblíbenou dobrotou a šampaňským. To uvidíte, jak rychle potom přijde odpověď.

Beran

Nechápete, proč aktivní Berani nemají čas odepsat na vaši zprávu? Není se čemu divit, pravděpodobně už mají den zabraný na měsíc dopředu. Nemají čas kontrolovat mobil. To zrovna opravdu není jejich prioritou. Vlastně asi nemají čas ani sami na sebe. Už teď určitě dělají několik věcí najednou a nemají času nazbyt.

Berani jsou tedy až moc zaneprázdnění na to, aby řešili vaše problémy. Často si zprávu také přečtou, ale než se k ní dostanou, už na ni zapomenou, stejně jako Vodnáři. Navíc jsou opravdu upřímní, někdy možná až moc, takže se nebojí vám napsat, že na vás prostě nemají čas nebo náladu. Neberte si to osobně, pravděpodobně měli jen těžký den.

Zdroje článku: