Váhy a přátelství: Kdo patří mezi vaše nejlepší přátele

Váhy a přátelství: Kdo patří mezi vaše nejlepší přátele
Jako přátelé jste velmi oblíbení. Aby ne, když se ve společnosti cítíte jako doma. Vaše upřímnost a spolehlivost dle Roye Gilletta láká mnoho jiných znamení, ale musíte si dávat pozor, aby někteří vaší dobroty a důvěřivosti nezneužili.

Lev

Přátelství se Lvy obohatí váš život více než si dovedete představit. Oba milujete život a jste velmi optimističtí. Vy jste fascinováni Lví vřelostí a velkorysostí a ti zase obdivují vaši inteligenci. Vaše povahy jsou opravdu odlišné, a možná proto se tak skvěle doplňujete. Lvi obdivují váš klid a vy jim zase dáváte přednost ve vedení. Jako přátelé se od sebe můžete učit vzájemnému respektu a vytvořit tak přátelství na celý život. 

Střelec

Tento vztah bude plný akce a dobrodružství. Oba totiž vyhledáváte nové zážitky a spolu vám to půjde ještě lépe. Přátelství bude plné energie, nadšení a porozumění. Hádky mezi vámi nebudou mít téměř šanci, jelikož vy raději ustoupíte, než byste se hádali. Zatímco Střelec si myslí, že přátelství řídí, vy se o vztah staráte tiše ze zákulisí. Vaše vzájemné touhy a cíle se proplétají a tvoří hluboké a trvalé přátelství.

Blíženci

Vaše povahy jsou v mnoha ohledech velmi podobné. Významné jsou vaše stejné intelektuální schopnosti, ve kterých se dokážete výborně doplňovat. Vy dokážete v životě udržovat rovnováhu a vymýšlet nové projekty. Blíženci vám mohou pomoci do vašich nápadů vnést energii a uvést je do akce. Vy dva prostě tvoříte skvělý tým.

Vodnář

Společně rádi objevujete krásu a umění. Neradi se vážete a proto si vzájemně poskytujete dostatek svobody. Vaše přátelství musí dýchat, mít dostatek prostoru pro samostatný tanec, i společné projekty. Dokážete Vodnáře nasměrovat na zajímavé experimenty.

Vodnáři vám zase pomohou být pevnější a rozhodnější. Vaše inteligence a harmonická povaha mezi vámi vytváří silný a upřímný vztah.

Panna

Vaše přátelství bude plné překvapení a tajemství. Máte společný smysl pro estetiku a také vás spojuje potřeba bezpečí a stability. Oba toužíte po míru a harmonii. Na cizí lidi můžete působit trochu nadřazeně, vy svými vznešenými ambicemi a Panny svou intelektuální domýšlivostí. Časem mezi vámi vznikne silné přátelské pouto. V přátelství s Pannou se pravděpodobně nenápadně ujmete vedení, aniž byste nad ní dominovali, v důležitých věcech ji necháte rozhodovat, tudíž si vašeho vedení ani nevšimne. 

Váhy

Dvě Váhy vytvářejí ideální přátelství, ve kterém se navzájem stále obdivují. Oba máte rádi kulturu a společenských aktivit se rádi účastníte společně. Váš přátelský vztah je založený na důvěře, lichotkách a dlouhých rozhovorech. Navzájem se oceňujete a respektujete, což vede k dlouhodobému a trvalému vztahu. 

Beran

Navzájem oplýváte vlastnostmi, které tomu druhému chybí. Zatímco vy jste nerozhodní a dáváte přednost klidu a míru, Berani jsou impulzivní a připraveni ihned do všeho skočit. Vaše přátelství je tím pravým příkladem rovnováhy. Spolu se nudit rozhodně nebudete, a i po mnoha letech si budete mít stále co předávat. 

Zdroje: