Týdenní horoskop od 8. února: Příležitosti ke změnám, plánování a nadčasovým řešením

Týdenní horoskop od 8. února: Příležitosti ke změnám, plánování a nadčasovým řešením
S novoluním nás čekají důležité změny na osobní úrovni. Objevíme nové možnosti, které se nám doposud skrývaly a s nimi přijde také částečná úleva. Ve společnosti se bude pomalu otevírat komunikační kanál a hvězdy nezapomněly ani na svátek zamilovaných, lásce přeje štěstí na všech rovinách.

Beran

Podívejte se na své plány a přizpůsobte je momentální situaci. Obzvlášť vaše finanční plány by se mohly zefektivnit. Budete mít chuť více se zapojit do politického nebo komunitního dění, avšak dávejte si pozor na slovní výpady a unáhlená řešení. 

Býk

Pokud jde o váš pracovní život, máte ideální příležitost, ukázat, co ve vás je. Vykliďte vše, co nepotřebujete. Možná už dlouho chcete dát nějaké věci na bazar, udělejte to. Ať už se rozhodnete podniknout cokoliv, dělejte vše soustředěně se zaměřením vždy na jeden cíl.

Blíženci

Přišel čas, kdy si i vy konečně odpočinete. Můžete mít chuť si někam vyrazit, i přes všechny restrikce se vám to podaří, i kdyby to měl být jen výlet do přírody. Budete mít příležitost naučit se něco nového. Čeká vás také plánování letní dovolené, příliš se na nic neupínejte, ale dejte své fantazii zelenou. 

Rak

Neumíte-li se rozhodnout, kterou cestu si zvolit, tento týden se vám ukáže ta pravá. Může to ovlivnit vaši kariéru, rodinu nebo klíčový vztah. Skrze tlak, který je na vás vyvíjen se můžete cítit hodně přetížení. Nezapomeňte se věnovat sami sobě a jste-li zadaní, stravte večer se svou láskou v tanečním objetí, to vám oběma pomůže se uvolnit. 

Lev

Čeká vás skvělý týden, kdy si budete užívat komunikaci s druhými. Láska je všude kolem vás, stačí se porozhlédnout. V tomto týdnu máte skvělou příležitost se vyznat z lásky, seznámit se nebo oslovit nového pracovního partnera.

Panna

Tento týden přeje kreativitě a aktivitě. Přátelé ocení vaši nápaditost a odhodlanost. Nejvíce se vám bude dařit, zůstanete-li za všech okolností přítomni. Využijte své otevřenosti k novým příležitostem a pamatujte si, že to nemusí být nic velkého. Vašeho milého potěší výborný oběd nebo neobvyklá masáž, příteli pošlete vtipný vzkaz nebo v práci vybalte, co vám už dlouho leží v hlavě.

Váhy

Máte velké štěstí, čeká vás ten pravý valentýnský týden. Ať už jste příznivcem zamilovaného svátku či nikoliv, romantických příležitostí budete mít v tomto týdnu dostatek. Odhoďte všechen stud a oživte vaši manželskou rutinu nebo jste-li nezadaní, přihlaste se do seznamky.

Štír

Nastal čas uklidit si, abyste se doma cítili útulněji. Plánujete-li stěhování, navštivte několik realitních kanceláří a pusťte se do hledání. Není na co čekat, chcete-li zdokonalit své bydlení, je nejlepší příležitost. 

Střelec

V tomto týdnu je pro vás důležitá komunikace. Rozmrzelost vystřídá radost z maličkostí, snídaně s rodinou, romantická večeře ve dvou nebo dlouhý telefonát s blízkým přítelem, to jsou velké věci, které jste možná nějaký čas opomíjeli. 

Kozoroh

Prosperita je pro vás v tomto období velmi důležitá. Přemýšlejte, jak můžete dlouhodobě zlepšit vaši finanční situaci. Netlačte na sebe, spíš buďte nápadití. Možná můžete některé aktivity delegovat na ostatní, aby se vám naskytl čas na to, v čem jste dobří.

Vodnář

Vaše kreativita je na vzestupu. Nápadů a vizí máte víc než dost, nyní ještě chybí dát jim strukturu a řád. Ujasněte si, co chcete a dejte se do toho. Výsledky nebudou zřejmé hned po prvních pokusech, vytrvejte a nezapomeňte se také uvolnit ve společnosti svých nejmilejších. 

Ryby

Vaše představy o ideálním domově se možná liší od skutečnosti. Zkuste pro to něco udělat. Požádejte o pomoc některé členy domácnosti a dohodněte se na přerozdělení domácích povinností. Je ten správný čas na pročištění také na psychické rovině. Pomyslete, komu byste mohli odpustit. Možná potřebujete více času na relaxaci, abyste získali sílu do nových aktivit. Pusťte se do úklidu a změn, ale s citem.