Horoskop pro milovníky přírody: Která znamení milují přírodu a nedokáží si život bez ní představit

Horoskop pro milovníky přírody: Která znamení milují přírodu a nedokáží si život bez ní představit
Pro znamení zvěrokruhu, která potřebují být v přírodě je pobyt venku důležitý, zajišťuje jejich dobrou náladu. Ti, kteří mají rádi sport, kempování nebo procházky lesem si bez luk a hor nedokáží svůj život představit. Horoskopy nám ukáží, která znamení jsou v přírodě jako doma.

Vodnář (20. 1. – 18.2.)

Vodnáři jsou lidé, kteří rádi vyrážejí do přírody často a sami. Milují osamělé procházky lesem plným zvuků ptactva a živočichů, jež v něm žijí. Rádi vyrážejí na několikadenní túry nebo se věnují sběru hub. V přírodě se věnují myšlenkám o vlastním životě a plánech do budoucna.

Bývají často zapojování do ekologických aktivit, jako je sběr invazních rostlin, stopování zvěře nebo dalších činností spojených se záchranou přírody. Vodnáři o přírodu pečují a dělají vše proto, aby zachraňovali život a vegetaci.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Rak miluje pobyt v přírodě a nejen to. Rád využívá přírodní bohatství ve svých kreativních projektech. Lidé ve znamení raka s oblibou chodí na túry, ze kterých si vždy něco zajímavého odnesou domů. Sbírají různé kamínky, šišky a větvičky, které pak využijí ve svých výrobcích.

Zcela přirozeně vytvářejí dekorace, koláže nebo používají přírodní produkty na malířská díla. Rádi si míchají vlastní barevné směsi za použití ovoce nebo barví látky s různými druhy kůry či listů. Ani vánoční věnce s šiškami či velikonoční zdobení vajíček s trávou a listy jim není cizí.

Přírodu mají nejraději ve svých projektech a těmi pak obdarovávají své blízké nebo je také mohou prodávat. U raků v domácnosti vždy najdete nějaké dekorativní předměty z přírodních materiálů.

Hudebně nadaní raci milují hraní v přírodě a využívají jak atmosféru lesa, tak také zvuky z něj pocházející ve své hudbě. 

Kozoroh (22. 12. – 19. 1.)

Kozoroh je znamení zarputilé a odvážné. Nebojí se nových výzev ani v přírodním prostředí. Jsou to přesně ty typy, které se pouští do přírody pro boj s živly, které je zkrátka neporazí. Kozoroh je ten, který spí pod širákem, když se ostatní krčí ve stanech nebo se první brodí přes divokou řeku. Kozoroh přírodu vyzývá k poměření sil, až na hranici svých možností.

Rovněž se také živí lesními plody nebo jí jen to, co si sám uloví. Nepohrdne ani zásobami, ale to pro něj není to pravé dobrodružství. Když se kozorohové ztratí v lese, mají vysokou šanci na přežití, jelikož jsou zvyklí na drsné podmínky a nebojí se s přírodou bojovat. Přírodu zároveň velmi milují a často si hledají partnery podobného naturelu.

Štír (23. 10. – 21. 11.)

Štíři jsou znamení, která se nevyhýbá konfliktům, naopak je často vyhledávají. V případě, že jsou rozrušeni z probíhající hádky, jdou se raději uklidnit do přírody. Považují ji za léčivý prostředek, jak si zklidnit podrážděnou nervovou soustavu. Kempování, pobyt na pláži či u jezera nebo procházka rozkvetlou loukou je pro ně přírodní terapie.

Střelec (22. 11. – 21. 12.)

Střelci milují poznávání památek a nových destinací. Nikdy však nezapomínají na přírodní krásy. Fascinují je pláže nebo jeskyně, které musí vždy navštívit a načerpat jejich kouzelnou atmosféru. Rovněž se kochají nádhernými západy slunce nebo přírodními scenériemi. Polární záře a duha je doslova fascinuje. Do syta si vychutnají přírodní zvláštnosti a zajímavosti.

Nechtějí nic promeškat a prozkoumají vždy všechna místa, kde by mohli spatřit krásy Země.  

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou ekologicky zaměřené. Záleží jim na životním prostředí a milují pobyt v přírodě. Třídí odpad, sbírají v lese také PET lahve nebo věci, které jsou odhozené a do přírody nepatří. Příroda pomáhá pannám se soustředit na důležité věci, které jsou podstatné pro její život. Třídí si myšlenky a přemítají.

Zdroj: