Nejčastější hřích vašeho hvězdného znamení

Nejčastější hřích vašeho hvězdného znamení
​​​​​​​V naší společnosti není člověka, který by byl naprostý svatoušek. Každý má své chyby. Někdo jich má více, někdo méně, ovšem podle astrologie je každé znamení předurčeno vykonávat specifický hřích. Jaký hřích byl předurčen vám, na to se podíváme v tomto článku.

Beran (21. března – 19. dubna)

Váš nejčastější hřích je pýcha. Nemůžete si pomoci, neustále jste hrdi na své činy. Rádi vedete lidi, a proto jste na sebe opravdu pyšní. Pýcha však nikdy není pozitivní vlastnost.

Býk (20. dubna – 20. května)

Váš nejčastější hřích je přejídání. Vždy si dokážete vychutnat skvělé jídlo, ovšem častokrát to přeháníte. Pokud se rozhodnete jíst zdravěji, s největší pravděpodobností ztroskotáte ještě ten den.

Blíženci (21. května – 21. června)

Váš nejčastější hřích je lhaní. Lžete vždy a všude, hlavně z toho důvodu, že jednáte rychleji než přemýšlíte. Také se chcete vyhnout nepříjemným situacím, tudíž váš mozek si vždy vybere lež místo pravdy.

Rak (22. června – 22. července)

Váš nejčastější hřích je hněv. Jakmile něco nejde podle vašeho plánu, máte tendenci neposlouchat verzi ostatních lidí a uzavřít se do sebe, kdy nenávidíte všechny okolo sebe.

Raci často pociťují hněv, Zdroj: Studio Romantic/ Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Váš nejčastější hřích je narcismus. Jste natolik přesvědčeni, že jste úžasnější než všichni ostatní, že to chcete slyšet od ostatních lidí. Častokrát máte rádi pouze sami sebe.

Panna (23. srpna – 22. září)

Váš nejčastější hřích je závist. Pokud se vám nedaří, všímáte si, že někdo jiný je na tom trochu lépe, a hned si o něm vytvoříte ten nejhorší předsudek. Závist vás ovládá.

Váhy (23. září – 23. října)

Váš nejčastější hřích je nerozhodnost. Ať se snažíte udělat jakékoliv rozhodnutí, váš mozek vám představí své nejtemnější představy. Negativní dopad na svět je to, čeho se u rozhodování bojíte.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Váš nejčastější hřích je chtíč. Cokoliv uvidíte a zaujme vás to, to chcete získat, pokud to ještě nemáte ve svém vlastnictví. To se může vztahovat i na lidi kolem vás.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Váš nejčastější hřích je odsuzování druhých lidí. Víte, že ne všichni lidé na světě jsou dobří, a máte tendenci všechny nové tváře házet do jednoho pytle.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Váš nejčastější hřích je chamtivost. Neutrácíte příliš, spíše si na svém bohatství sedíte. Čím více peněz máte, tím více peněz chcete. Potřebujete je pro lepší budoucnost.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Váš nejčastější hřích je rouhání. Kamkoliv se dostanete, musíte mít odlišný názor než všichni ostatní, abyste to byli vy. Pokud se vám někdo snaží vnutit svůj názor, rozčílíte se.

Ryby (19. února – 20. března)

Váš nejčastější hřích je lenost. Jste opravdu líní, kdykoliv je potřeba něco rychle udělat. Vše necháváte na poslední chvíli a poté jste mrzutí, když něco nestíháte.

Zdroj článku: