Ideální vánoční dárek podle znamení zvěrokruhu

Ideální vánoční dárek podle znamení zvěrokruhu
Čas Vánoc se neúprosně blíží a s ním také každoroční nákupy dárků. Nevíte jako každý jiný rok, čím uděláte radost svým přátelům a blízkým? Pokuste se letos vybírat dárky na základě znamení zvěrokruhu. Nejvhodnější dárek pro kamarádku, kolegyni, partnera či manželku vám totiž mohou pomoci nalézt právě hvězdy.

Beran 21. 3. až 20. 4.

Jste odvážní a stále plní energie. Nebojíte se vůbec prozkoumávat nové věci či zdolávat náročné úkoly. Jste velmi aktivní a rádi sportujete, což může být pro mnohé vodítko k tomu, co vám pořídit jako dárek k Vánocům. Radost vám totiž udělá nejen sportovní tričko s vtipným motivem, ale také zajímavá společenská hra, hlavolam či designová láhev na pití anebo cestovní termoska.

Býk 21. 4. až 21. 5.

Milujete ten pocit, kdy se můžete zcela navrátit k přírodě. Jste obdařeni půvabem a rádi se obklopujete krásnými věcmi, které mají příjemnou vůni či vzhled. Dárek, který vás tak rozhodně potěší, je vytříbená vůně, box skutečně luxusních pralinek v čokoládě, poukaz na speciální masáž anebo balení opravdu výtečné kávy.

Blíženci 22. 5. až 21. 6.

Vám rozhodně udělá radost dárek, který rozvine vaši intelektuální stránku. Blížence vždy potěší nějaký vědecký magazín či předplatné zajímavého magazínu. Kromě jiného na Blížence také dobře funguje kvalitní kosmetika, takže například takový krém na ruce či luxusní denní krém anebo sprchový gel také nepřijde nazmar.

Rak 22. 6. až 22. 7.

Naprosto zbožňujete dárky, které v sobě ukrývají něco velmi osobního. Potěší vás ručně vyráběné dárky i kvalitní domácí sýry či sklenička pleťového krému, který byl po domácku vyroben z přírodních surovin. Trefou do černého by mohl být také vlastnoručně upletený svetr či rodinná kuchařka.

Lev 23. 7. až 22. 8.

Co vás může potěšit více než krásný šperk či stylová kravata. Ženy v tomto znamení milují šperky či různé doplňky do vlasů anebo na oblečení a muži zase kvalitní kravaty, motýlky, košile či parfémy. Jelikož míváte velmi marnivé sklony, potěší vás vše, co má glanc. Chybu neudělá ani ten, jenž vám věnuje k Vánocům spodní prádlo či stylový módní kousek oblečení.

Panna 23. 8. až 22. 9.

Oceníte rozhodně více než extravagantní dárky ty, které jsou zcela praktické. Proto vás nikdo neurazí například domácí pekárnou či vrtačkou. Šlápnout vedle ovšem v oblasti dárků pro vás nemůže ani ten, jenž vám věnuje například kvalitní pečující kosmetiku, hodinky či stylový diář s velmi jednoduchým designem.

Zdroj: Redvedma / Shutterstock

Váhy 23. 9. až 23. 10.

Milujete kvalitní hudbu, a tak rozhodně pod stromečkem oceníte kvalitní sluchátka s perfektním zvukem či přehrávač. Potěšily by vás samozřejmě také lístky na koncert vaší oblíbené pěvecké skupiny či láhev kvalitního vína.

Štír 24. 10. až 22. 11.

Milujete doplňky, které z vás dělají osobnost. Potěší vás tak krásné stylové brýle, elegantní šaty, klobouk či jiné doplňky, se kterými oslníte své okolí. Trochu tajně ovšem doufáte, že o letošních Vánocích budete mít pod stromečkem nějaké sexy spodní prádlo od svého protějšku.

Střelec 23. 11. až 21. 12.

Milujete dobrodružství, a tak je jasné, že vás kromě rozbalování samotných dárků fascinují právě dárky, které tak trochu dobrodružné jsou. Oceníte tedy rozhodně například kompas, termohrnek i vařič do přírody. Potěšil by vás ovšem také například pejsek z útulku, který by u vás doma našel útočiště.

Kozoroh 22. 12. až 20. 1.

Obal na tablet, kancelářské pomůcky, desky anebo horské kolo. To jsou dárky, které si letos přejete najít pod vánočním stromečkem. Navíc jste ovšem velcí šetřílci a často si nekoupíte nic, co by vám udělalo radost. Proto by vás rozhodně potěšila i drahá zbytečnost, po které tak dlouhou dobu pokukujete za výlohou.

Vodnář 21. 1. až 20. 2.

Vás je skutečně velmi těžké obdarovat. Patříte mezi velmi impulsivní znamení, a tak není vyloučeno, že to, co máte rádi dnes, vás bude bavit také ještě zítra. Jasné je, že milujete novinky v oblasti jakékoliv techniky. Máte radost nejen z nového tabletu, ale také ze smartphonu či ze čtečky knih. Ani jedno ovšem nemáte, takže si to rozhodně přejete získat od Ježíška.

Ryby 21. 2. až 20. 3.

Milujete úniky z reality a rádi se bavíte vlastní fantazií. Potěší vás tak rozhodně nějaká fantasy knížka či nějaká cizokrajná dobrota. Zamilujete se ale i do koupelnové soli, sprchového gelu či pěny do koupele.

 

Zdroje: