Horoskop na týden od 8. listopadu: Váhy mohou více utrácet, Štíři půjdou proti proudu a Střelci budou vyjednávat

Horoskop na týden od 8. listopadu: Váhy mohou více utrácet, Štíři půjdou proti proudu a Střelci budou vyjednávat
Už není prostor na žádné výmluvy. K problémům se každé znamení musí postavit s veškerou odpovědností. Každé na to však půjde trochu jinou cestou.

Beran

Dostali jste se na rozcestí. Jedna cesta vede k neočekávané finanční situaci a druhá k pozitivnímu uznání. Můžete jít však jen jednou cestou. Ve středu může přijít nečekané nedorozumění. Pokuste se řešit situaci v klidu a nejlépe také s odstupem.

Býk

Rýsuje se před vámi slibná profesní příležitost. Bude se rozjíždět velice pomalu a trochu skrytě, ale jakmile se v ní poznáte, začnou se dít věci. Uprostřed týdne čekejte nový projekt v rámci vašeho současného zaměstnání či novou pracovní nabídku. 

Blíženci

Tento týden vás čeká dobrodružství. Možná se setkáte s lidmi z cizích zemí, požádáte o výuku cizího jazyka nebo vás někdo pozve na dobrodružnou výpravu. Několik podobných událostí vás přiměje pohlédnout na váš každodenní život s patřičným odstupem.

Rak

Budete obzvlášť citliví na energie ostatních, proto se co nejvíce obklopujte přáteli, kteří vás povzbuzují a podporují ve vašich záměrech. Uprostřed týdne se můžete snadno dostat k některému z pasivních příjmů. 

Lev

V tomto týdnu se více rozhlédněte kolem sebe a myslete i na druhé. I kdyby to mělo znamenat změnu vašich plánů nebo zpoždění projektu, fungování celého týmu je na prvním místě. Může pro vás být těžké upozadit vaše požadavky, ale věřte, že to ve výsledku stojí za to.

Panna

Co jste v poslední době udělali pro své zdraví, Panny? Co se týká péče o sebe, jste jedno z nejlepších znamení, ale nyní jsou požadavky vašeho těla ještě větší. Nezapomínejte na sebe, zajděte si do sauny, otužujte se a zahrňte do své stravy více zeleniny. 

Váhy

Tento týden pozor na utrácení peněz, Váhy. Opravdu teď v zimě potřebujete nový stroj na výrobu zmrzliny? Raději platbu odložte na další den a své rozhodnutí si pořádně rozmyslete. Nestojí za vaší touhou po nové věci něco jiného?

Štír

V tomto týdnu máte energii na změny ve svém profesním životě. Rozhodněte se, zda půjdete proti proudu nebo počkáte až se k vám přidají někteří kolegové. Pokud se rozhodnete pro čekání, udělejte alespoň nějaké dílčí změny, kterých si okolí téměř nevšimne. 

Střelec

Je před vámi týden vyjednávání, Střelci. Ve své roli vyjednavače se cítite velmi sebevědomě. Ale postupujte opatrně, i když je před vámi mnoho možností, jen pár jich je správných. S touto mocnou energií můžete dohodnout zajímavé kontrakty.

Kozoroh

V tomto týdnu budete mít spoustu nápadů. Pečlivě si je zapisujte, protože není ve vašich silách všechny hned zrealizovat. Možná budete muset vyjít vstříc svému příteli a odsunout své vlastní potřeby stranou. Dohodněte se, jak to uděláte, abyste byli oba spokojení.

Vodnář

Tento týden se dokážete vypořádat téměř s čímkoliv. Vaše sebevědomí je na vrcholu, Vodnáři. Neztrácejte čas vysedáváním v teple domova a vyrazte mezi lidi. Pusťte se do akcí, které jste odkládali, oslovte lidi, ze kterých máte respekt a jednejte!

Ryby

Je před vámi křižovatka s již osvědčenou cestou a cestou neznámou. Ta druhá však vyžaduje nový a vynalézavý přístup. Možná si vybíráte mezi čtyřletým studijním programem nebo zrychleným online kurzem. Buďte spontánní a věřte své intuici. 

 

Zdroj: