Horoskop pro maminky na prosinec

Horoskop pro maminky na prosinec
Pracujete na plný plyn a marně hledáte čas pro sebe? Nevíte, kde vám hlava stojí a nadcházející Vánoce vám příliš optimismu nedodávají? V tom případě neztrácejte naději, jelikož i pro vás maminky se v prosinci najde nějaký ten kousek klidu a pohody strávené s těmi, které milujete.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Máte nepřekonatelný pocit únavy a vyčerpání. Děti sotva nastoupili do školky a už zase budou Vánoce. Nastává pro vás období nejen klidu a míru, ale také stresu, shánění vánočních dárků, velký úklid, pečení a podobné vánoční aktivity. Vůbec se vám do toho nechce, není tomu tak? Co byste ale řekli velkému překvapení v druhé polovině prosince?

Budoucnost totiž není vůbec tak černá, jakou ji vnímáte. Závěr roku vás o tom přesvědčí.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Konečně se vám v prosinci povede sladit osobní život s vaším životem profesním. Sice to pro vás bude znamenat hromadu úkolů navíc, ale vás to bude bavit. Jste různorodí a nesnášíte stereotyp. Myslete na to, že vaše okolí je stále s vámi a v momentě, kdy se budete potýkat s čímkoliv, bude při vás a bude připraveno vám pomoci. Přípravu na vánoční svátky ovšem pro tento rok přenecháte raději jiným. Dárky pořídíte on-line a vám zbude více času na rodinu. Proč ne?

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Necítíte se ve své kůži. Máte pocit, že nic nestíháte a že všechno pouze zanedbáváte. Máte také pocit, že nejste dostatečně aktivní a že nemáte vůbec žádný čas pro sebe, jelikož se staráte pouze o blaho rodiny a svých dětí. Sváteční dny vám ovšem může letos zpestřit netradiční návrh na pár dní dovolené v zahraničí. I když se vám zpočátku nebude chtít, nabídku nakonec přijmete. Rovněž si uděláte pod stromečkem radost.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Po celý prosinec budete mít dobrý pocit z perfektně vykonané práce. Bude se zdát, že už nemůže být lépe. Velmi dobře se vám podaří dosáhnout celkové vnitřní spokojenosti a také uznání. V prosinci budete velmi aktivní a budete neustále vymýšlet nějaké společné programy pro své nejbližší. Namísto stresu si tak užijete pohodu, která k Vánocům neodmyslitelně patří. Předvánoční mumraj se tak nějak vyřeší sám.

Zdroj: fizkes / Shutterstock

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Rodina je pro vás vším. Je to také váš všelék na různé bolístky a trable. V prosinci se budete cítit pod psa a vaše rodina vás opět jako vždy podrží. I přesto, že si často myslíte, že se vydáváte vždy tím špatným směrem, není tomu tak. Zkuste se zamyslet nad tím, co od rodiny skutečně chcete.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Prosincové dny pro vás budou tak trošku nuda. Bude se vám dařit na všech frontách, a i přesto nebudete spokojení. Radost vám letos neudělají ani vaše oblíbené vánoční nákupy. Úklid domácnosti vám také náladu nezvedne a vaše rodina už vůbec ne. Co takhle si na pár dní zajet na wellnes a načerpat předvánoční atmosféru jinde než doma?

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Možná nemáte odvahu na to, abyste si přiznali, že se cítíte osaměle. Váš partner je workoholik a celá domácnost i děti visí pouze na vás. Není se čemu divit, že se cítíte být unavená. Pokud nevíte, kam s dětmi, zkuste je na pár dnů udat u prarodičů a udělejte si pár dní sama pro sebe. Věřte, že vám to pomůže. Vánoce budou o to krásnější, když nebudete vystresovaná.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Vánoce milujete a jsou pro vás měsícem očekávání a vánočních příprav. Velmi pozvolna již nyní pracujete na vánočním úklidu, což je dobře. Kupujete také s předstihem dárky a snažíte se nastolit vánoční idylku již nyní. Konec prosince navíc bude ve znamení dobrodružství a nových zážitků.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Stále se někam ženete a utíkáte od problémů. Máte strach z nedostatku financí, z nenaplněných přání vašich dětí a také z toho, že selháváte nejen jako matka, ale také jako žena. Zkuste vidět věci nejen v prosinci v jiných barvách a snažte se zamyslet nad tím, proč máte právě nyní takovou náladu pod psa.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Chcete mít v prosinci čistý stůl, a proto se snažíte vše urovnat ještě dříve, než odbije půlnoc 31. prosince. Chtěli byste se také všem zavděčit, což nebude vůbec lehký úkol. Jako matka se snažíte být perfektní, a tak se nelze divit tomu, že nejlepší vánoční cukroví ve škole máte letos opět zase vy.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Neutrácejte v prosinci více, než je zdrávo. Vánoce nejsou pouze o množství dárků, ale především o pohodě a klidu. Užít si rodinnou atmosféru můžete i u stromečku, který bude trochu skromnější.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Štědrý večer a v podstatě celý prosinec si užijete naplno se svou rodinou. Budete chodit na procházky, budete se společně dívat na pohádky a ujídat cukroví a chlebíčky. Jste velmi silné osobnosti, které si potrpí na tradice a zvyky. Vaši nejbližší už na to jsou zvyklí.

 

Zdroj:

www.dailymail.co.uk