Novoroční horoskop pro zemská znamení. Jste Býk, Panna nebo Kozoroh?

Novoroční horoskop pro zemská znamení. Jste Býk, Panna nebo Kozoroh?
Jste-li Býk, Panna nebo Kozoroh, v dnešní hektické době trpíte ještě více než ostatní. Vaše pouto k zemi vám předurčuje touhu po stabilitě a řádu. Jak se v dnešním světě nezbláznit? Podaří se vám uspět v práci? A na kolik stres ovlivní vaše zdraví?

Pod nadvládou země

Býk, Panna a Kozoroh jsou tři znamení, kterým vládne země. Všechny tři jsou praktická a metodická. Jsou považováni za „stavitele vesmíru", protože struktura a řád jsou pro ně jedny z nejdůležitějších aspektů. Zemská znamení prostě oceňují stabilitu. Jsou spojeni se svými těly a touhami. Snaží se porozumět svému účelu a jsou velmi silní, jelikož jejich ego jim nebrání v tvrdé práci a umí čelit obtížným rozhodnutím, která je třeba učinit na cestě k úspěchu.

Když jde do tuhého, zemská znamení mají dar rozpoznat, které strategie je posunou dál. Navíc, protože se nebojí, že si ušpiní ruce, udělají vše, co je potřeba, aby práci zvládly. Jejich analytický a logický přístup je někdy až přehnaně perfekcionistický a přemýšlivý, ale často je klíčem k vybudování vztahu, obchodu či velkého podniku. Zaměřují se na detaily, jsou organizovaní a vedeni k poskytování konkrétních výsledků.

K úspěchům se přibližují pomalu, ale jistě tím, že přinášejí svůj praktický pohled na věc.
Nenechte se však zmást, i znamení země umí improvizovat, vybočovat ze zajetých kolejí a někteří jedinci mají sklon i k rebelii.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Jste pevní jako skála, stabilní a praktičtí, zároveň však také nesmírně oddaní smyslným požitkům. Rádi si dopřáváte, ať už jde o fyzické potěšení nebo materiální pohodlí. Jste loajální a připoutaní ke svým blízkým, zaměstnání, zaměstnavatelům, projektům, přátelům atd. Jste jedním z nejspolehlivějších znamení zvěrokruhu, jednoduše proto, že nesnášíte změnu. Tato vlastnost vás činí poměrně svéhlavými.

V práci je vaše tvrdohlavost přínosem, jelikož když si vytyčíte cíl, uděláte všechno proto, abyste ho dosáhli. Je však extrémně obtížné vás přesvědčit, abyste změnili názor nebo plány. Jste vynikajícími milenci, protože máte tendenci vážit si svých blízkých nade všemi.

Začnete pochybovat o motivech druhých a o tom, co vás dělá skutečně šťastnými. Začátek roku 2022 vás vybízí, abyste se soustředili na to, co vás psychicky stimuluje. Toto hledání svého já může způsobit, že se váš partner bude cítit trochu nejistě, takže si udělejte čas, abyste ho ujistili, že nemusí být nutně obětí těchto nových myšlenkových procesů.

V práci se s největší pravděpodobností dočkáte povýšení nebo zvýšení platu. U blízkého člověka se objeví zdravotní problémy a to vás přiměje, abyste i vy změnili svůj dosavadní životní styl. Změna návyků nepřináší okamžitě viditelné výsledky. Pocítíte však uspokojení a budete se na svou budoucnost dívat s nadějí. Přestanete se bát stáří a slabosti.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Pečliví, perfekcionističtí, upřímní a starostliví. Kritičtí a nároční na většinu myšlenek, věcí a situací a také mírně podráždění a pesimističtí.

Poznali jste se? Zkrátka jste typickou Pannou.

To z vás dělá jemné, starostlivé, milující a zodpovědné společníky, kteří od okolí očekávají dodržování stejně přísného řádu. Ano, to je další velmi důležitý aspekt vaší osobnosti, jste skvělými organizátory, a proto máte určitý soubor pravidel, kterými se řídíte. Ke všemu si rádi tvoříte seznamy a do puntíku je dodržujete. Rádi pomáháte druhým a umíte skvěle poradit. Jste také dobrými rodiči a velmi chráníte svého partnera, rodinu a blízké.

Pokud jste ve stresu, nemůžete splnit touhy svého partnera, proto je důležité, abyste se alespoň na chvíli naučili odložit veškeré starosti a zklidnili své myšlenkové pochody. V práci už nebudete ochotni obcházet problémy nebo se nechat utlačovat kolegy. Začátek roku vás nabije energií, prokážete své mimořádné organizační schopnosti a získáte si úctu mezi spolupracovníky.

Finanční situace bude velmi proměnlivá, abyste našli stabilitu, využijte svého talentu. Budete-li dělat to, co vás opravdu baví, peníze za vámi přijdou samy. Snažte se minimalizovat stres, který by mohl vést k fyzickému nebo psychickému kolapsu. Přidejte do svého jídelníčku více bylinek.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Znamení kozoroha vás předurčuje k oddanosti zodpovědnosti. Jste velmi klidní, až můžete působit chladně a zarputile. Ve své vytrvalosti po kvalitě a produktivitě jste často o stupeň výše než ostatní znamení. Umíte vzít za práci a jste upřímní a laskaví.

Jste požehnáni hlubokou moudrostí, porozuměním a stabilitou myšlení, což vás však nečiní nudnými. Jen máte dar vidět svět více do hloubky a z mnoha stran. Jestliže nedostanete, co chcete, můžete jednat sobecky, protože si stojíte za vaší snahou a prací.

V dnešní době je mnoho vztahů založeno na materiálních věcech a ne na pocitech. Pro vás je ovšem nejdůležitější emociální spojení, proto nelitujte času, který vložíte do rozhovorů se svým partnerem.

V práci se snažte vycházet co nejlépe s kolegy, váš smysl pro kolektivitu bude odměněn. Pokud jste přemýšleli o investování nebo o vydělávání peněz navíc, ale byli jste zabrzděni zmatkem a pochybnostmi, nyní tyto okovy setřesete. Duševní a fyzická síla vám umožní věnovat se mnoha činnostem a převzít spoustu povinností, ale vždy mějte na paměti, že zdraví je na prvním místě.

 

Zdroje: