Která 3 znamení oplývají vlastností největších lhářů? Najdete se mezi nimi i vy?

Která 3 znamení oplývají vlastností největších lhářů? Najdete se mezi nimi i vy?
Patříte-li mezi tato znamení, je možné, že některé části vašeho já přebíjejí dobré vlastnosti a podvědomě vás nutí lhát, abyste se vyhnuli konfrontacím nebo získali to, po čem toužíte.

Kromě poctivých lidí existují i podvodníci a lháři, kteří dokážou člověku zamotat hlavu a znepříjemnit život. Lhaní prostě nedokážou odolat. Mnozí z těchto nutkavých lhářů se tak spoléhají na podvody, podvádění a nehorázné lži, aby získali to, co chtějí. Jiní lidé lžou proto, aby unikli trestu nebo neublížili někomu, na kom jim záleží. Pojďme se tedy podívat, která 3 znamení zvěrokruhu lžou nejčastěji. Nechceme samozřejmě tvrdit, že každý člověk, narozený v těchto znameních je lhář, jen, že má ke lžím větší tendenci utíkat.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři nejčastěji lžou, když se domnívají, že druhá osoba před nimi také skrývá nějaké informace nebo nevidí jinou cestu, jak dosáhnout svého. Dalším důvodem je u nich snaha vyhnout se soudům nebo obvinění. 

Vodnáři totiž (stejně jako Blíženci, Berani, Lvi a Střelci) nenávidí, když je někdo z něčeho obviňuje nebo je soudí. Všechna tato znamení nejsou příliš schopná ustát kritiku, proto se v takových případech raději uchylují ke lži. Ostatní jmenovaná znamení však (narozdíl od Vodnářů) obvykle nelžou ze zištných důvodů.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Raci nejčastěji používají lež jako obranný mechanismus. Pokud totiž Rak udělá nebo řekne něco, co tak nemyslí, je pro něj snazší říci, že se to nikdy nestalo, než přijmout důsledky svých činů, omluvit se a pokusit se situaci napravit. 

Z podobných důvodů lžou i Blíženci. Blíženci jsou schopni překroutit pravdu během mrknutí oka, protože je to pro ně snazší. Za každou cenu se vyhýbají konfrontacím, protože si musí udržet status "nejspolečenštější osoby". Nemohou si dovolit mít špatnou image a už vůbec ne na krku pověšený status lháře, lež či pochybení proto nikdy nepřiznají. 

 Pro štíry je lhaní přirozenost, mají dobře udržovanou masku. Zdroj: LightField Studios/ Shutterstock

Štír (23. 10. – 22. 11.)

Štíři lžou možná jen a jen proto, že jsou v tom opravdu dobří. Je to jejich naprostá přirozenost a neodlučitelná součást. Mají velmi dobře udržovanou masku, která je k nepoznání. A mnohdy ani po letech nemáte šanci zjistit, co z toho, co Štír říká si doopravdy myslí, nebo se stalo tak, jak vypráví. Budou neustále lhát o čemkoli a kdekoli a také jim to okamžitě projde. Jejich lži lze rozpoznat jedině tak, že se zaměříte na detailní, spletité příběhy, které tak rádi vyprávějí. 

V tomto posledním bodě (vyprávění příběhů) si příliš nezadají se Lvy. Lvi totiž velmi rádi přikrášlují svoje historky, využívají lží, aby na sebe upoutali větší pozornost nebo na sebe upozornili. Mohou být egoističtí a mohou se bránit lhaní, ale budou se snažit působit svrchovaněji tím, že budou lhát o slávě, popularitě atd. Budou odvracet zrak, protože při lhaní nedokážou navázat oční kontakt a prakticky nikdy svým lhaním nikomu neublíží.