5 typických vlastností pro vzdušná znamení. Sedí na vás?

5 typických vlastností pro vzdušná znamení. Sedí na vás?
Všechna znamení zvěrokruhu se dělí do čtyř skupin podle živlů - oheň, voda, země a vzduch a každá z nich má své charakteristické rysy a vlastnosti. Mezi vzdušná znamení patří Blíženci, Váhy a Vodnář. Jaké vlastnosti tedy všechny z nich spojují? A najdete se v nich?

Společenskost

Hlavním znakem vzdušných znamení je jejich společenskost a schopnost komunikace. Dokáží dobře vycházet s každým, koho potkají, i když jim zrovna není příliš sympatický. Mají v sobě totiž šarm a důvtip, kterým si umí získat kohokoliv. Jsou zábavní, veselí, milí a lidi kolem nich zkrátka chtějí trávit v jejich přítomnosti co nejvíce času. Jsou také považování za komunikátory zvěrokruhu, protože se umí ze všeho vymluvit, vše zařídit a propojit se s ostatními tak, jak to nikdo jiný nedokáže.

Inteligence

Mysl vzdušných znamení jede neustále naplno. Nápady, plány, někdy až filosofické myšlenky se jim jen hrnou a často je dokáží zaneprázdnit na pořádně dlouhou dobu. Někdy se v nich nedokáží ani sami vyznat. Rádi se zamýšlejí, a to nad těmi nejjednoduššími věcmi, ale i nad otázkami podstaty života či bytí. Zároveň jsou zaměření na detaily a umí snadno dosáhnout úspěchu, když se snaží.

Jsou také svobodomyslní, originální a jejich způsob myšlení je jedinečný. Mají dobrodružnou povahu a milují zábavu, takže jsou otevření novým věcem, nápadům a zážitkům za každé situace.

Spravedlnost

Možná i díky jejich přemýšlivosti a inteligenci neradi vidí, když někdo musí neprávem trpět. Nesnáší spory a hádky a snaží se proto sami vyhýbat každému dramatu. Když však vidí, že je něco nespravedlivé, dokáže je to naprosto vyvést z míry. To potom nemusí dopadnout dobře, protože narozdíl od ostatních živlů, umí být vzdušná znamení i hodně chladná a rezervovaná a může trvat déle, než dokáží odpustit.

Umí odpouštět

Tím se dostáváme i k další vlastnosti těchto neobyčejných znamení. Právě ta totiž umí odpouštět nejvíce z celého zvěrokruhu. Jejich zrozenci totiž neumí zůstat naštvaní dlouho a spory je zkrátka vyčerpávají. Chtějí, aby všechno bylo zase v pořádku, ale to neznamená, že odpuštění se vám od nich dostane zadarmo. Dokáží totiž pochopit, že ve vypjatých situacích mohou lidé říct nebo udělat věci, kterými ostatní raní, ale nedokáží tolerovat nespravedlnost a úmyslné začínání hádek či sporů. V takovém případě jste u nich dost pravděpodobně skončili.

I tak se k vám kvůli své povaze budou chovat mile a férově, ale už to nebude úplně upřímné.

Nedají se snadno přečíst

Stejně jako vzduch či vítr jsou představitelé vzdušných znamení rychlí a nepolapitelní. Nedají se přečíst, přestože tak rádi komunikují a chodí do společnosti. Hodně často jsou totiž uzavření ve svých myšlenkách a mohou působit poněkud chladně a odtažitě, jako by tam s vámi ani nebyli. Nemůžete se do nich proto tak snadno vžít a je opravdu těžké přijít na to, co se v jejich mysli odehrává.

Pokud si tedy myslíte, že máte někoho, narozeného ve vzdušném znamení, úplně přečteného, pravděpodobně se mýlíte, protože jejich myšlení je složitější, než se zdá.

 

Zdroje: