Výklad tarotových karet na příští týden: Lvům se bude dařit v oblasti financí a praktických záležitostí, Váhy vyřeší problémy s lehkostí a nadhledem

Výklad tarotových karet na příští týden: Lvům se bude dařit v oblasti financí a praktických záležitostí, Váhy vyřeší problémy s lehkostí a nadhledem
V tomto týdnu nás čeká nový začátek a obnovení energie. Tarotové karty nám mohou pomoci porozumět, co nás čeká v oblasti lásky, práce a osobního růstu. Co nám říkají tarotové karty na nadcházející týden od 20.2.?

Týden se s týdnem sešel a my pro vás přinášíme nový výklad tarotových karet, který je plný překvapení a zvratů. Složení karet je poněkud zvláštní, častokrát se vyskytovala královna, což ve většině případech znamená jen to dobré. Pojďme se na to podívat.

Beran (21. 3. – 20. 4.): Princ mečů

Je možné, že se budete muset vypořádat s nějakými komplikovanými situacemi, které budou vyžadovat rychlé a efektivní řešení. Prince mečů symbolizuje schopnost rychlého a promyšleného rozhodování, takže se tuto vlastnost snažte co nejvíce využít. S tímto druhem výzvy se vypořádáte nejlépe, pokud budete k situaci přistupovat s chladnou hlavou a bez emocí.

Býk (21. 4. – 21. 5.): Desítka pohárů

Příznivou výhru a naplnění emocionálního uspokojení? Pokud jste si stanovili cíl, tak s touto kartou máte šanci ho dosáhnout. Kromě toho, tato karta může přinést do vašeho života nový vztah nebo zlepšení toho současného. Je to velmi pozitivní karta, takže se můžete těšit na nadcházející období.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.): Královna mečů

Tato karta znamená intelektuální sílu, nebojácnost a schopnost rychle se rozhodovat. Pokud jste v současné době v situaci, kde musíte udělat rozhodnutí, královna mečů vám dává silný větrný hrot, který vám pomůže udržet se pevně a jasně uvažovat. Důvěřujte svým instinktům a nenechte se ovlivnit emocemi ostatních lidí.

Rak (22. 6. – 22. 7.): Královna holí

Tato karta symbolizuje matku rodiny, která miluje a podporuje všechny členy svého okolí. Tento týden byste se mohli cítit velmi citlivě a empatičtější než obvykle, a to zvláště vůči své rodině a přátelům. Je pravděpodobné, že se budete chtít soustředit na to, jak můžete pomoci jiným, a možná budete mít možnost projevit svou laskavost a péči. Pamatujte však na to, že byste se neměli přetěžovat a měli byste si také najít čas na péči o sebe.

Rodina je pro raky nejdůležitější jsou velmi empatičtí, Zdroj: Evgeny Atamanenko/ Shutterstock

Lev (23. 7. – 22. 8.): Královna mincí

Tento týden se vám bude dařit v oblasti financí a praktických záležitostí. Královna mincí symbolizuje zralost a stabilitu v těchto oblastech. Možná se vám naskytne příležitost, jak si vylepšit finanční situaci nebo se postavit na vlastní nohy. Může se také objevit někdo, kdo vám bude poskytovat praktickou pomoc nebo inspiraci.

Panna (23. 8. – 22. 9.): Měsíc

V tomto týdnu se může zdát, že stojíte na křižovatce a máte před sebou mnoho možností, co dál. Přestože to může být trochu frustrující, pamatujte si, že máte všechny nástroje k tomu, abyste se dokázali rozhodnout. Můžete být svým vlastním nejhorším kritikem, tak se ujistěte, že se nenecháte těmito negativními myšlenkami strhnout. Důvěřujte svému intelektu a nebojte se přijímat rozhodnutí.

Váhy (23. 9. – 23. 10.): Císařovna

Váš intelekt a výřečnost budou nyní na vrcholu, což vám umožní řešit problémy s lehkostí a nadhledem. Snažte se využít svých schopností k pomoci druhým a být pro ně oporou, zvláště v situacích, kdy se musí rozhodovat.

Štír (24. 10. – 22. 11.): Rytíř mečů

Tento týden vás čeká mnoho rozhodnutí. Kartou těchto rozhodnutí je Rytíř Mečů. Může to znamenat, že budete muset bojovat s nejistotou a rozhodováním se mezi více možnostmi, ale pokud se podaří najít tu správnou cestu, může to vést k dlouhodobému úspěchu.

Střelec (23. 11. – 21. 12.): Trojka mečů

V průběhu tohoto týdne budete mít možnost se setkat s někým novým, kdo by vám mohl pomoci v oblasti, kterou se snažíte rozvíjet. Tarotová karta trojka mečů naznačuje, že byste se však měli vyvarovat konfliktům a raději hledat kompromisy. Pokud se vám podaří udržet klid a diplomatický přístup, můžete se těšit na úspěch a posun v dané oblasti.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.): Sedmička mečů

Kozorohové se v nadcházejícím období budou cítit pod tlakem a bude pro ně důležité najít si čas na relaxaci a odpočinek. Snažte se vyhýbat konfliktům a raději se soustřeďte na práci a plnění svých závazků. Některé vztahy mohou být komplikované, ale snažte se hledat řešení a mluvit o svých pocitech. Vyhněte se riskantním situacím a snažte se být opatrní při finančních rozhodnutích.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.): Královna pohárů

Tato karta znamená růst a rozvoj emocionálních vztahů, takže může být čas prohloubit existující vztahy nebo se otevřít novým. Královna pohárů také naznačuje, že je důležité být vnímavý k emocionálním potřebám druhých, a být ochotný poskytnout podporu a porozumění tam, kde to bude potřeba.

Ryby (21. 2. – 20. 3.): Slunce

Tento týdnem byste mohli být naplněni novou energií a nadšením, které by vám mělo pomoci se dostat přes jakékoli překážky a dosáhnout vašich cílů. Slunce přináší pozitivní vztahy a upřímné emoce, takže byste mohli zažívat vztahový vzestup nebo pozitivní změny ve svých stávajících vztazích. Mějte oči otevřené a nebojte se riskovat - slunce vám svítí na cestu!

Zdroje článku: